Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

MERİCNUR arkadaşım
faydasını gördüm demişsin. son durumun nedir kaç kilo verdin
tekrar başlasammı acaba

nasıl yani açıklamalı yazarmısın jayjay :)

eylülcüm ağızda çiğneyince dağılması ve toz haline gelmesi lazım.

MERİCNUR arkadaşım
faydasını gördüm demişsin. son durumun nedir kaç kilo verdin
tekrar başlasammı acaba

nazlıcan ben bir dönem kullandım canım ve faydasını gördüm.ben şu an 5 i bir yerdeyi kullanıyorum şimdi sabah akşam.sandalozla kullanırsam hangisinden fayda gördüğümü anlayamam diye askıya aldım sandalozu bir müddet anlayacağın.
ama etkili gerçekten.sandalozu bıraktıktan sonrada 3 kilo verdim ben tabi diyetimede devam ediyorum.
5i bir yerde çay muhabbetim bitsin sandaloz alıp sirkeli suya devam edicem yine canım:içelim:
denemeni tavsiye ederim.tabi yanında yediklerinede dikkat etmelisina.s.

kızlar ben sabah içiyorum sadece sirkeli suyu, tabi sandalozla beraber..ağzımda çiğneyince çok kötü oldm o yüzden akşam alırken toz haline getirdim sıcak suyla içtim..siz sandalozu günde 3 defa mı alıyosunuz?

bildiğim kadarıyla sabah ve akşam yemekten 20 dakika önce içiliyormuş
yani günde 2 defa.

arkadaşlar ben sirkeli suyu çok zor içiyorum. sirkeli su içmeden sadece sandoloz yesem
gene faydası olmazmı acaba.

ben daha önce sirkeli su denemiştim amma o tada dayanmak mumkun değil bence. ya kızlar sadece ılık su ,çsem üstüne olmazmı sizce?akannehir

Merhaba arkadaşlar, hafta sonu doğumgünümden sonra ani bir kararla diyet yapmaya başladım. Azimliyim gidecek bu kilolar :) Erkek arkadaşımla da iddiaya girdik, nisan 1'e kadar 14 kilo verirsem nintendo wii'yi kapıcam inşallah :)
Dün burdan okuduklarımda sandoloz sakızı aldım, bugün başlayacağım. Kilom 84 , hedef şimdilik 70. Hele bir bu hedefe varayım, sonrasını da getiricem inşallah.

melekgulsoy , aktarın söylediğine göre elma sirkesi içmezsen bir anlamı yokmuş. ne kadar doğru bilemem tabi ama elma sirkesi gerçekten bir çok derde şifa, tıka burnunu iç gitsin :)

kızlar nasıl gidiyoo? benim jenerasyon?? gidiyo mu kilolar?? kimseden ses soluk yok ya bu arada -gene bu sayfada-bilmiyorum okudunuz mu elma sirkesiyle ilgili bir arkadaşımız yorum yapmıştı ve elma sirkesinin yumurtalıklara zarar verdiğine dair bişey söylemişti..aklıma takıldı açıkcası..sonuçta akıbeti ne olur bu yaptıklarımızın bilmiyorum sonuçta bu bir iki senede ortaya çıkacak bir komplikasyon olmaz..ondan dolayı ben elma sirkesini çok abartmayın derim kızlar..bi de bu sakız kum gibi, ya böbreklere zarar veriyosa ? allahım yaaa şu zayıflamanın başka yolu yok muu :'( bu arada mehmet öz Acai die bi ilacın tanıtımını yapmış programında, bi de bizim eczanede 2 kişiye sattık teşekkür ettiler valla..bunun hakkında da bi tecrübesi duyumu olan varsa parantez içinde diyiversin pls ben bi de bu sayfanın sahibesi nerede artık merak etmeye başladım Pelincan geçenlerde sen de başlayacağını söylemiştin nasıl gidiyo neler yapıyosun azcık ilgilen bakiim sayfanla

Son düzenleme:

selaammmm arkadaşlar.

msjları forumları okudukca kafam karıştı. burda sandolozu kimi öneriyor kimi önermiyor
başka msjlarada baktım. acai diye bir ilaç varmış faydasını görenler olmuş.
napsam acaba kararsız kaldım
nasıl kilo verecem deprosyana girecem artık
bana ne önerirsiz

kızlar merhaba ,
ben elma sirkesinin fayda ve zararlarını çok araştırdım.bilimsel olarak hiçbir zararına rastlamadım.aksine doktorların sitelerinde dahi faydalarından bahsediliyordu.faydalarının arasında zayıflamadaki etkiside vardı elbette.o sebepten gönül rahatlığıyla içiyorum.şimdilerde çokta düzenli olmasa özellikle et yediysem kolay sindirsin diye ve gribe karşı içiyorum.
ben sandalozuda bu siteden öğrenmiştim zaten.alırken bi faydası olmayacak yine ama deneyelim bakalım dedim.kilo vermem sabitlemişti bir dönem.ne yaptıysam gitmedi.sandaloz ve elma sirkesiyle yalan olmasın 10 günde sanırım 2,5 kilom gitmişti.demekki bi faydası varmış dedim sonra zaten:içelim:
aldığım poşet bitene kadar 1 kilo daha verdim.toplamda 1 ay bile kullanmadan bitmişti.
sandalozun sağlığa bir zararı varmı birşey diyemem net bilmiyorum ama kısa dönem kullanın ve deneyin en azından derim ben.ben yutarken çok zorlandım gerçi amakafamçokkarıştı
umarım işe yarar sizdedeyerimseniben
zayıflamak uğruna ölümcül ilaçlar kullanmaktan çok daha iyidir diye düşünüyorum

kızlar ben anlamadım şimdi bu sandaloz sakızını ve elma sirkesini sabah akşam mı içioruz ne zman içiyoruz aç tok fark ediyo mu sabah akşam içsek olur mu ki lütfen cvp

canım bu sandaloz sakızını vede elma sirkesi sabah vede akşam yemekten önce kullanacaksın ben bu karışım sayesinde kilo verdim gerçi son 7 kilom kaldı onu hiç bir şekilde veremiyorum vede çaba sarfediyorum ama ben halen kullanmaya devam ediyorum

Merhaba

Forumdaki yazıların çoğunluğunu okuyup sandaloz sakızını geçen gün aldım. Başka bir kaynaktan okuduğum bilgide sıcak suda bekletip kullanın yazıyordu. Bende o şekilde öğütülmş sandolozun kullanacağım kadarını ve üzerine gelinceye kadar sıcak su koydum önce eriyip sakız oldu sonra ilk halinden dahada sert olup taş gibi oldu. Böyle görünce korktum kullanmadım. yoksa bu kadar insan kandırılıyormu sağlığımızla mı oynuyorlar Midemize bize zarar veriyorsa böbrek taşı olursa diye düşündüm. Midemizde kaskatı kesilip yer tuttuomu tok tutuyor? Vücudtan atılımı nasıl oluyor veya atılabiliyormu?
Sadece elma sirkesi bal su karışımını kullansak, bitki çayları içip irademize sahip olsursak şişmanlatacak gıdalardan uzak durup araöğünlerde meyve yersek hergün 1 saat spor yaparsak zayıflarız.
Bitki çayları günde 3 fincandan fazla içilmemeli.
Bu yaz 3 ayda 12 kilo verdim. Vermem gereken 20 kilo daha var. Kilo verirken aburcuburdan uzak durdum tatlı yerine meyve yedim.Canım çok isterse haftada 1-2 tane ufak çikolata yedim. Beşi bir yerde çay içtim. Yürüyüş, pilates yaptım. Az ve sık yedim yani öğün aralarında meyve yedim.
Çok sıkı diyetler yapmayın. Bir ürünü kullanmadan evvel araştırın.

Ben şimdilik sandoloz sakızını kullanmanızı önermiyorum.

Sağlıkla mutlulukla istediğiniz ideal kilonuza ulaşmanızı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…