Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

:) kusura bakarmıyım hiç iyi demişsin,
evet hazirandan beri uğraşıyorum ramazandan sonra da 6 kilo verdim hep dediğim gibi sandaloz ve az yemekle, yeşil çay içmiyordum şimdi yine başladım birazdan elma yiyip yeşil çay içeceğim kolay gelsin:)
selen ben sadece sabahları alıyorum sandalozu, kolay gelsin

zilan'ımın tavsiyesiyle geldim. en yakın zamanda alıcam inş. sakızdan. kaydirigubbakcemile2

bide resmini görünce şaşırdım bizim burda bunu çocuklara takarlar nazar değmesin diye. kaydirigubbakcemile3

selam arkdaslar ben ancak gelebıldım hafta sonu dagınıklıgı ütü fılan derken ancak toparlandım.Bıde regl dönemındeyım sankı kılo aldım gıbı gelıyor şişkinlik var tartılmadım ...98 idi en son bakalım ...
bu sandolozun bana daha bır etkısı olmadı yalnız mı kullanıyorum acaba yaaaa...
Miroşşşşşşşşşşşşşş nerdesin??

şekerim bende fisun nerde diyordum,
yarın kadın gelmeyecek bana bugün halletmeye çalışıyorum evi((
işim çok yane ara ara gelirim,
tartılma konusuna gelince tartıl ki bil durumunu ona göre daha çok dikkat edersin

selam bayanlar.ben dün katıldım aranıza dün gece yazmıştım ama sitede kimsecikler yoktu yalnız kaldım.benimde srnum kilolarım ve bu kilolar yüzünden sevgilimle aramız çok kötü.ona göre asla çekici oalamaz kilolu bir kadın ve iticiyim onun için.boyum 1.50 ve 49 kiloyum ama basen ve göbek bölgesinde bir türülü erimeyen yağlrım var napcam şaşırdım.öyle çok yiyen biride değilim aa vereyrm.sporda yapmıyorum nolur bana bir akıl verin bişeyler önerin.41 kiloya inmem lazım.çok mutsuzum çokkk

canım tavsiyen için sagol tamam 3 fincan günde iyimiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan miroşcugum allahın izniyle vericez kılocuklarıkaydirigubbakcemile2 ötekı siteden sana kızımla yazmıştık bulursan oku kızım senın ona neler söyleyecegini merak ediyor canım buradan yazarsan kızım çok sevinecek:lepi:

senın ıcın buyuk sorun anlıyorum ama canım vermek ıstedıgın kılo 7.benım tam 30 kılo vermem lazım bu sefer cok azımlıyım.bu erkeklerede cok yuz vermeyınlülülülülülü inanıyorum sen sen bu kıloyu verirsınalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam bayanlar.ben dün katıldım aranıza dün gece yazmıştım ama sitede kimsecikler yoktu yalnız kaldım.benimde srnum kilolarım ve bu kilolar yüzünden sevgilimle aramız çok kötü.ona göre asla çekici oalamaz kilolu bir kadın ve iticiyim onun için.boyum 1.50 ve 49 kiloyum ama basen ve göbek bölgesinde bir türülü erimeyen yağlrım var napcam şaşırdım.öyle çok yiyen biride değilim aa vereyrm.sporda yapmıyorum nolur bana bir akıl verin bişeyler önerin.41 kiloya inmem lazım.çok mutsuzum çokkk

ewet yeterli cnm ben bide yarım kilo ılık su içiyorum yağları veya ödemi varsa çözüp hemen atıyor biliyorum yağlardan gittiğini

canım ya 41 kiloya inmak istiyorum diyorsun, sağlıklı mı bu?
tamam boyuna göre normal gibi ama bir diyetisyene filan gitsen kullanmadığın şeydde kalmamış,
haddim değil ama madem yazdın söylemem lazım seni basen ve göbeğinde birkaç gr yağ yüzünden istemeyen adamı sen hiç isteme bencelmaz:
bunun doğumu var hastalığı var yarın daha çok alırsan ne olacakakannehir

aaa dur bulayım hemen ama şimdi işim var oğlusumun odasına gireceğim ilk fırsatta cevap yazacağım sözzzzopuyorumnanaktan

Mrb. kizlar elma & sandaloz hapina basliyali tam bir hafta oldu gunde 2 ogun K-FLAKES yiyorum oglen bir ogunde genelde corba iciyorum kepek ekmekle bagırsaklarım da cok hızlı calisiyor bu hapi icmeye baslayali... Amaaaa ((( bir hafta once 65 dim bgn tartildim gene 65kg yim ama her kes farkediyor incelmissin sen diyor anlamadim ben nasil bi sey bu (( cok uzuldum...

aaa iyi olmamış ama sakın vazgeçme canım sen devam et ama Şu K lardan yemesen :) birde öyle denesen,

bende yeni aldım sandaloz oradaki satıcı bana haplarını satmaya çalıştı ama almadım
laelaelaelaelae yaptım adama, ya ne kadar doğal olsada değil işte fabrikasyon sonuçta

evet ben bilmiyordum 3 kutu toplu olarak aldim oyle bi hata yaptim artik ( ama kıyafetlerimden ve bel bolgemden inceldigim belli oldugu halde nasil ayni kg. deyim onu cozemedim acaba yagalardanmı gitti onlar kg ye yansimazmı ?? vazgecmiycem zaten miraycim hayatımda ilk kez bu kadar kg. aldım ve o aldıgım 10 kg yi vermem lazim

Canım demkki incelmişsin ama kilo kaybı yok enteresan, acaba ödem filan mı var,
sabah aç tartıldın dimi?

EMOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ aradım diğer sayfada kızının yazdıklarını bulamadım canım ya bi zahmet hangi sayfada söylermisin kaydirigubbakcemile3
25 aralığa kadar geri gittim ama yooook

Tartıldım canısı önerini diledim 88.450 450 gr fazlalaşmış hastalıgın etkısımı anlamadım.
yarın benım kyınvalıdeler gelıyorlar yılbası ıcın bndeler bıraz zor artık gırebılırsem arada bakarım.merak edersen dıye haber vereyım dedim miraycım.Artık pazara anca giderler gibi uzun bır yorgunluk baslıyor

miroş abla ben emoşun kızı nuroş vereliniortak öncelikle yazımızı aradığın için teşekkürederimsanazahmet verdikaslında ben uzun olduğum için şişman durmuyorum ama kilom çok fazla.önceki yazım 1191.sayfada bakmak istersen o sayfaya bakabilirsinkaydirigubbakcemile5

hihi güzelmiş banada macununu satmaya çalışmıştı:sm_cool:çok komik ya ama onun içinde sinameki varmış görür görmez :umursamaz:yok ben kendisini alayım dedimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…