Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

aslında midenizde problem varsa çiğ patates suyu için. annemin bir arkadaşının eczacı tanıdığı (dıdısının dıdısı oldu ama kusura bakmayın artık :))) çoğu mide ilaçları çiğ patates suyundan yapılıyormuş. annemin bir komşusu denemiş aç karnına çiğ patatesin suyunu içmiş midesinde düzelme olmuş gerçekten. ben denemedim ama araştırmak lazım tabii

bende duydum denemelisin bence :):44:

oyy aman yağğreppiiii mideyi düzeltelim derken bi taraftanda kilo mu eklicez . patateste ki nişastayı içsem kim bilir ne olurum

mesajıma hemen,detaylı cevap vermişsiniz teşekkürler :)
benim sabahları mideme biraz dokunuyordu sirkeli su,ama akşamları sorun olmuyor..sabahları bende sizin gibi suyla kullansam iyi olacak sanırım.
iradenizin kuvvetli olması çok güzel ama bunu sadece sandaloza borçlu değilsinizdir..dediğiniz gibi kilo verdikçe azminiz artmıştır..asıl kilo vermenin sırrıda zaten azim+sabır+istikrar değilmi..sandaloz gibi şeyler sadece yardımcı,ama ben bu yardımcıyı çok sevmeye başladım..

asıl senin önünde eğilmek lazım canım sade sirkemi içilir ayol 2 gün kusarım valla hiç sevmem sirke. ama limona bayılırım

valla ben sirkeye bayılıyorum yaa zaten tatlı ile aram yok tuzlu ve ekşilerle dostum. hatta bazen mesela 3 ayda bir falan canım sirke ister bir çorba kaşığı içer rahatlarım valla bence sirke süper birşey :):):):):) ayrıca patatesteki nişasta suyuna okadar geçmez bence posadadır nişasta

ne demek canım ben her gün giriyorum hepiniz girin konuşalım :) ben ilk zamanlar gece 3lere 4lere kadar yazılanları okurdum :) sonra berenciğimi açık gördüm çok pozitif enerji verdi bana daha sonra canlandı tekrardan burası inşallah böyle devam eder beraber inceliriz kızlarrr

sirke görmek istemiyorum ben artıııııık

evet canım,bende Taylan Kümeliden dinlemiştim sirkeyi günde 1 çay kaşığından fazla içmeyin zamanla midede problem olur demişti..
İbrahim Saraçoğluda bitkilerin 3-4 haftalık kullanımlarından sonra bir süre ara verilmesi gerektiğini,uzun süre kullanımda vucudun alışıp istenen etkinin alınamayacağını söylemişti..bana mantıklı geldi her ikiside

inşallahhhhhhhhhhh :))))))))))))))))))

ben onu unuttum ama peki bu patates diyeti neyin nesi :44:

patates diyeti tahminimce haşlanmış patatesten oluyo. bu durumda patatesi çok tüketmiyolar. hatta haşlanmış patates bana göre nişasta fazlalığından dolayı kabız yapıyo

kızlar bir şey sorabilirmiyim :)yeni üye olduğum için acemiyimde..bu gülen ifadeler nerde ben yazarken bakındım bulamadım :)

patates diyeti tahminimce haşlanmış patatesten oluyo. bu durumda patatesi çok tüketmiyolar. hatta haşlanmış patates bana göre nişasta fazlalığından dolayı kabız yapıyo
sanırım öle haklısın patates salatasını severim ama her gün yemem onun için pek sorun yok bu açıdan bize
inşallahhhhhhhhhhh :))))))))))))))))))
inşallahhhhhhh canım
doğrudur canım.. ben sirkeden olabildiğince uzak dururum zaten salatada bile sevmem

iş yerinde kırmızı lahana bozulmasın diye sirkeli suda bekletiyolar. rengi bi hoş oluyo tadı iğğğğğğğreçççççç bögghh

kızlar bir şey sorabilirmiyim :)yeni üye olduğum için acemiyimde..bu gülen ifadeler nerde ben yazarken bakındım bulamadım :)
kontrol paneli var yukarıda oraya tıkla kenarda seçenekleri düzenle var onun içinde çeşitli seçenekler başlığını görüceksin mesaj editörünü gelişmişe tıkla kaydet canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…