Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Canım ben tiroid hastasıyım 1,5 aydır düzenli diyet ve spor yapıyorum ama olmuyor.Çörekotu da gayet sağlıklı üstelik.Benim gibi zor kilo verseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.Mucize beklemiyorum ama işe yaradığını da inkar edemem.

Kilomu da haftada bir gün sabah aç karna ve aynı tartıda tartıldığım için verip vermediğimi anlıyorum.

çörek oto bildiğimizz poğaçalarda kullandığımızmı birde nasıl ne şekilde kullanıyorsunuzz teşekürler..

Evet bildiğimiz çörekotu, yemeklerden 30 dk önce 1 tatlı kaşığı ağzıma alıp iyice çiğniyor ve su ile yutuyorum ama çok acı oluyor.Bazen 1 parça peynir ile çiğneyip yutuyorum, acılığını bastırıyor.

Son düzenleme:

teşekür ederim canım bilgilendirdiğin için..
ne kazar zmanda nasıl bir değişim oldus endee..sevgiler.a.s.

benimde sandolozum bitti .. biraz ara verdim..alana kadar...
şimdi 1 hafta lahana çorbasına başladım...
gayet iyi gidiyor 3 günde 600 gr vermişim...
ama sporumda var....

arkadaşar bildiğim kadarıyla sirkeli suyu sabah akşam 15 gün yapıp sonra ara vermek gerekiyormu...

yok ben ara felan vermedim ama midesi hassas olan varsa öle yapabilir.bu hafta başladım tekrar bakalım bu seferde işe yarıycakmı

Sirke+bal karışımına limon eklemenin bir sakıncası olurmu.

bende bugün Sandolza başladım. Tokluk hissi veriyor. Aldığım aktar günde bir çay kaşığından fazla tüketmememi söyledi. En nihayetinde yapışkan bir madde ve ileride mideye nasıl bir etki verir, düşünmek lazım. Bir hafta sonra şayet kilo verebilirsem sizlerle seve seve paylaşırım.

kızlar burası terk edıldı.bende zaten 90 kılo ustu zayıflayanlara takılıyorum.mıros ozledım senı. fısun ıyımısın canım.anuskacım supersın valla.

canımm bende hiç giremiyorum ki ,
zaten 64 te takıldım kaldım sinir olmuş durumdayım 2 haftadır da kullanmıyorum reglim şimdi bitsin tekrar başlayacağım,
sen nasılsın?

mrb benim size 1sorum olacak " Annem 95 kilo bu ay içerisinde ameliyat olması gerekiyor onun içinde en az 5 kilo vermesi gerekiyormuş; yazdıklarınız dikkatimi çekti ama sandoloz sakızıyla elma sirkesinin kullanışı ve dikkat edilmesi gerekenler" neler bana yardımcı olabilirmisiniz :uhm:

Canım, bu konuda bilir kişi değilim; ama böyle ciddi durumlarda bir uzmana danışmanız daha doğru olur diye düşünüyorum.
Sandaloz sakızıyla falan kolay olmuyor bu işler.

Ah tatlım ya içimden girmek gelmiyor ne zamandır sizinde moralinizi bozmayayım diye :bbo:
nasılsın? nasıls gidiyor sandaloza devam mı?

slm tatlım yok yaa ne sandolozu ben dagılmıs durumdayım hem moral olarak hem bedenen bu amelıyat benı bıtırdı canım cok sıkkın...senın neden moralın bozuk ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…