kaydirigubbakcemile3 9. gün 3.5 kilo werim süperrrrrrrrropuyorumnanaktan
mrb bende enson karnımı şişirdi 10 kilo bir karnım oldu demiştim ya. şimdi durum değişti her sabah wc ye kolayca çıkıyorum aman şeytan kulağına kurşun. ancak iştahımın önüne geçemiyorum bir türlü. birde tatlı isteğim hiç geçmiyor aradaşlar hergün mutlaka bir tatlı bişey yiyorum yemezsem çok mutsuz oluyorum. yağlarıma gelince içerden eritiyor mu bilmiyorum.ben günde 99 sakika da yürüyorum (koşu bandında ve sauna şort ile birlikte) belki sporla yağları yakmada etkilidir. ama kilo olarak ise 1 kilo bile vermedim hala 76 kiloyum.ama umudumu yitirmedim sanki ölçüler gidiyor gibi belki sıkılaşma oluyodurda kilodan vermiyorumdur. ne bilim pozitif düşüniyim diyorum.gelişmeleri yazarım hoşçakalın.
selam arkadaşlar...
ben aranıza yeni katıldım.aslında hep fikirlerinize yorumlarınıza itibar edip okuyorum.her konuda acaba buradaki hatunlar ne düşünmüş ne demiş diyerek çok bakmışımdır,ama üye olmak bugune kısmetmiş.arkadaşalr benim sorunum bir ürlü gitmeyen göbek ve basenim.boyum kısa veaz bir kilo alsam bile hemen farkedliyor.aslında bütün oalarak kilolu sayılmam yani etekle kıyafetle normal hatta zayıf bile sayılırım ama gel görki altta gizili kalanlar benim için bir kabus.ve en çok beni üzende bunun ilişkimi olumsuz etkilemesi erkek arkadaşım benim şişman olduğumu düşünüyor ve benden uzaklaşıyor.kiloya karşı aşırı bir takıntısı var ve bu kavga konusu.şimdiye kadar ne yaptımsa olmadı.öyle çok yemememe rağmen kilo veremiyrm.düzensiz yiyorum belkide bu sorun birde metobolizmam çok yavaş ve sindirim sorunu yaşıyorum.piyasaya ne çıktıysa neredeyse hepini denedim.lida,fx15,elma-krom,biber hapı,acai vs.ama hiç birinden bir sonuç alamadım.sadece fx15 hariç.oda ilk kullandığım kutusu çok yararlı olmuştu sonra onunda sahteleri çıkınca bi daha aynısını bulamadım.nolur bana yardım edin neyi kullanmalıyım?göbek ve basen derdime ne çare olur?yağlarımı aldırıp hepten kurtulmak dışına bir çare yokmu bana ?lütfen çok umutusuz durumdayım ve bu yüzden sevgilimden ayrılma raddesine geldik
emoşcumm farketmişisn yokluğumu kaç gündür giriyorum okuyamadan çıkıyorum annemler bende ay bir yoğunluk iki gündür içmiyorum sandaloz öf yarın tartılmaya korkuyorum ama iy şeyler olacağını sanmam, sen nasılsın canım?a.s.miroş canım nerdesin yaaaaaaaaaaaa:gitme:
emoşcumm farketmişisn yokluğumu kaç gündür giriyorum okuyamadan çıkıyorum annemler bende ay bir yoğunluk iki gündür içmiyorum sandaloz öf yarın tartılmaya korkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisuyorum ama iy şeyler olacağını sanmam, sen nasılsın canım?a.s.
canım gunaydın.ben bugun tam bır motıvasyondayım ve dıger sayfadakı elma dıyetıne basladım.herseyı tam yapacagım bakalım bende 1 haftada onlar gıbı 5.6 kılo vercemmı?cak kararlıyım.mıroşcugum sabah koca bır bardak ıhlamur içtim sandalozumuda aldım taze maydanozla peynır yedım.aksama kadar 5bardak yeşil cay,3 lıtre su,gun boyuda elma yiyecegım.bungun daha ıyıyım mıroşcum artık yeter sureklı kendımızı kandırıyoruzklava:.ben bu sefer gercekten nıyetı bozdum kızlar.hihoyyyt
selam kızlarr bende aranıza yeni katıldım bu sabah başladım elma sirkesi ve sandaloz sakızına diyete de tabi..
miraycım sen bu 20 kiloyu nasıl verdin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?