Sancı odasında kimler olacak?

bu tamamen kişisel bişey ama sancılar artıp dayanılmaz hale gelince ben yanımda kimseyi istememiştim.. çünkü annem geldi bana bi yardımı olmadığı gibi ne yapacağını bilemez halde havadan sudan konular açıyordu ben de en sonunda kovdum odadan. niyet iyi olsa da ağrı eşiği denemesi sırasında hiç şaka kaldıracak durumda olamıyorsun malesef

eşime gelince 8 cme kadar belime masaj yaparak gayet kendi çapında yardımcı olsa da sonrasında beni o halde görmesini istemedim.. geri kalan kasılmaları yalnız çektim diyebilirim büyük ihtimalle bu doğumum da aynı şekilde olacak. yalnız ya da destek olabilecek kişilerle birlikte farketmez; allah hepimize kolaylık versin..

Benim kaynanam kayınbabam annem babam kız kardeşim eşim hepsi vardı özel oda tuttuk ben hepsini istedim sohbet etmek için normalde böyle birşey yapmıyolrmış ama para verince yaptılar hepberaber çektik sancı

anlamadığım kp ve babanın ne işi var ya ..bizde çok ayıplarlar..onların yanında mı inledin..rüyamda görsem utanırım ayol..

anlamadığım kp ve babanın ne işi var ya ..bizde çok ayıplarlar..onların yanında mı inledin..rüyamda görsem utanırım ayol..
Yoo ben inlemedim ki sancım hiç ypltu suyum patladıda gittim hastaneye suni verdiler onda bile sancı çekmedim normal bi ağrıydı inleyecek kadar değil o yüzden acil sezeryana aldılar bebeğin sancıdan kalp atışları yavaşladı ama ben o sancıyı hissetmiyordum bile :/ 4 saat falan sancı odasında bekledik sonra acil sezeryan ayrıca neden ayıp olsun canım çıplak değildim bişe değildim yatakta uzanır vaziyetteydim sohbet ediyorduk

Ay allahtan kizim oyle usluki 7 aylik hamileyim ama hic zorlanmiyorum onunla ilgilenirken ccanim benim kendi kendine oynar arada yanima gelip bana nazlanir aglamasi huzursuzlugu yok cok sukur ins oglumda boyle olur :)

Ay allahtan kizim oyle usluki 7 aylik hamileyim ama hic zorlanmiyorum onunla ilgilenirken ccanim benim kendi kendine oynar arada yanima gelip bana nazlanir aglamasi huzursuzlugu yok cok sukur ins oglumda boyle olur :)
Inşallah oğlun da uslu olur yaaaa eminim bi kaç sene sonra iyiki ikisi peşpeşe olmuş dersin :)

Ben kız kardesimi istiyorum sadece doktorla konuşurum kardeşim tip fakültesini bu sene bitiriyor.yani kismet se ben dogurmadan o mezun olmuş olacak :) ve en azından bana desteği olur diye düşünüyorum. Hatta kardeşim istersen d ikisini ben atarım abla diyor bakalım hayırlısı :)

ben kendi odamda beklemiştim. anneem k.validem eşim, yani kimi ararsan vardı

sancı odası ya da kendi odanda olmana neye göre karar veriliyor? o anki durumuna göre mi yoksa hastanenin şartlarına göre mi ?

sancı odasında beklemektense kendi odanda beklemek daha rahat olur diye tahmin ediyorum ben :) hem sancı odasında başka hamileler de olur belki onları görünce ben daha çok heyecanlanırım en iyisi diğer hamilelerden ne kadar uzak o kadar iyi :) hem yanımda aileden birileri de olur destek alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…