Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

nasılsun fisuncum iyileşebildinmi bende görmüyorum bayadır kimseleri buralarda tatilemi çıktılar acaba

Arkadaşlar bugün sandaloz sakızı aldım ve aktar bana dediki havanda dövün ve yoğurtun içine karıştırıp yeyin öyle daha çok faydasını görürsünüz dedi, aranızda böyle yiyen oldumu acaba merak ettim,

ben iki gündür kullanıyorum. henüz bişey olmadı . ama kullanımı çok zor . bunu içmenin daha kolay yolu varmı. ağzımda taş çiğniyormuşum gibi. toz haline getirdim ama gene de yemek çok zor geldi...

kızlar burası terk edıldı.bende zaten 90 kılo ustu zayıflayanlara takılıyorum.mıros ozledım senı. fısun ıyımısın canım.anuskacım supersın valla.

ben iki gündür kullanıyorum. henüz bişey olmadı . ama kullanımı çok zor . bunu içmenin daha kolay yolu varmı. ağzımda taş çiğniyormuşum gibi. toz haline getirdim ama gene de yemek çok zor geldi...

ez onu öle yut suyla tadı bile gelmiyor o zaman:roflol:

mrb arkdaslar bende yeni evliyim evde durunca eski kilomu kaybettim kendime çeki düzen vermem lazım sipariş etdim bu ilacı yarın bugun gelir başlayıp gelişmelerden haberdar edeceğim.Umarım başarılı olurum bazı arkadaşlar gibi :):dance:

Bugün basliyacaktim olmadi ...yarin insallah. Birsey sorucaktim, ölcü olarak 1 tatli kasigi kadarmi yutuyorsunuz ?

Ben bugün itibarıyla bıraktım sandalozu. Neredeyse 3 haftadır kullanıyorum, bir gram bile vermedim.
Üstelik diyet de yapıyorum. Ekmeği ve şekeri hiç kullanmıyorum.
Bir kaç gün içinde lahana suyuna başlamayı düşünüyorum. Umarım onun bir yararı olur.

sebayım aynen duruyom hatta bazen bır ıkı kılo alıyor gıbıyım sonra tekrar aynı yere ınıyom

Kızlar ben çörekotuna başladım 1 hafta oldu.Sandalozdan daha çok faydasını gördüm diyebilirim.Sandaloz barsakları çalıştırıyor tuvalete çıkmamı sağlıyor ama kullandığım sürede kilo veremedim. Çörekotuyla 1 haftada 500 gr gitti.Sandalozu da sabahları kullanıyorum.Diyet ve spora da devam tabi.

Bu 500 gramı nasıl anlıyorsunuz ki?
Ben günün her saatinde farklı kiloda çıkıyorum zaten.
Bir bakıyorum 75.5, sonra bir bakıyorum 76.7, sonra 75.9 ...
Verip vermediğimi de anlayamıyorum doğal olarak.

Bu 500 gramı nasıl anlıyorsunuz ki?
Ben günün her saatinde farklı kiloda çıkıyorum zaten.
Bir bakıyorum 75.5, sonra bir bakıyorum 76.7, sonra 75.9 ...
Verip vermediğimi de anlayamıyorum doğal olarak.

sabahları aç karna çıplak olarak ya da en ince giysilerinizle tartılmalınız. gün içinde içtiğimiz 1 bardak su bile tartıda oynama yapacaktır=) bu nedenle aç karna ve en hafif şeklinize tartılmanız gerekir=) bir de aslında ayda 1 tartılmanın en dogrusu oldugunu söylemişti vaktinde diyetisyenm ve antrenörüm=) tartı psikolojikmiş.. yine de siz bence haftada 1 tartılın=)

spor ve diyetle zaten aynı kiloyu verirdiniz. düzenli beslenmeyi ve sporu yabana atmayalım=) neden saglıklı yasamanın gücüne inanmıyorsunuz da böyle şeylerin işe yaradıgına inanıyorsunuz bilmiyorum=) mucizevi bişey değil yani bu bitkiler,sakızlar bilmemneler..

hayır tatlışım bır çay kaşıgı yeterlı.tatlı kasıgı fazla gelebılır.

sagol canim, birde bunun tadina bakalim nasilmis kaydirigubbakcemile3

cörekotunu 1 haftayi geckindir bende yutuyorum. Faydasi oldu olmadi tam emin degilim.
Hem kizlar ben tartilmayi haftada bir yapiyorum, bence sizde öyle yapin ki moraliniz bozulmasin :lepi:

çörek oto bildiğimizz poğaçalarda kullandığımızmı birde nasıl ne şekilde kullanıyorsunuzz teşekürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…