• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bende aldım sandaloz sakızından bakalım ne olacak,bir de bu sirke yerine şu elma krom hapını kullana bilirmiyiz acaba?onda da sirke varmış sanırsam.ben sirkeyi tek başına içemem de.

merhaba arkadaşlar,
kadınlar kulübüne 2008 de üye olmuştum.daha sonra bilgisayar değişikliği vs şifremi unuttum.yeniden giriş yaptım.
tekrar üye olmamın sebebiyse sandaloz sakızı ve elma sirkesi:)
ramazandan sonra yediklerime dikkat ederek ve maydanoz suyu içerek 10 günde 2 kilo verdim.1 hafta geçmişti ama kilomda oynama yoktu.aktardan sandoloz sakızı aldım sabah akşam elma sirkesiyle içiyorum.1 hafta bile olmadı ama 2,5 kilo gitmiş.öğleden sonra tartılmama ve birkaç gün sonra regli olacağıma rağmen
acaip motive oldum.gerçekten işe yarıyormuş ki ben sadece inanmayarak deneyeyim diye almıştım.artık hiç bırakmam
özellikle benim gibi kilosu sabitleyip duranlar için harika.tavsiye ederim

bakalım bu sabah bende basladım.vermem gereken ama bır turlu vermedıgım 4 5 kılom var.sonucları yazmak ıstıyorum tabı sonuc alabılırsem:)ya bu arada su elma sırkelı suyu bı dıkıste ıcecek kadar ılık mı hazırlıyosunuz.cunku sıcaga yakın ılık hazırlayınca yudum yudum ıcebılıyorum acak o da cok zor oluyorkafamçokkarıştı

bakalım bu sabah bende basladım.vermem gereken ama bır turlu vermedıgım 4 5 kılom var.sonucları yazmak ıstıyorum tabı sonuc alabılırsem:)ya bu arada su elma sırkelı suyu bı dıkıste ıcecek kadar ılık mı hazırlıyosunuz.cunku sıcaga yakın ılık hazırlayınca yudum yudum ıcebılıyorum acak o da cok zor oluyorkafamçokkarıştı

ben normal oda sıcaklığındaki suya ekleyip içiyorum

ben normal oda sıcaklığındaki suya ekleyip içiyorum

bu sabah bende cok hafıf ılık bır suya hazılayıp b dıkıste ıctım:)daha kolay oldu.bu arada kılonda bır degısıklık oldu muu??ben bıraz sabırsızım galıba.daha 2.gunum ama tartılmamak ıcın ugrasıyorum.cunku 1 gunde bırsey olmayacagını bılıyorum ama gelde anlat benım kılocuklaıma:))

bu sabah bende cok hafıf ılık bır suya hazılayıp b dıkıste ıctım:)daha kolay oldu.bu arada kılonda bır degısıklık oldu muu??ben bıraz sabırsızım galıba.daha 2.gunum ama tartılmamak ıcın ugrasıyorum.cunku 1 gunde bırsey olmayacagını bılıyorum ama gelde anlat benım kılocuklaıma:))

seni seni sabırsız nasılsın:))) canım bekle biraz bari beş günü doldur öyle tartıl. bende tekrar başladım sandaloz sakızını çiğneyip suyla yuttuktan sonra, sirkeyi 1 bardak suya katıp içemiyorum 1 kaşık elma sirkesini ağzıma alıp üzerine suyuda alıp bir kerede beraber içiyorum üstüne yine su içiyorum ..ben 3 gün ara vermek zorundayım pazartesinden itibaren düzenli kullanıcam. bir hafta sonra değişiklik olursa yazarım

sandoloz sakızını nerden bulabilirim arkadaşlar.bide elma sirkesini içemiyorum ben ne yapmalıyım yardım lütfen :çok üzgünüm:

aktarlarda bulabilirsin . 1 bardak suyla içmesi zor geliyorsa çeyrek bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirkeyi koy bir dikişte iç üzerine hemen bir bardak daha su iç, bide böyle dene belki içebilirsin yada bir tatlı kaşığı bal ekle ...

kızlar merhaba daha önce de yazmıştım ramazandan sonra başlayacağım diye nihayet bugün bu sabah başladım ama tartılmadım tartılmayacağım da eğer düzgün bi incelme olursa kıyafetlerimden belli olur zaten çünkü durup durup tartılınca insan hemen bunalıma düşüyor ama şeyi merak ettim hani şu kornflakes ler var ya onlar da şekerli grubuna girip etkiler mi acep?

kızlar ben kilo alıyorum iştahım nasıl açıldı anlatamam. birde boyuna wc gidiyorum ishal olmuş gibi kusura bakmayın...

bende zayıflamak istiyorum bendeeeeee :(
aldım sandaloz sakızını artı elma sirkesi.bide bende yeşil çay kapsülü var.ondan alsam olurmu acep? :)

şu anki kilom - 58, boyum 1.67
hedef - 50
:D bugün başladım
inşallah zayıflarım ya

Son düzenleme:
ya tadı iğrenç kum gibi, tuhaf bi tadı var bi ara başladım ama dayanamadım bıraktım bilmiyorum napıcam, ya kalori takibi ve sporla vericem inş geçen sene bu şekilde 8 kilo vermiştim zemuszemus

regl oldum bitsin tekrar tartılıcam.87,5 da takıldı şu anda.birkaç gün sonra değişeceğini düşünüyorum:)
sende en azından bir hafta bekle bence canım.vücutta anca alışıyor zaten.
umrım verirsinopuyorumnanaktan

regl oldum bitsin tekrar tartılıcam.87,5 da takıldı şu anda.birkaç gün sonra değişeceğini düşünüyorum:)
sende en azından bir hafta bekle bence canım.vücutta anca alışıyor zaten.
umrım verirsinopuyorumnanaktan

ya ben bıde yememe ıcmeme hıc dıkkat etmıyorum.sekerlı seyler yememek mı gerekıyomus ne.nooolur yok oyle bısı deyııın:kedi:ben tatlısız yapamammmm:Saruboceq:

seni seni sabırsız nasılsın:))) canım bekle biraz bari beş günü doldur öyle tartıl. bende tekrar başladım sandaloz sakızını çiğneyip suyla yuttuktan sonra, sirkeyi 1 bardak suya katıp içemiyorum 1 kaşık elma sirkesini ağzıma alıp üzerine suyuda alıp bir kerede beraber içiyorum üstüne yine su içiyorum ..ben 3 gün ara vermek zorundayım pazartesinden itibaren düzenli kullanıcam. bir hafta sonra değişiklik olursa yazarım

ya buarada aklıma geldı sen lw de kullandın mı.yanlıs hatırlamıyorsam su vucudunu sasırt tavsıyelerı senden cıkıyodukaydirigubbakcemile3 karıstırıyormuyum yoksa?kafamçokkarıştı

ya ben bıde yememe ıcmeme hıc dıkkat etmıyorum.sekerlı seyler yememek mı gerekıyomus ne.nooolur yok oyle bısı deyııın:kedi:ben tatlısız yapamammmm:Saruboceq:

evet canım şekerli gıdalar yememen gerekiyor.meyvelerdeki doğal şeker hariç tabi :)
canım çok tatlı çektiğinde activia çilekli yoğurt yiyorum bastırıyor:dance:

valla ben bi türlü tatlı olayını yenemedim canım sürekli tatlı istiyor engel olamıyorum o yüzden sandaloz sakızıyla şu ana kadar sadece 1 kilo verebildim:(

arkadaşlar öncelikle merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım sandoloz sakızını önceden biraz kullanmıştım şimdi tekrar başladım bu sefer olıcak inanıorum belki klasikleşmiş olıcak ama herşey inanmakla başlar :teselli:

Back
X