Canım benim elimde de bunlar var biraz spor tarzda benimkiler.beyaz istememissin ama ben yine de bi tane krem rengide ekliyorum.
Eki Görüntüle 1132791
Eki Görüntüle 1132792
Eki Görüntüle 1132793
Eki Görüntüle 1132795
Eki Görüntüle 1132796
Eki Görüntüle 1132794 Canım istediğin terlikten var bende 38 numara kırmızı. Resim soluk görünüyor ama normalde daha güzel canlı bir kırmızı
canım bedenleri 75 dimi ? desenleri çok hoş. takasla arıyorum dediğim gibi konularıma bakabilirsin begendiğin bişi çıkarsa takas yapabiliriz
kuzum tam da aradıgım model böyle ama siyah, krem renklerinde arıyorum malum kırmızıyı herşeye uyduramıyorum
Evet canım 75 bedenleri yani 80 ede olur iki bedene de uyumlu.takasla yazmissin gordum ama yani aslinda bende takas dusunmuyorum ama cok uygun zaten 5 tl ya😁
kuzum tam da aradıgım model böyle ama siyah, krem renklerinde arıyorum malum kırmızıyı herşeye uyduramıyorum
canım sadece takasla alabilirim bu aralar maalsefsağol ilgilendiğin için
haklısın cnm. aradıgın model oldugunu görünce ekleyeyiim dediydim. inşallah bulursun tatlım gönlüne göre birşeyler
75beden iç çamaşırı arıyorum, takım olabilir veya sadece üst olabilir
ve terlik arıyorum düz taban dışarda giyilcek spor tarzda
aynı şekilde krem rengi taşlı sandalette olabilir 37den 39a kadar oluyor numaralar
özelden takas soran arkadaşlar sizler de varsa paylaşırsanız sevinirim
daha koyu renklerde istiyorum canım teşekkür ederim
cnm bende iki sandalet iki terlik var ama takas düşünmüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncelkle bu resmleri koyarken utandığımı belrtmelym ama maalesef bütün iç gym bu resmlerle dolu
Canm siyah takım kullanıldı mı kaç beden fiyatı nedir
sandalet sandalet sandalett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?