Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Kizlar ben 86 kiloya ciktigimda piskolojim cok bozulmustu.Cok sinirli bir insan olmustum, görüntümden utanip disariya cikmak zorunda kalmadikca cikmazdim.
"Senmisin gercekten" , "Ne olmussun sen böyle" , "Sana kilo hic yakismiyor" , "Kütük gibi olmussun" diyen bile oldu. Bunlar beni kirdi elbette ama hirslanmamada sebep oldu.Göstericegim size dedim icimden.Daha önceleri yolumun cok uzun olmasi benim basracagima dair inancimi kiriyordu.
Hedefimi önce hep kücük tutup basardikca büyüttüm.
Ve 26 kilo nasil verilir derken 17 si gitti bile. Artik yolun sonuna yaklastim.Kendimi tekrar güzel hissediyorum.Eski bakimli halime geri döndüm.Ve inaniyorumki bir gün evlendigim günki kadar zayif olucagim.Hersey kendi elimizde . Sonucu muhtesem oluyor kizlar.Sikin disinizi .Ilk baslarda aclik cok zor geliyor ama daha sonra migde kücülünce zor gelmemeye basliyor.
Hepinize morel olsun diye yazdim.zemuszemus

sagol cevabin icin canim :) Bende karisik bitki cayi iciyorum aktardan almistim...

Maalesef bende çok zor veriyorum kilo.Ama direnmeye çalışıyorum.İrademde çok kuvvetli değil.Pes edebiliyorum kolayca.Umarım yol alabiliriz bir parçada olsa.

Benim abimde çok kiloluydu yengemde ben gibiydi işte.İkiside spordu diyetti derken acayip zayıf ldular.Hele abim bambaşka bir insan oldu.Tüm gardolabını değiştirdi.25 kg. verdi.Şimdi devamlı bana laf sokuyorlar.Gaza getirmeye çalışıyorlar güya.Bazen üzülüyorum bazen onlara inat yapıcam derim.Şimdi inat dönemindeyim.Bakalım başarabilecekmiyim.77-78 kg. ile başladım bu savaşa.Bir hafta oldu diyete başlayalı sandolaza başlayalı da Bu sabah 5. gün. 76.2 geldim.Bu beni çok da heyecanlandırmadı değişken rakamlar bunlar.Umarım biraz daha fazla yol alabilirlm.:bbo:

bende pzt başladım diyet yapmıyorum onun yerine aşırıya kaçmamak üzere düzenli yiyorum ve spor yapıyorum ama elma sirkesi içmek bi eziyettttt ıyy

kızlar ben afyonda sandaloz sakızı buldum ama lımon tuzu gıbı toz degıl sizinkiler tozmu ve nasıl kullanıyorsunuz

canım limon tuzuna benziyo ama sandaloz daha mat.ve bzılarının üzerinde kahverengi toz gibi lekeler var.sabah aç karınına 1 cay kasığı kadar alıyorum üzerine elma sirkesi içemediğimden varsa yesil cay sekersiz yoksa yada üsenirsem sadece ılık su içiyorum.ancak iştah falan kapatmadı bende.kilomda aynı sanırım düzenli kullanmakta fayda var.

ben diyete başlayalı bugün tam 2 hafta oldu sabah tartıda 2 kg. eksik çıktım.bu beni fazlasıyla motive etti.Sandaloz sakızı da kullanmaya başlayalı da 10 gün oluyor.
Ayrıca zayıflama ilacı da aldım.Şimdi ismini yazmayayım buraa .Deniycem bakalım daha 2. günüm onda da.Yani her koldan saldırıyorum bakalımm zayıflama konusunda hızla yol alamk istiyorummmm.

25 TL mi...valla istanbul kazığı galiba 100 bizim burda.Gerçi gramla alınca birde işe yarayınca göze batmıyor.1 kg'da çok almışın ..bende 100 gr. aldım ilk olarak.Limontuzu gibi ama attasız tuzsuz taş gibi bişiy işte.

arkadaşlar bende başlamıyı düşünüyorum
elma sirkesi ile yan etkisi filan yokd egilmi

birde bunu kullanırken tatlı yemiycezmi hiç yani tatlı derken
1 tk reçel,1 minik çikolata gibi

arkadaslar cmt gunu sandaloz sakızı elma sırkesı ve bıtkı cayı olayına basladım ama sankı benım iştahım daha cok acıldı süreklı bırseyler yemek ıstıorum neden böle oluor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…