anladım canım .. görüşürüz inş.. kilo vermen ne durumda :44:canım dün akşam giremedim ya çok yorgundum direk uyudum ama bu akşam giricem inşallah 9 10 gibi görüşürüz :)
benm annemin midesnde sorun var o içemedi. bende tadından dolayı içemiyorum kuusucak gibi oluyorum.Normal su ile içiyorum. Sirkeli suyla daha etkili tabi ama kendime işkence çektiremem :) böyledi iyi kilo verişim ama 23 gün oldu 6 kilo vermişim
teşekkür ederimMaşaallah ne kadar güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim..
size bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim..sandaloz ile birlikte diyette uyguluyormusunuz?uyguluyorsanız kaç kalorilik acaba?1-2 ay kadar önce burayı incelemiştim,güzel kilo verenleri okuyunca bende gidip sandaloz aldım ama pek düzenli kullanamadım..1 ocaktan itibaren diyet+spor+sandaloza tekrar başladım ve bugün 5.günüm 1.1 kg verdim..bu arada 80.4 kg ile başladım ilk hedefim 65 hayalimse 58 kilo.acaba sandalozu devamlı kullanmanın bir zararı olurmuki?biraz kullanıp biraz ara vermekmi lazım..birde daha önce kullanmışmıydınız sandalozu yoksa sizinde benim gibi ilk deneyiminizmi?biliyorum biraz fazla soru sordum ama gerçekten bunları merak ediyorum..en kısa zamanda istediğiniz kiloya sağlıkla inmenizi dilerim:)
anladım canım .. görüşürüz inş.. kilo vermen ne durumda :44:
sonunda denk gelebildikmalesef kilo vermem durdu çünkü dedim ya kabızlık oldu bende ve sanırım bu sandalozdan oldu(( kilom aynı hatta 1 kg fazla tartıda malum bağırsak problemi var. (((
sonunda denk gelebildikcanım activia kullan 2 hafta sindirim sistemini düzenliyor ve şeker ihtiyacını karşılarsın çilekli kullanıyorum 1 tane her gün :44:
moral bozmak yok amaevet nihayet denk geldik :)) peki 2 hafta boyunca yemem gerekiyor dimi ciddi tıkanmış durumdayım hatta hamile gibiyim şuan yaa off((
moral bozmak yok amabende bu sabah 1 kilo fazla çıktım aç karna bide hiç kaçamakta yapmadım ama moralimi bozmuyorum durmak yok devam :) 2 hafta düzenli kullanırsan rahatlatır canım :) ben 4 gündür kullanıyorum her gün çıkıyorum :44:
misket büyüklüğünde çiğniyorum canım :) sirkeli su içemiyorum sirke sevmem zaten normal su ile içiyorumya gerçekten süpersin :):):):) yarın ilk işim activia almak olacak. :):):):) ya birde sen sandalozu dövüpmü yiyorsun yoksa çiğneyerek mi yiyorsun sanırım midemizde erimiyor
misket büyüklüğünde çiğniyorum canım :) sirkeli su içemiyorum sirke sevmem zaten normal su ile içiyorumşimdi minik minik parçalar var bir çay kaşığı yiyiyorum öle olunca :)
ben ilk başlarda burnumu sıka sıka zorla içiyordum ama kendime işkence yaptığımı fark ettim normal su ile içiyorum belki de yavaş kilo veriyorum ama olsunayy ben çok mu yedim ondan mı oldu acaba ben 2 gün üst üste baya bir yemiştim dolu dolu 1 tatlı kaşığı kadar belkide ondan kilitlendim yaa artık bende küçük küçük yiyim bari. evet sirkeli su ciddi iğrenç bende ılık su ile yutup üstüne azıcık sirke içiyorum yada ılık suya limon sıkıyorum öyle kafama göre takılıyorum bakalım neler olacak
ben ilk başlarda burnumu sıka sıka zorla içiyordum ama kendime işkence yaptığımı fark ettim normal su ile içiyorum belki de yavaş kilo veriyorum ama olsunayy ben çok mu yedim ondan mı oldu acaba ben 2 gün üst üste baya bir yemiştim dolu dolu 1 tatlı kaşığı kadar belkide ondan kilitlendim yaa artık bende küçük küçük yiyim bari. evet sirkeli su ciddi iğrenç bende ılık su ile yutup üstüne azıcık sirke içiyorum yada ılık suya limon sıkıyorum öyle kafama göre takılıyorum bakalım neler olacak
ben ilk başlarda burnumu sıka sıka zorla içiyordum ama kendime işkence yaptığımı fark ettim normal su ile içiyorum belki de yavaş kilo veriyorum ama olsunçok sabırsızlanıyorum biran önce incelsek :)
bi ara bende denemiştim. ay Allahım o sandoloz çiğnemek ne öle cam çiğner gibi ayyyymisket büyüklüğünde çiğniyorum canım :) sirkeli su içemiyorum sirke sevmem zaten normal su ile içiyorumşimdi minik minik parçalar var bir çay kaşığı yiyiyorum öle olunca :)
bi ara bende denemiştim. ay Allahım o sandoloz çiğnemek ne öle cam çiğner gibi ayyyy
ben ilk içtiğimde az kalsın geri çıkartıyordum sonra sonra alıştım valla sonuçta inorganik bir madde kum yutuyormuşum gibi oldu ama şimdi alıştım çiğneyip ilaç gibi yutuyorum :):):):):)
benim sandalozumla bi sorunum yok canlarım benm sorunum sirkeli suyla
Maşaallah ne kadar güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim..
size bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim..sandaloz ile birlikte diyette uyguluyormusunuz?uyguluyorsanız kaç kalorilik acaba?1-2 ay kadar önce burayı incelemiştim,güzel kilo verenleri okuyunca bende gidip sandaloz aldım ama pek düzenli kullanamadım..1 ocaktan itibaren diyet+spor+sandaloza tekrar başladım ve bugün 5.günüm 1.1 kg verdim..bu arada 80.4 kg ile başladım ilk hedefim 65 hayalimse 58 kilo.acaba sandalozu devamlı kullanmanın bir zararı olurmuki?biraz kullanıp biraz ara vermekmi lazım..birde daha önce kullanmışmıydınız sandalozu yoksa sizinde benim gibi ilk deneyiminizmi?biliyorum biraz fazla soru sordum ama gerçekten bunları merak ediyorum..en kısa zamanda istediğiniz kiloya sağlıkla inmenizi dilerim:)
benim sandalozumla bi sorunum yok canlarım benm sorunum sirkeli suyla
asıl senin önünde eğilmek lazım canım sade sirkemi içilir ayolsirkeli su zaten uç nokta onu içebilenleri tebrik ediyorum önlerinde eğiliyorum.. ben sirkeyi sade seviyorum sade içmek suyla içmekten daha güzel ve bence limonlu su da aynı işlevi görür ikiside asidik sonuçta
normal su ile dene sende tatlım :44:ilk içtiğimde midemi yakıyodubi ara tv de bi zararlı dediler bi 15 gün kullanın biraz ara verin öle devam edin dediler. bu doktorlarda şaşırdı he . bana göre zararlı neden diyeceksiniz midede zaten asit var besinleri parçalamak için aç karnına sirkeli suda içmemiz asit oranını yükseltir yani midemiz için normal olan mide suyuna sirkede eklenince bu mide için zararlı olabilir bu yüzdende delebilir. bende yakında ya hap kullanıcam yada diyetisyene gittiğimde bu sirke durumunu sorcam:26:
normal su ile dene sende tatlım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?