ama moralim kötü biraz( ortanca oğlumdan dolayı geçen gün öğretmeni haber yolladı oğlunuz arka sıradan tahtadaki yazıları göremiyor gelinde konuşalım dedi (gittim kısa kesiyim konuştuk doktora götürün dedi doktora götürdük çocukğun gözleri miyop çıktı ( gözlerinin derecesi 1 dereceymiş işin kötü kısmı iyileşmezmiş ömür boyu derecesi hep artarmış çocuk büyüdükçe 18 yada 20 yaşında lazerle ameliyat etmemiz gerekebilirmiş ( o bile kesin çözüm değilmiş senağlama ondan giremiyom günlerdir doğru dürüst öncesinden ben rahatsızdım sonra oğlum böyle olunca sizler nasılsınız
slm kızlar çok komik bişey yaptım tam 35 dk step üzerinde bulaşık yıkadım biraz önce
hayırlı olsun inş. kısa zamanda uzun bir yol alırsın üzülme zilan inş. düzelir ameliyattan sonra ameliyatların da korkulacak bir yanı kalmadı artık haeralde yani neyse üzülme sen canını sıkmagenetik bir hastalık varsa kızlar babanın ailesindekileri alırmış erkek çocukları ise anne tarafındaki genetik hastalıkları alırmış ay bende çok sinirliyim bu sinirle evi dip bucak temizlerim herhalde
hayırlı olsun inş. kısa zamanda uzun bir yol alırsın üzülme zilan inş. düzelir ameliyattan sonra ameliyatların da korkulacak bir yanı kalmadı artık haeralde yani neyse üzülme sen canını sıkmagenetik bir hastalık varsa kızlar babanın ailesindekileri alırmış erkek çocukları ise anne tarafındaki genetik hastalıkları alırmış ay bende çok sinirliyim bu sinirle evi dip bucak temizlerim herhalde
selam kızlar, sandoloz sakızının görünùşü nasıl toz şeklindemi oluyo, bide çayımı var anlamadım yardımcı olabilirmisiniz lütfen, aktarlarda mı bulunuyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?