kızlar benim de size bi sorum olck belki daha önceden de sorulmuştur ama lütfen kusura bakmayın...şimdi bu sandalozün şekerli gıdalarla tüketilmemesi gerekiyor ya kuru kayısı buna dahil mi, bi de şu k_flakeslerde dahil mi olur acaba çünkü onlarda da tatlandırıcı var da, eğer yiyebileceksek ondan da almak istiyorum da... :CüvCüv:
günaydın kızlar
mrb.jasmine kuru ya da taze meyveler yenebiliyor sanırım ama k-flaks i bilmiyorm
ama ben de yicm ondan,hatta belki 2 hafta hergün günde 2 kez k-fleks yapıcm reklamlardaki gibi :))
deneyim onu da bi diyorm yaa ne bileyim.
Gunicen hoşgeldin sen de aramıza,arkadaşların dedeği gibi dayan biraz ben de senin gibiyim miden ağzıma geliyo her içişte idare etcm biraz napayım:çok üzgünüm:
birsamcım seni ilk sayfalarda okumuştum sandalozda,tekrar o günlerdeki kararlılık ve azimle tekrar aramızda görmek isteriz yani seni :)) p.tesi bekliyoruzsüprizzzzz
hihoyyytkaydirigubbakcemile3
ayrıca 2,5 kg vermişim bu hafta sevindirik oldum çok :lepi: :sm_cool:
ayy nasıl verdn kısss sadece sandolozla mı
arzuhan günaydın, tşk ederim cevap için... :içelim: eee peki madem bende bugün markete gittiğimde alayım da yarından itibaren k_flakese de başliim.. buyrunnnnnnnnn hanımlar sakın sakın moralinizi bozmayın kilo dediğin ey nedir ki vercz elbet bi de içemeyen arkadaşlar inanın bende çok zor içiyorum hele hele sandalozun tadı midemi bulandırıyo ama 2 dk sonra ne tadı kalıo ne bişesi çok çok zorlanıyosanız yanınızda su bulundurun ve hemen ardından suyu için belki faydası olur.. hadi bakaılm koly gelsin hepimize..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?