Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben toz haline getirip çay kaşığına koyup yutuyordum. Tabii elma sirkeli suyun yardımıyla...

kullanmadım ama okuduğum kadarıyla bi markası falan yok, aktardan alınıyor, kilosu 100 liraymış ama 100 gr falan alındığı için çok dokunmuyor..tabii bu istanbul fiyatı afyonda 20 liraymış:)

şimdi ben pazartesi itibari ile sabah akşam bir çay kaşığı sakızdan yutup üstüne elma sirkeli ılık su içiyorum...aralardada yine yap yakıyor falan diye okuduğum elma sirkeli ballı ılık su içiyorum...bu bal acaba bu sandalozu bozuyormu çünkü hala 79-80 arasıyım...tabii çok erken ama ümitsizliğe kapılmak için yanlış birşey yapmayayım istiyorum....teşekkürler...birde şu kilo verme çizelgesi nasıl ekleniyor anlatabilirmisiniz...?

79,90 iken bu sabah 79,10 geldim...bilmiyorum fazla su içmekle mi alakalı ama sıkı sıkıya atlamadan kullandım bugün beşinci gün neredeyse 1 kilo bakalım...teyzem 2 haftada 2 kilo verdim demişti şu anda birebir durumda ilerliyorum...teyzem tuvaletini yaparken yağlı yağlı çıktığına dair bir şeyler söyledi....konu nahoş olmasına rağmen bence eğer öyleyse müthiş bir şey bu....umarım onun sadece sandığı bir şey değildir...hadi bakalım...tekrar yazacağım...

arkadaşlar ben bu elma sirkeli su sayesinde 20 günde 62.8 den 57.8 e indim.ve çok mutluyum:) dahada vermek istiyorum aslında boyum 170 171 falan .yani şöyle diyebilirim gerçekten çok fazla yemeyerek sabahları uyanır uyanmaz ve geceleri uyumadan önce içmeniz size çok şey kazandıracaktır.eğer iştahınız çok ise yemeklerden en az 10 dk önce içmenizde hem açlığınızı bastırmanıza hemde az yemenize neden olur.birazda hareketli olursanız ver,lmicek birşey değil bu kilolar.başarabilirsiniz.buna inanıyorum! ve sizde inanın..

şimdi bir haftada 1 kilo verdikte ramazan geldi....ne yapacağız...akıl fikir vermek isteyenler buyurun...1 ay erteleyip sonra yeniden mi başlamalı yoksa iftar-sahur zamanındamı alsak...ama oruçta o katır kutur şeyle açılmaz ki...yatmadan önce içsek diğerini de sahurda...nasıl....düşüncelerinizi bekliyorum...

kızlar nasıl çam ağacından çıkan reçineye çam sakızı diyoruz, buda sandal ağacının özü yani reçinesi.yani adı sakız ama aslında kendisi sakız değil

ablacım tas gıbı benım aldıgım sakız bıde ac karnınamı kullanyosunuz acaba ben yemekten sonra hemen kullanyorumda

bende pelincan'a teşekkür ederim.geçen sene bende sandoloz sakızıyla 10kilo vermiştim,69kilodan,59'a kadar inmiştim,ama diyeti bırakınca tekrar yavaş,yavaş 66 oldum.bide menopoza girdiğim için kilo vermek gerçekten zor oluyor.bide astım hastasıyım kortizonlu ilaçlar kullanıyorum yani benim için baya zor oluyor kilomu korumak.yaşım 47boyum 1.63 kilom66 havalar biraz serinlesinde bende başlıyacağım sandoloza.menopoz ve ilaçlar mahfetti beni,5sene öncesine kadar 50 kiloydum.

bence bir doktora danış öyle kullan canım...ters bir etki verebilir...

ben bu sandaloz vede elma sirkesiyle tam 22 kg verdim 5 aydır kullanmıyorum ama şimdi tekrar başlayacam 2-3 kilom daha var ve 24 ekimde kardeşimin düğünü var en azından 38 beden olayım şimdik 38-40 arasıyım en azından tam 38 beden olmak için tekrardan kullanacam ama ben çok memnundum

canım öncelikle tebrik edrim 22 kilo az değil yani bu kiloyu ne kadar sürede verdin ve uyguladığın diyeti paylaşır mısın?kaydirigubbakcemile2

kızlar ben bugün aldım bu sandaloz sakızını merak ettiğim her yemekten öncemi kullanıyoruz yoksa sadece sabah kahvaltısından öncemi ve sanırım bir çay kaşığı kadar kullanıcaz ama birde msr sandaloz diye bir şey var hangisi daha etkilidir sizin kullandıklarınız nedir bi yardımcı olurmusunuz yaa nasıl kullanıcağımı bilemedim ve almış bulundum..

selam; 1 aydır sandaloz ve elma sirkesi kullanıyorum, 1 fincan 5 i bir yerde,1 fincan yeşil çay içiyorum. sonuç 1 kilo almışım.diyet ile desteklemediğiniz hatta spor yapmadığınız sürece mucize beklemeyin derim.tecrübeyle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…