canlanmış evette inşallah kilo verenler vardır ciddi ciddi. neyse 4 ay sonra falan ben anca baslarım zaten ama takipteyim
canlanmış evette inşallah kilo verenler vardır ciddi ciddi. neyse 4 ay sonra falan ben anca baslarım zaten ama takipteyim
sen önce bebişini dünyaya getir Allahın izniyle sonra bir güzel emzir onu sonra diet canım anlaştıkmı
haklısın üşenmemeliyiim ama dolapta o sirkeyi görünce heleki sabahları :) sirkeyle pek aram yoktur.. :) burnumu sıka sıka içiyorum ama :) kiraz saplı çayıda form çayı diye içiyordum yeşil çayda var evde onu içeyim bari artık.. ama şu 5i biryerde çay tadı berbat.. bu arada seni çok sevdim :)
sağol canım bende seni çok sevdim ben aslında eskiden hergün burdaydım sonra il değişikliği falan yaptım işi bıraktım ama artık tekrardan burdayım konumuza dönersek bak canım çekinme ben sana her soru için ayrı ayrı cevap yazarım baktınmı benim hikayeme resimlerimi gördünmü sen kaç kilo vermek istiyorsun ama bana inanki ben fil gibiydim şimdi 2 kilo daha vereyim diyorum bir çarşıya çıkayım sandaloz alacam
bebek bekliyorsun sanırım :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) ama emzirenler kullanamıyor diye gördüm ben..
sen önce bebişini dünyaya getir Allahın izniyle sonra bir güzel emzir onu sonra diet canım anlaştıkmı
sağol canım bende seni çok sevdim ben aslında eskiden hergün burdaydım sonra il değişikliği falan yaptım işi bıraktım ama artık tekrardan burdayım konumuza dönersek bak canım çekinme ben sana her soru için ayrı ayrı cevap yazarım baktınmı benim hikayeme resimlerimi gördünmü sen kaç kilo vermek istiyorsun ama bana inanki ben fil gibiydim şimdi 2 kilo daha vereyim diyorum bir çarşıya çıkayım sandaloz alacam
ayrıca benimde senin gibi 20 kilo versem harika olucak...
verirsin canım hiç kafana takma ya benim yazının likini bulamıyorum ama benim sayfamın beren2008 in üzerine tıkta açtığı konulara bak oradan berenin başarı öyküsünü okuyabilirsin canım
buldum canım gerçekten seni tebrik ediyorum kolay değildir.. benim önümde daha çokkk uzun bi yol var(( o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.. ilk başladığmda 3 günde 3 kilo vermiştim ya da vücuttan su atıldı sonra bıraktım 1 hafta şimdide yavaşladı 10 günde 4 kilo belkide daha az :/
canım önce hızlı kilo gidiyor sonra yavaşlıyor takmayacaksın canım gidecek sen merak etme ben verdiysem herkes verir sen beni bir görseydin her pazaretsi zayıflayacağım derdim sonra dayanamazdım be canım sonradan tamam dedim ve başladım canım sende yaparsın sabret bitanem olacak şimdi bende 2 kilo vereyim diyorum ama sen yapacaksın ben buna inanıyorum sende inan inanmaktan geçiyor canım herşey evlimisin bilmiyorum bak ben 11 senedir evliyim vede bir çocuğum var 9,5 yaşında ben de hep offffffff nasıl verecm falan derdim elbise almaya gidince ağlardım içten içe 46-48 beden giyerdim ama şimdi buldumda bunuyorum belki(eşim öğle diyorda)ama isteyince verirsin yaparsın azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz ve bence senin elinden hiç ama hiç kurtulmayacak inan buna bitanem ben inandım gittiyapacam diyceksin sen devam et bitanem olacak sonrada bana yazacaksın beren ben 20 kilo verdim diyeceksin belkide daha fazla vereceksin
canım sen çokçok iyi birisin :) iyiki yakaladım moralim tavan yaptı.. İNŞALLAH seninde istedğin gibi olur herşey :)) o günleri görürüm inşallahh.. evli değilim canım :)
tama canım bu moralle devam ediyorsun bitanem ben burda yoksamda özel mesaj at ben sana cevap yazarım bir arada fotoğraflarını paylaş bitanem tamammı ben seni merak ettim inşallah diyet başarı öykülerinde sen yazacaksın calista_0 başarı hikayesi falan diye bak sana birşey daha diyeyim gül ben o kadar kilo verdim şimdide bebek yapmak istiyorum veeeeeeeeee tekrardan kilo alacam ama korkmuyorum artık çünkü birkez başardım birdaha yapabilirim diyorum üstelik diyorum hamile kalırsam sadece bebeğimi beslemek için hamile dieti yaparım diyorum bak haya etsene zayıfladın Allahın izniyle mutlu bir yuva kurdun o gelinliğin içinde zayıf kuğu gibi oldun hamile kaldın bebiş bekliyorsun ama korkmayacaksın kilo alıyorum yada alacam diye çünkü sen bunu bir kere daha başarmıştın
inanmak çok ama çok önemli canım
çok haklısın canım :) bu arada sende pelincana ulaşabilicek birşey varmıı tatlm ?
hayır canım malesf ben hiç onla iletişe geçmedim
geceleri sıkılıp sıkılıp onların yazılarını okuyordum artık girmiyor pek kişi ama
bilmiyorum canım ama dediğim gibi ben hiç irtibata geçmedim onla ama birsürü kişi var burda faydalı şeyler paylaşan bence onlarıda oku gözden geçir hoşuna gidecek şeyler yakalarsın emin ol
bilmiyorum canım ama dediğim gibi ben hiç irtibata geçmedim onla ama birsürü kişi var burda faydalı şeyler paylaşan bence onlarıda oku gözden geçir hoşuna gidecek şeyler yakalarsın emin ol
Arkadaşlar ben de 3 gün önce başladım.İştahı otomatikmen kapatıyor.Ve hiç te açlık hissi vermiyor.Masa başı çalışanlara önemle tavsiye olunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?