aa ne güzel 4 günde 2 kilo süper valla :lepi:
benim sandalozum bitti bir müddet almıycam.şimdi metabolizma hızlandırıcı çaya başladım.ara ara bedenimizi kandırmak lazım farklı şeylerle:içelim:
ben faydasını gördüm sandalozla sirkenin.umarım sende istediğin kiloya inersin canıma.s.
ay anam bu sandalozla filan olcak is degil
kendinize temizinden maranki diyeti yapın
ben mayıs gibi yaptım daha yaglar kendine gelemedi
7 günde geri gelmeksizin yaglara veda edin
3-4 kg garanti
su ya da kas degil direk yag
şekil a-örnek ben!
slm arkadaslar sakızın resmıne baktım benım bulundugum yerde bolca var bu sakızlardan ama ıkı cesıt bırının tadı felan yok hıc bır sekılse sakız gıbı bırlesmıyor daha acık renklı dıgerı agzına attıgında dagılıyor ve sonradan sakız gıbı bırlesıyor tadı ve kokusu bıraz cam sakızı gıbı bunlardan hangısı sandolozdur acaba..
MERİCNUR arkadaşım
faydasını gördüm demişsin. son durumun nedir kaç kilo verdin
tekrar başlasammı acaba
kızlar ben sabah içiyorum sadece sirkeli suyu, tabi sandalozla beraber..ağzımda çiğneyince çok kötü oldm o yüzden akşam alırken toz haline getirdim sıcak suyla içtim..siz sandalozu günde 3 defa mı alıyosunuz?
eylülcüm ağızda çiğneyince dağılması ve toz haline gelmesi lazım.
tesekkurler canım.bu tas gıbı olanı sanırım cıgneyınce sakız gıbı olmuyor yanı dagılıyor agızda degılmı canımopuyorumnanaktan
tesekkurler canım.bu tas gıbı olanı sanırım cıgneyınce sakız gıbı olmuyor yanı dagılıyor agızda degılmı canımopuyorumnanaktan
evet cnm aynen öyle,çok çabuk dağılıyo ağızda çerez yer gibi erimiyo da meret böle kum gibi yiyosun.. :sinifsinif: :bbo:
evet canım dağılıyor.sakız gibi birleşmiyor
kızlar nasıl gidiyoo? benim jenerasyon?? gidiyo mu kilolar?? kimseden ses soluk yokya bu arada -gene bu sayfada-bilmiyorum okudunuz mu elma sirkesiyle ilgili bir arkadaşımız yorum yapmıştı ve elma sirkesinin yumurtalıklara zarar verdiğine dair bişey söylemişti..aklıma takıldı açıkcası..sonuçta akıbeti ne olur bu yaptıklarımızın bilmiyorum sonuçta bu bir iki senede ortaya çıkacak bir komplikasyon olmaz..ondan dolayı ben elma sirkesini çok abartmayın derim kızlar..bi de bu sakız kum gibi, ya böbreklere zarar veriyosa ? allahım yaaa şu zayıflamanın başka yolu yok muu :'( bu arada mehmet öz Acai die bi ilacın tanıtımını yapmış programında, bi de bizim eczanede 2 kişiye sattık teşekkür ettiler valla..bunun hakkında da bi tecrübesi duyumu olan varsa parantez içinde diyiversin pls ben bi de bu sayfanın sahibesi nerede artık merak etmeye başladım Pelincan geçenlerde sen de başlayacağını söylemiştin nasıl gidiyo neler yapıyosun azcık ilgilen bakiim sayfanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?