Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bugün sakızı aldım arkadaşlar ama toz şeklinde sirkeli suya koyup içsem olurmu çiğnemeyip.:2:

merhaba arkadaşlar.geçen cuma ölçülerimi aldım ama buraya yazamamıştım.maalesef çok fazla nete giremiyorum.girincede hemen burayı ve elma sirkesi bölümünü okuyorum.ölçülerimde çok fazla değişiklik yok

14 ekim cuma
bel:83
göbek:93
kalça(basen):98
21 ekim cuma
bel:79
göbek:89
basen.97
böyle işte kızlar.ben adet şişkinlüğinin inmesine bağlıyorum göbek erimesini.sandaloza devam ediyorum ama.yalnız bugün akşam içemeyeceğim sanırım.işe geldim az önce yanıma almayı unuttum.yarın sabahta işten çıkıp okula gideceğim.anca yarın akşama içebilirim.beşi bir yerde çayım yanımda ona sarıyorum şimdi.yalnız benim birde bir buçuk yaşında bir bıcırığım var.o çok yoruyor.yemek yemezsem peşinden koşturacak enerjiyi bulamıyorum kendimde.o yüzden sıkı bir diyet yaptığım söylenemez.kaldıki ben ayda 2 kilo gitse bile yeter diyorum.

hepimize kolay gelsin hanımlar.inş.bu hafta biraz daha kilo veririz.bu arada kilo veren yokmu yazın buraya lütfen.

selam arkadaşlar.dün tartılma günümdü.sabah aç karnına tartıldım 62.600 çıktım.iki hafta önce 65.500 ile başlamıştım.nerden baksan 3 kilo gitmiş.çok seviniyorum.bu arada aktardan doğal elma sirkesi aldım.onun daha çok faydası olacağına inanıyorum.

tebrikler darısı hepimizin başına.. bende şu an 67 68 arasıyım bazı sebeplerden bu ara bozuldu ama inşaallah irade ile Allah ın izniyle vercem. vercez.

kızlar yazılarınızın cogunlugunu okudum ama anlayamadıgım bı sey var bu sakız meselesınde.bazıları ıcıyorum dıye yazmıs bazıları yutuyorum bazıları cıgnıyorum :s naapcagımı bılemedım 5 gundur dıyetteyım elma sırkesıne bugun basladım ama bır de sakızı denemek ıstıyorum cvp yazın da baslayım bır an once sabırsızlanıyorum

burda okudum çok heveslendim aldım sandaloz sakızını yazıldığı gibi elma sirkesiyle kullandım tek gram bile veremedim bende mi varki bi tuhaflık anlamadımki halbuki ne kadar da ümitlenmiştim 1 hafta aralıksız kullandım ama tık yok atıverdim çöpe bugün

bırı bana cvp yazabılır mı herkes kendını anlatıyor nasıl zayıfladıgını tamam super de bıze de yardım edın bız de kullanalım su sakızı paylasımcı olun pls

bırı bana cvp yazabılır mı herkes kendını anlatıyor nasıl zayıfladıgını tamam super de bıze de yardım edın bız de kullanalım su sakızı paylasımcı olun pls

ben buraya çok sık giremediğimden görmedim canım sorunu.ben kendim taş gibi olanından aldım.ağzımda kendim kırıyorum.kum gibi dağılıyor zaten.yemeklerden yarım saat kadar önce önce misket büyüklüğünde sakızı alıp çiğniyom.üstüne sıcağa yakın ılık suya bir ç.k elma sirkesi katıp içiyom.böyle işte.tatlıya dikkat etmeye çalışıyorum.ha bide beşi bi yerde çayların.sallama poşet olanından aldım doğadanın.öyle işte.ondanda 2 poşet günde.

saol tatlım pekı nasıl gıdıyo dıyet ?ne kadar oldu baslayalı ve bu formulle ne kadr kılo verdın yazar mısın? ve bu sakızın tadı nasıl? tesekkurler cvbın ıcın

saol tatlım pekı nasıl gıdıyo dıyet ?ne kadar oldu baslayalı ve bu formulle ne kadr kılo verdın yazar mısın? ve bu sakızın tadı nasıl? tesekkurler cvbın ıcın

ya ben 14 ekimde başladım bu formüle.düzenlide devam ettim.ilk hafta birbuçuk kilo verdim ama adet olmuştum ben ona bağlıyorum o kiloyu.sonraki cuma tartıldığımda 62 600 çıktım.başlama kilom 65500 dü.bu hafta cumayı beklemeden bu sabah tartılayım dedim tekrar 63 600 çıktım.bilemedim yani.aman aman bir diyet yapamıyorum maalesef.belki yapsam düzenli veririm ama bayramdan sonra başlayacağım onada.cuma günü tartılıp buraya yazarım kilomu.kilo vermek için acele etmiyorum ama vermişken alıyor görünmekte sinir bozucu.ben bundan 2 veya 3 sene önce elma sirkesi içmiştim bır kış boyu.hem hastalıktan korudu hemde kilo vermeme yardımcı oldu.sandaloz bitmek üzere benim.açıkçası tekrar alasım yok.elma sirkesi ve bal formülü ile diyet deneyeceğim.bu sakızı çiğnerken zorlanıyorum.tadı tuzu yok ama iğrendiriyor işte.
sen kaç kilosun canım.ne kadar vermek istiyorsun.ben hamile kalmadan önceki kiloma dönmek istiyorum.57 58 fln olsam yeter.Allah kolaylık versin hepimize inş.

Merhaba bayanlar,

Ben sandoloz sakızlı karışım aldım aktardan, üzerinde form extra yazıyor. Bu sabah ilk kez içtim. Beni mahvetti, karnıma ağrılar girdi, ishal gibi yaptığı ve bağırsaklarımı burduğu için sanırım. Sabah 8 gibi içtim daha yeni iyi oldum, etkisiyeni geçti. Ben devam edemeyeceğim bu karışıma. Elma sirkeli, ballı su içmeye devam edeceğim, umarım tek başına kilolarımı vermeye yardımcı olur. Aldığım poşet karışım çöpe gidecek

Bunu bende denedim ama 4 gün. Çünkü sirke beni çok acıktırmaya başlattı. Ve aşırı midem bulandı sirkeyi içerken oysaki tatlı kaşığı kadar içiyordum. Sirke dışında başka birşey kullanamazmıyız

bende başladım bakalım bu sakızdan kullanmaya 3 gnde farketti kızlar 87.2 kiloyum 3 gün sonnda 86.2 inmişim yediklerime dikkat ediorm ama hiç spor yapmadm devam edicem sonuçları size söylerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…