Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

VALLAHİ BEN SANDALOZ SAKIZI VE ELMA SİRKESİYLE 30 KİLO VERDİM GERÇEKTEN İŞE YARIYOR CANLARIM BİDE BEN YEMEKLERDEN SONRA YEŞİL ÇAY İÇTİM DİETTE YAPTIM AMA KULLANAN BİRİ OLARAKTAN TAVSİYE EDERİM

canım bu sandaloz sakızı taş gibi birşey yumuşak ama aktardan alıyorsun istersen robottan geçir kaşıkla ağızına at sirkeli suyu üstüne iç istersende küçük leblebi gibi ağızına at çiğne ben robotta geçirip kullandım bıraktım ben gerçi ama tekrardan başlayayım diyorum ama tavsiye ederim kullanmış biri olarak

artık kimse girmiyorrr

sonunda açık birini buldum şükür :))))

canım bu konuyla ilgili soracağın birşey varsa sorabilirsin ben seni aydınlatırım çünkü ben bu yöntemle kilo verdim

evet aslında birden fazla sorum var ama açık kimse bulamadım seni gördüğümde nasıl sevindim anlatamam canm :) öncelikle ne kadar sürede kaç kilo verdin tatlım ?

evet aslında birden fazla sorum var ama açık kimse bulamadım seni gördüğümde nasıl sevindim anlatamam canm :) öncelikle ne kadar sürede kaç kilo verdin tatlım ?

canım ben kilo verme maceramı burda paylaşmıştım ama yazayım senin için ben 19.05.2009 da diette başladım elma sirkesi ve sandaloz sakızıyla 2009 ramazan da yani eylülde (86 kilo ile başladım)65 kilo idim canım bak ben dietle ilgili yazdıklarımın linki sana yazayım

tamam canım ..:))

ve günde kaç kere kullandın bazıları 2 bazıları 1 diyor benim 10. günüm tatlıyı tamamen kestim ama kepek ekmeği yiyiyorum..

canım ben günde iki kere kullandım sabah yemekten önce akşam yemekten önce arada yeşilçay talı krizine gelince ben kendime cumartesi günleri ödül veriyordum bitter çikolata gibi ama hafta içi tarçınlı çay iç sütlaç ye

diet başarı öyküleri bölümünden beren2008'in başarı öyküsü... diye bak orada herşey yazıyor benim profilimdende bulabilirsin canım ama aklına takılan birşey varsa sor ben yazarım sana

ya aslında dün herşey çok güzeldi tokken 4 kilo vermiş görünüyordum 10 günde :) ama bugün patets salatasını fazla kaçırdımm bi zararı olurmu bilmiyorum ama tokken 2 kilo daha fazla çıktım moralim bozulduu buralarda teselli alıyorm :)

sütlaç ve tatlı sevmem zaten :) ya şuan öle bi durumdayım kii canım tatlı istemiyor ama düzenli olarak her akşam meyvemi yiyiyorum kiraz saplı çay içiyorum arada ama tek sorun bazı sabahlar üşeniyorum sandaloz+elma sirkesine ve akşam yemekten önce içiyorum he bide içtikten sonra yarım saat beklemiyorum sence beklemek şart mı?

patates salatası birşey yapmaz ki ben acıkınca hep patates salatası yerdim halada öğle yerim sadece şişmişsindir canım üzme canını banada bazen öğle oluyor canım özellikle kısır yiyince 5 kilo fazla çıkıyorum bide geçen taylan kümeli demişti saba tümerde bazen lodos diye birşey varmış o olduğunda insanlar fazla kilolu çıkarmış tartıda takma canım sen devam et diete vede yaptığın ne varsa

bunu duymak çok iyi geldi inann :))

ben beklerdim canım sabahlarıda üşenme bence toz haline getir bir kaşık ağızına at sirkeli suyuda iç akşamda aynı işte
meyve olayını çok iyi yapmış ye tabii ayyyyyyyyyyy kız canımı çektirdin şimdik gidim meyve yiyeyim gidip
kiraz sapına fazla yüklenme vücudundaki suyu atar onun yerine yeşil çay falan iç haftada 2 gün bence kiraz sapını iç

haklısın üşenmemeliyiim ama dolapta o sirkeyi görünce heleki sabahları :) sirkeyle pek aram yoktur.. :) burnumu sıka sıka içiyorum ama :) kiraz saplı çayıda form çayı diye içiyordum yeşil çayda var evde onu içeyim bari artık.. ama şu 5i biryerde çay tadı berbat.. bu arada seni çok sevdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…