selam arkdaslar ben ancak gelebıldım hafta sonu dagınıklıgı ütü fılan derken ancak toparlandım.Bıde regl dönemındeyım sankı kılo aldım gıbı gelıyor şişkinlik var tartılmadım ...98 idi en son bakalım ...
bu sandolozun bana daha bır etkısı olmadı yalnız mı kullanıyorum acaba yaaaa...
Miroşşşşşşşşşşşşşş nerdesin??
tatlım şimdi gördüm yazını ben aktarımla görüştüğümde her yeşil çay aldığımda beni uyarıyor günde 2 fincan en fazla 3 fincan içmelisin yoksa çok zararlı vücüda 1 ayda vereceğin kiloyu 2 ayda ver daha düzenli ve sağlıklı zayıfla diyor kesinlikle fazlasını önermiyor bende demiştim 4 finan içiyorum diye kesinlikle 3ten yukarı çıkma diyor
selam bayanlar.ben dün katıldım aranıza dün gece yazmıştım ama sitede kimsecikler yoktu yalnız kaldım.benimde srnum kilolarım ve bu kilolar yüzünden sevgilimle aramız çok kötü.ona göre asla çekici oalamaz kilolu bir kadın ve iticiyim onun için.boyum 1.50 ve 49 kiloyum ama basen ve göbek bölgesinde bir türülü erimeyen yağlrım var napcam şaşırdım.öyle çok yiyen biride değilim aa vereyrm.sporda yapmıyorum nolur bana bir akıl verin bişeyler önerin.41 kiloya inmem lazım.çok mutsuzum çokkk
canım tavsiyen için sagol tamam 3 fincan günde iyimiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan miroşcugum allahın izniyle vericez kılocuklarıkaydirigubbakcemile2 ötekı siteden sana kızımla yazmıştık bulursan oku kızım senın ona neler söyleyecegini merak ediyor canım buradan yazarsan kızım çok sevinecek:lepi:
selam bayanlar.ben dün katıldım aranıza dün gece yazmıştım ama sitede kimsecikler yoktu yalnız kaldım.benimde srnum kilolarım ve bu kilolar yüzünden sevgilimle aramız çok kötü.ona göre asla çekici oalamaz kilolu bir kadın ve iticiyim onun için.boyum 1.50 ve 49 kiloyum ama basen ve göbek bölgesinde bir türülü erimeyen yağlrım var napcam şaşırdım.öyle çok yiyen biride değilim aa vereyrm.sporda yapmıyorum nolur bana bir akıl verin bişeyler önerin.41 kiloya inmem lazım.çok mutsuzum çokkk
canım tavsiyen için sagol tamam 3 fincan günde iyimiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan miroşcugum allahın izniyle vericez kılocuklarıkaydirigubbakcemile2 ötekı siteden sana kızımla yazmıştık bulursan oku kızım senın ona neler söyleyecegini merak ediyor canım buradan yazarsan kızım çok sevinecek:lepi:
Mrb. kizlar elma & sandaloz hapina basliyali tam bir hafta oldu gunde 2 ogun K-FLAKES yiyorum oglen bir ogunde genelde corba iciyorum kepek ekmekle bagırsaklarım da cok hızlı calisiyor bu hapi icmeye baslayali... Amaaaa((( bir hafta once 65 dim bgn tartildim gene 65kg yim ama her kes farkediyor incelmissin sen diyor anlamadim ben nasil bi sey bu (( cok uzuldum...
aaa iyi olmamış ama sakın vazgeçme canım sen devam et ama Şu K lardan yemesen :) birde öyle denesen,
bende yeni aldım sandaloz oradaki satıcı bana haplarını satmaya çalıştı ama almadım
laelaelaelaelae yaptım adama, ya ne kadar doğal olsada değil işte fabrikasyon sonuçta
Canım demkki incelmişsin ama kilo kaybı yok enteresan, acaba ödem filan mı var,
sabah aç tartıldın dimi?
yok canım ogle yemegine cıkmadan once tartıldım.. odem ?? nasıl yani anlayamadım bisey??
şekerim bende fisun nerde diyordum,
yarın kadın gelmeyecek bana bugün halletmeye çalışıyorum evi((
işim çok yane ara ara gelirim,
tartılma konusuna gelince tartıl ki bil durumunu ona göre daha çok dikkat edersin
Canım demkki incelmişsin ama kilo kaybı yok enteresan, acaba ödem filan mı var,
sabah aç tartıldın dimi?
EMOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ aradım diğer sayfada kızının yazdıklarını bulamadım canım ya bi zahmet hangi sayfada söylermisin kaydirigubbakcemile3
25 aralığa kadar geri gittim ama yooook
aaa iyi olmamış ama sakın vazgeçme canım sen devam et ama Şu K lardan yemesen :) birde öyle denesen,
bende yeni aldım sandaloz oradaki satıcı bana haplarını satmaya çalıştı ama almadım
laelaelaelaelae yaptım adama, ya ne kadar doğal olsada değil işte fabrikasyon sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?