Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bende bi arkadaşı gördüm geçenlerde sandoloz sakzını başka bi rahatsızlık için kullanmış baya kilo vermiş bende bir kaç haftadır elma sirkesini kullanıyordum buna bide sandoloz sakızını ekledim akiam tarkılıp yzıcam buraya ama forumda yeniyim yardımcı olursunuz bana inş.

herkese merhabalar..
benim sormak istediğim bazı şeyler var..
gerçi belki yazmışsınızdır ama çok sayfa olduğundan malesef hepsini okuyamadım.
bu sandaloz sakızının tadı nasıl yani çok mu kötü yoksa güzel mi bunu merak ettim..
bir de günde sadece sabahları mı çiğneyeceğiz?
bazı arkadaşlar kilo verdim demiş bazıları ise hiç veremedim demiş bu yuzden tereddut ettim.
bu arada uzun süredir elma sirkesi&bal karışımı uyguluyorum sabahları aç karna.
ama kabızlık yaptığı için bazen 1-2 gün ara veriyorum..bazı günler çok aç hissediyorum ve sanki hiç kilo vermiyor gibiyim..
bu konudaki görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum ..kaydirigubbakcemile2

merhaba bnde sandoloz sakızını kullanalı 2 gün oldu ben sabah akşam bi çay kaşığı alıyorum tadı falan yok sanki ağzında kum alıyorsun gibi tatsız tuzsuz bişey kilo vermeye gelince bence bu bünyeyele alakalı ve düünmekle yanı şartlan ben kilovericem de kendine hemde herzaman ben kilo vercem işte bende o zaman vücüt kendini kitlemiyor bie ben leslie ile yürüyüş programaı yapıyorum işten gldiğimde yorgun değilsem sitenin etrafında yürüyoum yorgunsam açıyorum pc mi leslie ile yürüyyorum ve iananıyorum mutlaka faydası olucak bu arada tam tamına 77.5 kg yum bakalım bir hafta sonra 7.7.2010 da kaç kilo vericemguclubacismile

Ben memnunum açıkçası.Elbetteki diyette yapıyorum.Daha doğrusu yediklerime çok dikkat ediyorum.
Sandaloz ve elma sirkesi de kullanıyorum sabah akşam yemeklerden önce.2 hafta oldu tam olarak ve ben 3,5 kg. kadar verdim.Verdiğim bu kilonun da hamile gibi görünen göbeğimden gidiyoor olması belimin inceldiğini görmek beni mutlu ediyor.Olmayan pantalon ve eteklerimi giymeye başladım bileeee :)))

teşekkürler yazerah cevabın için ben de 4 gundur diyet de yapıyorum yalnız spor yapamıyorum onada yarın başlamayı düşünüyorum sandaloz sakızını da bir deneyeceğim bu arada bugun sabah kalktığımda biraz kilo verdiğimi gördüm bu beni mutlu etti :) sen yanı sıra bi diyet uyguluyormusun?

ben de bugün elma sirkesi bal karısımını kullanmaya basladım , yarın da sandaloz sakızından alıcam hemen. tadı kotu bıle olsa napalım artık ıdare edıcezz. umarım ise yarar :)

çalışıyorum ve çokta diyet yaptığım yok aslın da sadece yediklerime dikkat ediyorum o kadar oda elimden geldiği kadar ama mutlaka günde bi kere yeşil çay içiyorum umarım vericem bu kiloları :lepi:

merhaba
sandoloz sakızını günde kaç kez kullanıyorsunuz
birde kabızlık yapıyor mu acaba yada kabızlıga yardımcı oluyormu

sanırım diyete yeni başladınız siz
çünkü ilk haftalarda bu kadar çok kilo vermniz normal

kızlar ben de yeni başladım 3 gün falan oluyor bakalım gelişmeleri yazarım 60 kiloyum bu arada kendi çabamla 3 haftadır 3 kilo verdim bakalım sandolozla kaç kilo vericemkaydirigubbakcemile2

ay anlamıyorumm sandoloza başalmadan önce günde 100 gr düzenli olarak verridim şimdi bi 59.9 bi 60.2 bi 59.8 ay düzensiz yanii!! :sm_confused: gerçi bunda artık az yediğimden midir yoksa bu sandolozdanmıdır nedir bi kabızlık problemi yaşıyorum onun etkisi olabilir ama net cevabı 20 gün sonra yazıcam

selam kızlar nasıl gidiyor. yazın sandalozla kilolardan kurtulmak çok daha kolay oluyor

Benim kilo verişim durdu .Sanırım 4 kiloyu buldu ama.Bir aydan fazla bir sre oldu hem sandaloz+elma sirkesi hemde diyete devam.Valla azıcık daha verebilsem moralim düzelecek.

kızlaaaarrr aldım sandaloz sakızını tadı yok tuzu yok be görüntü açısında limon tuzuna benziyor.
aktarcı adam bna döv bunları çay kaşığını tam doldurma öylece yut dedii bakalım deniycem :/

arkadaşlar okudum ve banada çok cazip geldi bu sandaloz sakızı yalnız biz bebek düşünüyoruz ve tedaviye başladık fakat 1.5 yıldan beri bugün yarın bebek olacak diye rejime giremedim ve dombili oldum. bende şimdi başlasam acaba zararı olurmu. cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

bugün pazartesi...geleneksel diyete başlama günü....79,90 ile sandaloz elma sirkesine başladım.Bakalım ...yalnız ben bu katır kutur durumdan fevkalade rahatsız oluyorum...onu elma sirkeli suya atsam orda erise de öyle içsem...hiç bu şekilde deneyen var mı?paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler...

Bende bugün alıp sandaloza başlamayı düşünüyorum kilo verimim bayadır durdu umarım bu şekilde düzelir =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…