miraycım ben kemal kükrerin ballı elma sirkesiğ var onu nla içiyorum sandolozu 10 günde 400 gr verdim bu ölçü sabah kahvaltısından sonra...sadece sirkeylemi kullansam acaba...
İçiniz rahat olsun uyarım genel uyarıdır alıntı yaptığım mesajlarda ki üyelerimizi kapsayan bir uyarı değildir, mesajınızı diğer mesajlar gibi dikkatli okudum...Elma sirkesi ve sandaloz tabletini aldığınızı yazdığınız için bir sonra ki mesajlarınıza dikkat etmeniz amacıyla yazdım.. İyi paylaşımlar dilerim..a.s.Sayın Kalliste,
Benim o bahsettiğiniz ürün hakkında olumlu ya da olumsuz ibir şey söylediğim yok. Şu an kullandığım 2 farklı yöntem için de geçerli. Yani dedim ki, o tabletler ve sirkeli ballı ılık su ya da aktardan alacağımız sandaloz un nasıl kullanılacağı hakkında bir düşünce birliği göremedim. Bazı mesajlarda yemeklerden önce, bazılarında ise yemekten sonra şeklinde görüş bildirilmiş. Benim de bu konuda kafam karıştı.
Sadece bu sorunun cevabını istedim. Yemeklerden önce mi, sonra mı?
Reklam yapmak ya da eleştirmek gibi bir niyetim yok.
Bilmem anlatabildim mi?
Saygılarımı sunarım.
günaydın hanımlar...kalistenin uyarısını dikkate almanızı önemle rica ediyorum yoksa cezayı alırsınız, bu ikinci uyarısı banden söylemesi..
ben sandoloz sakızına başlayalı bende pek bir gelişme yok, bir sürü bitki içiyorum bu hafta yememe de çok dikkat ettim,sadece 200gr gitmiş
ben blenderdan gecırdım toz halınde oldu kavanoza koydum kasıkla bır kasık agzıma alıyorum sonrada sırkelı suyu ıcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?