- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
- Konu Sahibi LaDespedida
-
Canim sanci odasi dogumhanenin icinde oluyor genelde yatakta yatip acilmanin olmasini bekliyosun arada bide nstye baglaniyorsun falan oyle yaniSancı odası derken? İlk hamileliğim ve bu dediğiniz konuda hiçbir şey bilmiyorum...
Devlette de ozeldede almiyorlar en iyisi evde dogurmak butun sulale gelurdoguma girmeden önce açılmayı bekledigin oda sancı odası oluyor canım. ve bizim burada herkes giriyor odaya. ama tabi herkes derken yasak deil. yoksa kim konsantre olabilir ki. ilk dogumum olcak tabi bilemiyorum yinede ama ben doguramazmısım gibi geliyor oda tıkış tıkışsa...
Ben herkesin icinde doguramazmisim gibi geliyorDevlette de ozeldede almiyorlar en iyisi evde dogurmak butun sulale gelur
Daha yasamadim ama insan heralde yalniz kalmak istemez elini tutan biri olsun istersinBen herkesin icinde doguramazmisim gibi geliyor
Canim inanki o sancida kimseyi gozun gormuyor :) kimse konusmasin herkes sussun ses olmasin istiyosunkimse dokunmasin istiyosun :-DDaha yasamadim ama insan heralde yalniz kalmak istemez elini tutan biri olsun istersin
Hadi yaCanim inanki o sancida kimseyi gozun gormuyor :) kimse konusmasin herkes sussun ses olmasin istiyosunkimse dokunmasin istiyosun :-D
:) aynen öyleCanim inanki o sancida kimseyi gozun gormuyor :) kimse konusmasin herkes sussun ses olmasin istiyosunkimse dokunmasin istiyosun :-D
Aminnnnn.:) aynen öylebende ilk doğumum özel hastanede idi ve kaldım odada sancımı çektim zaten hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık vardı son 2 cm kalmıştı allaha şükür o 8 cm e kadar çok az bi sancı gelip gidiyordu son 2 cm zor oldu ama arkadaşın dediği gibi kimseyi görmüyosun duymuyosun kendi derdindesin zaten allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canim amin okadar useniyorumki suan dogurmaya inan daha temmuzda dogum yaptim kizimda kucuk allah yardimcim olsun benim ve butun hamilelerin :):) aynen öylebende ilk doğumum özel hastanede idi ve kaldım odada sancımı çektim zaten hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık vardı son 2 cm kalmıştı allaha şükür o 8 cm e kadar çok az bi sancı gelip gidiyordu son 2 cm zor oldu ama arkadaşın dediği gibi kimseyi görmüyosun duymuyosun kendi derdindesin zaten allah hepimizin yardımcısı olsun
ayyy senin ki daha çok yeniymiş allah yardımcın olsun evet o psikolojiyi atabildin mi ben ilk sene kesinikle bi çocuk daha düşünmüyodum daAmin canim amin okadar useniyorumki suan dogurmaya inan daha temmuzda dogum yaptim kizimda kucuk allah yardimcim olsun benim ve butun hamilelerin :)
Kizim ilk okula baslar belki bir tane daha yaparim diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor malesefayyy senin ki daha çok yeniymiş allah yardımcın olsun evet o psikolojiyi atabildin mi ben ilk sene kesinikle bi çocuk daha düşünmüyodum daama suan oğlum 2 buçuk yaşında ve bi oglum daha olcak
Canım benim yaaa zor evet ama olsun demekki senin hakkında hayırlısı böylemiş ikisi birden büyür fena mıKizim ilk okula baslar belki bir tane daha yaparim diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor malesefkizim daha 10 aylik ben 7 aylik hamileyim cok useniyorum cok
kendimi oyle avutuyorum inanki neyse diyorum 3 bilemedin 4 sene sonra rahatim en azindan kendileri yemek yiyebilecek bagimsiz yuruyecekler yatip uyuyacaklar bensiz ikiz gibi oldu bi neviCanım benim yaaa zor evet ama olsun demekki senin hakkında hayırlısı böylemiş ikisi birden büyür fena mıallah sabrını gücünü kuvvetini verir inşallah
aynen ilk sene zor olsada böyle küçük olmaları ileri için senin için cok rahat olacak bende o yuzden iki çocuğumu arasında fazla bi yaş farkı olsun istemiyodum bide bebeklikleri rahat geçerse ohhh keyfin hep yerinde olur inşallahkendimi oyle avutuyorum inanki neyse diyorum 3 bilemedin 4 sene sonra rahatim en azindan kendileri yemek yiyebilecek bagimsiz yuruyecekler yatip uyuyacaklar bensiz ikiz gibi oldu bi nevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?