Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

aezuhan senin kilonda olsam dügün bayram yapıcam

olursun olursun bak ne güzel gidiyo aynı azim ve hızla devam sonuna kadar arkandayım :içelim:
benin düğünüm var ama 2 ay sonra çok acil bi 5 kilo daha vermem lazım en az olur inş.

çikincim senin boy-kilo orantın da iyiymiş,inş.ben de öyle olurum.
ayrıca senin adına sevindm gayet güzel gidiyosun darısı başıma artık ne diyim :)
ayrıca öss de başarılar şimdiden sana ve tüm girck olan arkilere,Allah yardımcınız olsun hepinizin

valla kilo veren tüm arkadaşları tbrk.ediyorm,acayip gaza getiriryosunuz beni
seviniyorum yaa,umutlanıyorm da

Arzuhancım kazandım ben öss sınavını bu yıl 3. sınıfa geçiyorum inşallah :lepi::)işte onun hediyesiydi bana ama ben üstümde 2 yıldır tuttum bu kiloyu gına geldi daha yeni bu kadar azimle başladım :)hihoyyyt

anladım canım iyi hadi bari geçmiş o yolları,çok stresli ve iğrenç bi dönem dimi
şükür geçmş bitmş:)

evet izmirliyim ben de toprak:1hug:

:1hug:gerçekten de toprağızzz yaa :)dediğin gibi çok zor bir dönem ev-okul-dersane arası dönüp durdum e evde yemek ye dersanede ye okulda yee...eee sadece test çöz olmadı yani :)aldım 15 kilo :)kızlar bi de ne sorcam tatlıdan kasıt ne_ben meyveli soda içmeden ve meyve yemeden duramam bunlardaki de tatlı mı oluyor anlamadım?:uhm:

İlk gün sandaloz sakızı gözlemlerim:

1.kesinlikte inanılmaz tok tutuyo kahvaltı edemedim o derece yani
2.böbrekleri çalıştırıyo
3.çok fazla susadım ben bol bol su içtim
4.canım öle artık bişey çekmio yani sadece ana öğünlerle idare edebiliyorum

ama dediğim gibi bu tatlı dan kasıt ne anlamış değilim yani bildiğimiz şerbetli ya da sütlü tatlılar mı yoksa doğal ya da yapay şeker içeren her şey de tatlı mı oluyor?:uhm:

toprağım evet şerbetli ve sütlü tatlılar yasakmış
yada şöyle söyleyim sadece meyveden alınabilirmiş şeker
bu daha açıklayıcı oldu sanırım :)

vallabeni pek tok tuttuğunu söyleyemcm hiç durmadan acıkıyorum ben
böyle değildm halbuki ama sonraları düzeliyo diyo herkes sabretcem ondan

vallabeni pek tok tuttuğunu söyleyemcm hiç durmadan acıkıyorum ben
böyle değildm halbuki ama sonraları düzeliyo diyo herkes sabretcem ondan

canım yaa bende bugün başladım ama iştahım falan kesilmedi benim de aksine çok acıktım halbuki elma sirkesi su bal şeklinde yaparken daha çok kesiliyodu iştahım anladmadım yaa acıktıran bu sandaloz sakızı mıdır nedir yaaa..? başkalrını gaza getirrken ben ümitszliğe kapıldım iyi mi veremicm sanırım ben bu kiloları... :1no2:

kızlar bu sandaloz inanılmaz derecede bağırsakları çalıştırıyorfisfisfisKafama takılan acana bir yan etkisi var mı aktarcıya sordum yok dedi internette de pek rastlamadım ama yine de çok korktum bir size sorayım dedim yoksa hemen bırakacağım yani göbeğim indi o derece hem de bir günde

jasmine sen de benim gibisin bakalım ilerleyen zamanlarda tok tutuyormş,devam.

bağırsaklarını mı çalıştırıyo,benimki neden çalışmıyo hiç,zaten sürekli vardı wc sorunu ve hala devam etmektesenağlama keşke düzeltse benim sorunu da ne iyi oılurdu yaa

senin problem için de bi bilgim yok cnm yaa,ama istersen 1 gün ara ver
sonra yine başla yine aynı olursa sende 1 gün arayla iç olmazsa

bide ne sorcm kızlar size yaa bu elma sirkesi sandaloz sakızı tableti kulanan varmı hiç aranızda?
sirke bana dokunmaya başladı acayip midem ağrıyo,bulanıyo,kramp giriyo

o da aynı etkiyle faydası onu deneyim bari dedim ben de napiim

burda baktm bulamadım başlığını, varsa o hapa açılmış sayfa link atarsanız sevinirim kızlar

lutfen sandaloz sakizinin tableti internette hangi isimle satiliyor,bilgi verirseniz cok sevinirim.tesekkurler

sanatçı şarkıcı hazal kullanmış elma&sandoloz diye geçiyordu geçende incelemiştim

2 ayda diyet+spor +sandoloz tabletiyle 11 kilo vermiş diye reklam yapıyorlar
ama hiç kullananı duymadım
google sandoloz elma yazın ilk sırada çıkıyor
link vermiyorum

bende aç karnına sandolozu çiğneyemiyeceğim
öyle kötü gelmeye başladıki bana
sadece sirkemi içeceğim ufff

ufff herşeye atlıyoruz moralim bozuldu ya

:1no2:

Son düzenleme:
arzuhancım bence aynı etkiyi göstermez neticede içine başka başka şeyler, kimyasallar falan katıyorlar ben o tarz şeylerin %100 bitkisel doğal falan olduğuna inanmıyorum.. canım çok yakıyosa mideni sandalozu bırak elma sirkesine de azıcık bal kat belki öyle daha iyi olur..
kadriyecm ben şarkıcıların dediklerine güvenmiyorum sadece reklam yapıyorlar bence çünkü ben daha önce 2 sanatçının ben bununla kilo verdim dedikleri şeyleri denedim bi faydasını da görmedim.. sanırım en iyisi toz haline getirip yutmak ardından sirkeyi içmek ya da senin dediğin gibi sadece sirkeli suyu içmek... vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…