Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın..sandalozu bu sefer sade sirkeyle içtim zaten öyle kulanılacakmış anladığım kadarıyla ...bu sabah kendimi mutlu etmek için baskülümün ibresini 10 kilo geri aldım tartıldım 60 kg görmeyeli nekadar uzun zaman olmuş meğerse ama 10 kg geri almadanda göreceğim artık ..yanlız bir sıkıntım var adet öncesi dönemdeyim ve acayip iştahım var ..bu canımı sıkıyor..boğazı tutsak zaten çok şey değişecek..

ii geceler,
ilk defa bir ürün için herkesten çok güsel yorumlar okudum.benim de 7, 8 kilo fazlam war.ve kısa sürede vermem gerekiyor.kullanımını tam olarak yazar mısınız?annemin daha da çok fazlalığı war.ikimiz de kullanmak istiyoruz.umarım herkes istedii kiloya ulaşır:)))

Bende yenı basladım gunde ıkı kere uyguluyorum . gunduz once sandoloz sakızını cıgneyıp arkasından sıcak su ıcıyorum . akşamlarıda yarımdan az çay bardağı kadar ssirke ıle sıcak su ıcıyorum .

Sizde metot yanlışmı en ıyı sekılde kılo verenler yazarlarsa sevınırım

mrb bende enson karnımı şişirdi 10 kilo bir karnım oldu demiştim ya. şimdi durum değişti her sabah wc ye kolayca çıkıyorum aman şeytan kulağına kurşun. ancak iştahımın önüne geçemiyorum bir türlü. birde tatlı isteğim hiç geçmiyor aradaşlar hergün mutlaka bir tatlı bişey yiyorum yemezsem çok mutsuz oluyorum. yağlarıma gelince içerden eritiyor mu bilmiyorum.ben günde 99 sakika da yürüyorum (koşu bandında ve sauna şort ile birlikte) belki sporla yağları yakmada etkilidir. ama kilo olarak ise 1 kilo bile vermedim hala 76 kiloyum.ama umudumu yitirmedim sanki ölçüler gidiyor gibi belki sıkılaşma oluyodurda kilodan vermiyorumdur. ne bilim pozitif düşüniyim diyorum.gelişmeleri yazarım hoşçakalın.

tatlı isteğin için krom hapı tavsiye ederim ..özellikle yemkten sonra canın tatlı birşeyler istiyorsa krom hapı iyi gelecektir.kilo vermenede faydası olur hemde göbek bölgesinden..
koşu bandı ve sauna şort bendede var ..ama bebeğim hiç durmuyor koşu bandını kullanamıyourm...geçende sauna şortumu giydim altınada yosun yağı sürdüm kızım göbeğin inmiş demeye başladı ölçmedim tam bir hafta dolsun tartılıp ölçüleceğim....bende farkındayım bakalım..1 haftada ne olacak..

bende dünden beri sandaloz sakızı ve sirkeye başladım nasıl kullandığımı söyliyim inşlah doğru kullanıyorumdur bır çay kaşığı sakızı ağzıma atıyorum üstüne bir bardak ılık su içiyorum sonrada bir bardak ılık suya sıcağa yakın tabi 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum bunların hepsini kahvaltıdan en az yarım yada 1 saat önce yapıyorum inşlh doğru yapıyorumdur.Bu arada diyette yapıyorum bakalım sonuçlar ne olcak sizlere yazcam arkdşlar bide tatlı isteğimi bastırmak için günde 5 yada 6 tane siyah kuru kayısı yiyiyorum hem bağırsakları çalıştırıyor hemde kilo aldırmıyor:))

Kızlar benim bir sorum var.
Bu elma sirkesi ve sandalozun bi hapı var.O hapı kullanan var mı aranızda ?

selam arkadaşlar...
ben aranıza yeni katıldım.aslında hep fikirlerinize yorumlarınıza itibar edip okuyorum.her konuda acaba buradaki hatunlar ne düşünmüş ne demiş diyerek çok bakmışımdır,ama üye olmak bugune kısmetmiş.arkadaşalr benim sorunum bir ürlü gitmeyen göbek ve basenim.boyum kısa veaz bir kilo alsam bile hemen farkedliyor.aslında bütün oalarak kilolu sayılmam yani etekle kıyafetle normal hatta zayıf bile sayılırım ama gel görki altta gizili kalanlar benim için bir kabus.ve en çok beni üzende bunun ilişkimi olumsuz etkilemesi erkek arkadaşım benim şişman olduğumu düşünüyor ve benden uzaklaşıyor.kiloya karşı aşırı bir takıntısı var ve bu kavga konusu.şimdiye kadar ne yaptımsa olmadı.öyle çok yemememe rağmen kilo veremiyrm.düzensiz yiyorum belkide bu sorun birde metobolizmam çok yavaş ve sindirim sorunu yaşıyorum.piyasaya ne çıktıysa neredeyse hepini denedim.lida,fx15,elma-krom,biber hapı,acai vs.ama hiç birinden bir sonuç alamadım.sadece fx15 hariç.oda ilk kullandığım kutusu çok yararlı olmuştu sonra onunda sahteleri çıkınca bi daha aynısını bulamadım.nolur bana yardım edin neyi kullanmalıyım?göbek ve basen derdime ne çare olur?yağlarımı aldırıp hepten kurtulmak dışına bir çare yokmu bana ?lütfen çok umutusuz durumdayım ve bu yüzden sevgilimden ayrılma raddesine geldik

canım aramıza hoş geldin.opuyorumnanaktanşimdi neti kapatıyorum kociş çagırıyo yarın detaylı konuşuruzkaydirigubbakcemile5:1hug:

miroş canım nerdesin yaaaaaaaaaaaa:gitme:
emoşcumm farketmişisn yokluğumu kaç gündür giriyorum okuyamadan çıkıyorum annemler bende ay bir yoğunluk iki gündür içmiyorum sandaloz öf yarın tartılmaya korkuyorum ama iy şeyler olacağını sanmam, sen nasılsın canım?a.s.

canım gunaydın.ben bugun tam bır motıvasyondayım ve dıger sayfadakı elma dıyetıne basladım.herseyı tam yapacagım bakalım bende 1 haftada onlar gıbı 5.6 kılo vercemmı?cak kararlıyım.mıroşcugum sabah koca bır bardak ıhlamur içtim sandalozumuda aldım taze maydanozla peynır yedım.aksama kadar 5bardak yeşil cay,3 lıtre su,gun boyuda elma yiyecegım.bungun daha ıyıyım mıroşcum artık yeter sureklı kendımızı kandırıyoruzklava:.ben bu sefer gercekten nıyetı bozdum kızlar.hihoyyyt

Emoş çoook sevindim tatliş,
zaten karar lı olmazsan olmuyor malesef,
ya annemler bende üzülsemmi sevinsem mi bilmedim,
elmamıda aldım 3 kilo ama zaten kalabalıkta bitti çoktan :) biraz önce bir tane yedim ya çok güzel sadece elma bile yenebilir bir haftadan bişiy olmaz :) annemler gitsin bende elma diyeti yapıcam en azından 5 gün hafta içi yani:))
sabah annemlere kahvaltı hazırlayınca ben yedim tabi
abartmadım ama neyse

bu sabah 64,1 dim vermedim bir haftada ama almadım da çok şükür çünkü alınca çok moralm bozuluyor,
iki gecedir ballı sirke içmedim acaba kilo aldırıyor anlamadım o işi,
ama bugün ölçtüm belden 3 cm incelmişim kalçada değişiklik yok :)))

tatlım şimdi gördüm yazını ben aktarımla görüştüğümde her yeşil çay aldığımda beni uyarıyor günde 2 fincan en fazla 3 fincan içmelisin yoksa çok zararlı vücüda 1 ayda vereceğin kiloyu 2 ayda ver daha düzenli ve sağlıklı zayıfla diyor kesinlikle fazlasını önermiyor bende demiştim 4 finan içiyorum diye kesinlikle 3ten yukarı çıkma diyor

selam kızlarr bende aranıza yeni katıldım bu sabah başladım elma sirkesi ve sandaloz sakızına diyete de tabi..
miraycım sen bu 20 kiloyu nasıl verdin ??

hayırlı olsun canım bende başladım dişimi ameliyatla aldırınca puding falan yiyorum o yüzden sandoloza alışmasın vüücüdüm hemde bitmesin diye yemiyoorum:)çok sevdim de kendilerini gerçi benim gibi düşünen varmı bilmiyorum ama miraya bu soruyu çok soruyorlar kendiside yazar birazdan ama ben şimdiden söylliyim haziran dan beri uğraşıyormuş kusura bakma miroşçum girmişken yazim dedim bol su iç bide 3 bardağa kadar yeşil çayda iç faydalı olacaktır sadece bir tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…