- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
spor ve diyetle zaten aynı kiloyu verirdiniz. düzenli beslenmeyi ve sporu yabana atmayalım=) neden saglıklı yasamanın gücüne inanmıyorsunuz da böyle şeylerin işe yaradıgına inanıyorsunuz bilmiyorum=) mucizevi bişey değil yani bu bitkiler,sakızlar bilmemneler..
çörek oto bildiğimizz poğaçalarda kullandığımızmı birde nasıl ne şekilde kullanıyorsunuzz teşekürler..
Evet bildiğimiz çörekotu, yemeklerden 30 dk önce 1 tatlı kaşığı ağzıma alıp iyice çiğniyor ve su ile yutuyorum ama çok acı oluyor.Bazen 1 parça peynir ile çiğneyip yutuyorum, acılığını bastırıyor.
kızlar burası terk edıldı.bende zaten 90 kılo ustu zayıflayanlara takılıyorum.mıros ozledım senı. fısun ıyımısın canım.anuskacım supersın valla.
selammmm
kimse yokmu?
Bır amelıyat olduk kaybolduk kımse erak etmemıs
mırossssssss aşk olsun özlemedınmı?
Ah tatlım ya içimden girmek gelmiyor ne zamandır sizinde moralinizi bozmayayım diye :bbo:
nasılsın? nasıls gidiyor sandaloza devam mı?
mrb benim size 1sorum olacak " Annem 95 kilo bu ay içerisinde ameliyat olması gerekiyor onun içinde en az 5 kilo vermesi gerekiyormuş; yazdıklarınız dikkatimi çekti ama sandoloz sakızıyla elma sirkesinin kullanışı ve dikkat edilmesi gerekenler" neler bana yardımcı olabilirmisiniz :uhm:
Ah tatlım ya içimden girmek gelmiyor ne zamandır sizinde moralinizi bozmayayım diye :bbo:
nasılsın? nasıls gidiyor sandaloza devam mı?
nasılsun fisuncum iyileşebildinmi bende görmüyorum bayadır kimseleri buralarda tatilemi çıktılar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?