Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

benim de kızım 2. sınıfa gidiyo aynı şeyi bize de söyledi öğretmen bende doktora götürcem çocuğumu seni yazını okuyuncada baya moralim bozuldu aynı zaman da ben acil kilo vermek istiyorum lahana çorbasına baktım ama cesaret edemiyorum çünkü bulantı problemim var sandoloz sakızı deniycem sirkesiz bitki çaylarıyla ne yapıcam henüz karar veremedim desteksenağlamabilmiyorumkismile

slm kızlar çok komik bişey yaptım tam 35 dk step üzerinde bulaşık yıkadım biraz önce

gnydın kızlar tşk ederim arkadaşlar oğlum 9 yaşında ailedede var ben seviniyordum bende ve eşimde yok çocuklarımdada bişey çıkmayınca şimdiye kadar sevindim çok şükür demiştim ama yanılmışımbiz 7 kardeşiz 6sı kız biri erkek sadece bende bu problem yok kızkardeşimin biri geçenyıl lazerle ameliyat oldu ama yine gözlerindeki derecesi yükselmiş biraz en küçük kızkardeşimin gözleri 3.5 derece olmuş daha 18 yaşında kendisi lens kullanıyor mecburen yani bizde ırsi herhalde diye düşünüyorum amca çocukları amcalar hepsi gözlüklü doktorlara soruyorlar genlerden demiş doktor

hayırlı olsun inş. kısa zamanda uzun bir yol alırsın üzülme zilan inş. düzelir ameliyattan sonra ameliyatların da korkulacak bir yanı kalmadı artık haeralde yani neyse üzülme sen canını sıkmagenetik bir hastalık varsa kızlar babanın ailesindekileri alırmış erkek çocukları ise anne tarafındaki genetik hastalıkları alırmış ay bende çok sinirliyim bu sinirle evi dip bucak temizlerim herhalde

bunu ilkkez duydumm..çok ilginö geldi doğruluk payı vrmıdırkiiCADIARZU

tşk ederim bende ilk defa duydum bu arada neden çok sinirlisin tatlım kim üzdü seni bu kadar eşin seni üzdüyse geç karşısına bir tane patlat :mymeka: rahatlarsın

selam kızlar, sandoloz sakızının görünùşü nasıl toz şeklindemi oluyo, bide çayımı var anlamadım yardımcı olabilirmisiniz lütfen, aktarlarda mı bulunuyo??

selam arkadaslar bende 2 gun ,once sandoloz sakizina basladim 65 kiloyum bakalim verecek miyim cok heyacanlym en az 10 kilo fazlam var/

valla bilmiyorum kızlar ben sadece bir tanesine şahit oldum babada şeker varmış anne diyordu kızımda olurmu diyordu oğlu olacağıı öğrendi oğlunda yoktu ama 1 sene sonra tekrar hamile kaldı kızı olacktı ve kızının şekeri var bşka şahit olmadım zaten yeni öğrendim yok tatlım ben bekarım annem kızdırdı ama film izledim geçti sinirim benimle evlenirmisin 2008 çok güzeldi

Şimdi bu sandolozu tavsiye ediyomusunuz arkadaşlar sağlık açısından sakıncası var mı acaba?ıki arkadaş hapını kullanmış dokunmuş bir arkadaş safra ameliyatı olmuş bu sandolozla ilgisi var mı bunların ne düşünüyosunuz paylaşabilir misiniz?

slm kızlar arkadaşlarım sandolozlu elma sirkeli tablet almışlar 22 tanesine ben el koydum,70 kiloyum 11 gün kullanıcam faydasını görürsem yazarım eğer kilo verirsem alıp devam edicem...................

pelincan tesekkürler vala ne zayıflama hapları kullandıysam işe yaramadı yazını okudum hemen basladım yapmaya inşallahzayıflarım bende yeni basldım sonucu hemen yazarım

ben ve annem astım hastasıyız. oğlumda astım şimdi acaba bununla bi ilişiği olabilirmi CADIARZU

selammmm
kimse yokmu?
Bır amelıyat olduk kaybolduk kımse erak etmemıs
mırossssssss aşk olsun özlemedınmı?

ay kızlar öylesine aklıma geldi söledim itibar etmeyin bunlara allah şifalar versin inş. geçmiş olsun cnm şimdi durumu nasıl ay ben çok kötü oldum ya cemal öldü ben başladım diyar ağladıkça ağlamaya ayy bide teyzeme gittimkaydirigubbakcemile3 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim ya hatırlarsanız şu ceset olayından beri içim ürperiyor her an teyzeme giderkende 671le giderken limontepeden gidiyor ay ne korkuyorum diyom şimdi ya yuvarlansa bu otobüs burda offf çok fenayım kızlar ya nasıl atacağım üstümden bu durumumafoldumben:gitme::gitme::gitme:

ben hapından çok kendisini kullanmanızı tavsiye ederim benim aktarım öğütmüş onu bi kaşık yutu veriyorum zaten işe yaradığının bir götergeside çok susatmasıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…