bende elma sirkesi olmadan kullanıyorum.elma sirkesi hem miğdemi mahvediyo,hemde hemoroidi artırıyo.bu yüzden onun yerine yesil çay içiyorum.yesil çayıda acıkca düzenli içemiyorum.bakalım sonucu göreceğeiz.
ayyy bende pkoluym ve kilo veremiyorum . kafayı yiyeceğim ben bir ara sandaloz kullandım. bıraktım ama şimdi tekrar başlayım bari. herşeyi denedim aylarca 1 kilo bile veremedim offff offfff.
ama sandaloz içerken en azından kilomu koruyordum hemen başlayayım bari.
Kizlar ben 86 kiloya ciktigimda piskolojim cok bozulmustu.Cok sinirli bir insan olmustum, görüntümden utanip disariya cikmak zorunda kalmadikca cikmazdim.
"Senmisin gercekten" , "Ne olmussun sen böyle" , "Sana kilo hic yakismiyor" , "Kütük gibi olmussun" diyen bile oldu. Bunlar beni kirdi elbette ama hirslanmamada sebep oldu.Göstericegim size dedim icimden.Daha önceleri yolumun cok uzun olmasi benim basracagima dair inancimi kiriyordu.
Hedefimi önce hep kücük tutup basardikca büyüttüm.
Ve 26 kilo nasil verilir derken 17 si gitti bile. Artik yolun sonuna yaklastim.Kendimi tekrar güzel hissediyorum.Eski bakimli halime geri döndüm.Ve inaniyorumki bir gün evlendigim günki kadar zayif olucagim.Hersey kendi elimizde . Sonucu muhtesem oluyor kizlar.Sikin disinizi .Ilk baslarda aclik cok zor geliyor ama daha sonra migde kücülünce zor gelmemeye basliyor.
Hepinize morel olsun diye yazdim.zemuszemus
kızlar ben afyonda sandaloz sakızı buldum ama lımon tuzu gıbı toz degıl sizinkiler tozmu ve nasıl kullanıyorsunuz
kızlar ben afyonda sandaloz sakızı buldum ama lımon tuzu gıbı toz degıl sizinkiler tozmu ve nasıl kullanıyorsunuz
arkadaşlar uygulayıpta sonradan bir yan etkisini gören oldumu acaba
ben afyondan kilosunu 25 tlye aldım bir kilo aldım bir sene yetermi
fazla bir kilom yok zaten boyum 160 kılom 61
kimse yokmu bu sakızı nedeyen ben başladım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?