selülitler parçalandıkça tuz ve su açığa çıkıyor bununda şişkinlik yapması normal hastalığın yakınsa veya tuz tüketimin fazlaysa yine bu ödem devam eder kendini kilo almış issedebilirsin tabi az su içiyorsanda aynı durum geçerli. bi yerlerde eksik yapıyorsun bence.son cevabımda olduğu gibi tekrar ediuorum hayatını gözden geçir... sandaloz ille kilo verdircek diye değil çünkü bünyeler farklılık gösterir ama dikkat etmen gereken diğer şeyler sebebiyle de az da olsa kilo vermiş olman lazım. yoksa hormon tahlili yaptır son çare derim...[/QUOT
bilmiyorum kafam çok karışık ve çok üzgünüm insan bir gr damı vermez bir ay oldu başlayalı.ama dediğin gibi göbeğim belki şişkinlikdendir bilemiyorum.ama ben günde 3 lt yakın su içiyorum.ve şu kaçınılmayan bir gerçekki selülitlerim gözle görülmüyor artıkım.ama kg tık demedi.
selam arkadaşlar.dün tartılma günümdü.sabah aç karnına tartıldım 62.600 çıktım.iki hafta önce 65.500 ile başlamıştım.nerden baksan 3 kilo gitmiş.çok seviniyorum.bu arada aktardan doğal elma sirkesi aldım.onun daha çok faydası olacağına inanıyorum.
kızlar yazılarınızın cogunlugunu okudum ama anlayamadıgım bı sey var bu sakız meselesınde.bazıları ıcıyorum dıye yazmıs bazıları yutuyorum bazıları cıgnıyorum :s naapcagımı bılemedım 5 gundur dıyetteyım elma sırkesıne bugun basladım ama bır de sakızı denemek ıstıyorum cvp yazın da baslayım bır an once sabırsızlanıyorum
tebrikler darısı hepimizin başına.. bende şu an 67 68 arasıyım bazı sebeplerden bu ara bozuldu ama inşaallah irade ile Allah ın izniyle vercem. vercez.
bırı bana cvp yazabılır mı herkes kendını anlatıyor nasıl zayıfladıgını tamam super de bıze de yardım edın bız de kullanalım su sakızı paylasımcı olun pls
ben buraya çok sık giremediğimden görmedim canım sorunu.ben kendim taş gibi olanından aldım.ağzımda kendim kırıyorum.kum gibi dağılıyor zaten.yemeklerden yarım saat kadar önce önce misket büyüklüğünde sakızı alıp çiğniyom.üstüne sıcağa yakın ılık suya bir ç.k elma sirkesi katıp içiyom.böyle işte.tatlıya dikkat etmeye çalışıyorum.ha bide beşi bi yerde çayların.sallama poşet olanından aldım doğadanın.öyle işte.ondanda 2 poşet günde.
saol tatlım pekı nasıl gıdıyo dıyet ?ne kadar oldu baslayalı ve bu formulle ne kadr kılo verdın yazar mısın? ve bu sakızın tadı nasıl? tesekkurler cvbın ıcın
tekrar merhabalar
29.05.2008 sun an 87.6 kiloyum sabah itibari ile ( başlangıç 90 25.05.2008 )
sandoloz sakızı+diyet+spor+bitki çayları+bol su
:)
teşekkür ederim canım Darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?