Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Selam kızlar ben de 23 mayıstan beri diyet yapıyorum ve 3 kilo verdim :9 bu sakızı daha yeni duydum ve cuma günü başlamayı düşünüyorum size gelişmleri yazacağım herkese diyet yolunda başarılar diyorum kilolu olmayı gerçekten çeken bilir.zayıf biri için söylemesi çok kolay ama gerçekten bir dükkana girip de satıcı bir kızın bir kelimesine alınıp ağlamayı ben bilirim o yüzden umarım vereceğiz bu kiloları.herkese kolay gelsin :) kaydirigubbakcemile2delikafadulden

arkadşlar bizim aldığımız günde 2 bilye kadar yetecekmi acaba etkili olacakmı
hazalda vermiş kilolarını
adamlar böyle reklam yapıor

Son düzenleme:
cikin f lütfen üzülme
tok açın halinden anlamaz
boş ver
şunuda unutma bir insan bişe ydediği zaman kınadığıo zaman aşağıladığı zaman ALLAH cc onada aynı şeyi vermeden öldürmezmiş
boşver yani ben 4 sene öncesinde zayıftım ve derdimki
bu kilo derdindekiler ne çok kafaya takıyorlar derdim
bak ama şimdi bende çok takyorum kafaya
yolda yürürken vitrinlern camlarına illaki bakıyorum
ufff ne kadar kötü duruyorum diyorum
yani anlayacağın önce zayıf olupta üstüne 20 kilo almak az değil

neyse inşAllah vericez bu kiloları

Son düzenleme:
slm k.k nın en iradeli,en çok zayıflıck olan en güzel ve sevimli bayanları ( ben de dahil:lepi: )
nasılsınız bakalım bu sabah,keyifler yerinde mi valla ben bomba gibiyim üzerinize sağlık :))
kızlar bu sansaloz müthiş bişi bence bugün 5.günüm hala 1 kilodayım fakat her geçen gün karnım belim,yandaki çıkıntılarım küçülüyor,çok gaza geliyorm,acayip mutlu oluyorum.

Sudecim vercez vercez bu sefer eminbim ben,ianan garantiledim artık
sen de fıstık gibi bi görümce olcaksın:)) tam gaz devam

irem22 10 günde 2 kilo süper bence,tbrk ediyorum seni,1 ayda sonuç muhteşem olacak bence
gelişmeleri bildirirsin umarım sürekli.kolay gelsin

malibucum sen de hiç durma hemen sıva kolları başla bence bir an evvel,inan pişman olmazsın

gördüğünüz gibi burda olmadığım zamanlarda neler yazıldığını tek tek takip ediyorm açtığımda
çok merak ediyorm sonuçları,başlayanları o sebeple yani :))

yeni başlayan arkadaşlar da hoş geldiler aramıza,bol kilo vermeler :)

başlıck olan arkadaşlara da aynı şekilde şimdiden başarılar a.s.

arkadaşlar doğumdan sonra vermeye çalışıp da veremediğim 3-4 kilom vardı. ne denediysem(hiçbirşey yememek de dahil) bir türlü verememiştim. bu paylaşımı görünce bir umut gittim aktardan aldım. bu gün tam 1 hafta oldu. çok ilginç bir şekilde 1 haftada 1.8 kilo gitti. ama işin garip tarafı sanki 3-4 kilo vermiş gibiyim. karın bölgem eridi resmen. pelincan'a ve burada mesajlarıyla destek olan herkese çoook teşekkürler. gerçekten faydalı. bu arada bu 1 hafta içinde bir doğumgünü vardı ve doğal olarak tatlı yememe kuralını bozdum:):) buna rağmen gitti.. hepinize kolay gelsin önemli olan inanmak... lütfen karamsarlığa kapılmayın...

arzuhan merhaba canım.
sen kaç kilosun şimdi ne kadar olmak istiyon ayrıca merak ettim de. :)
benim tartı günüm yarın ama salı günü tartıldımda 1,5 kg civarı vermiştim bakalım yarın ne kadar olcak haber veririm tekrar

mrb.sudecim ben dijital tartıyla 75,300 ün şu anda 10 kilo versem süper olur da pek sanmıyorm
benim tartıda 70 e razıyım :))
zaten aylardır diyetteyim,yürüşteyim 4 kilo vermiştm,sandolozla da 3 günde falan 1 kilo verdm toplam 5 oldu işte

senin kaç günde gitti 1,5 kilo 3-4 günde mi??

ben de senin gibi kilo çizelgesi yapmak istiyorm ama beceremiyorm
yaptm hatta ama çıkmadı işte bak çarpı çıkıyo onun yerinde
beceremedim sanırım :))

yeni başlayan arkadaşlar da hoş geldiler aramıza,bol kilo vermeler :)

başlıck olan arkadaşlara da aynı şekilde şimdiden başarılar a.s.

sağol arkadaşım bende teni başladım ama şu zaten başıma bela olan tatlıya çözüm bulamadım
arada kaçamak oluyor
onun için fayda etmeyecek diye korkuyorum
ama yinede devam:teytey:

ya arada kaçamak benim de oluyo bence çok az olduğu sürece ve çok ağır tatlılar olmadıkça okadar da sorun olmaz diye düşünüyorm

ya da sorun olsa bile ben takmıyorum çünkü takınca kilo alıyorm yada hiç veremiyorm :)

sen de yaz gelişmeleri sürekli olurmu cnm.görüşürz

selam arkadaşlar... bende az önce aldım sandaloz sakızını, elma sirkesini zaten 20 gündür falan içiyordum ancak 1 kilo verebildim ama yediğime içtiğime hiç dikkat etmedim.. bu akşamdan itibaren sandaloz sakızına başlıyorum tabi ki yediklerime de dikkat etmeye... inşallah kilo verebilirim yaza kadar 52-53 olsam süper olck sevgilimle ilk tanıştığımız kiloya dönmeyi çok istiyorum ben... kaydirigubbakcemile2 onu şaşırtsam süppeeeeeeeerrrr olacak...

şükür yaptım kilo çizelgemi çok mutluyum valla kızlar hihoyyyt

evet jasmine hepimiz çıtır olcz bu yaz :))

Kızlar selam hepınıze benım bır ayı geÇtı daha 2 kg gıttı nolur yzın Özel gÜnlerımızdede kullanıyomuyuz gercı ben kullanıyorumda pekbı fayda etmedı kımsenın moralını bozmk ıstemem metebolızma meselesı heralde
(Çızelgelerı bende yapamadım)hepberaber kıloara gÜle gÜle demek dılegıyle herkese kolay gelsın

canım yediklerine dikkat ediyor musun peki.? bak mesela ben hiç dkkat etmedim ( sadece elma sirkesiyle ) ancak 1 kilo verebildim ama daha önce dikkat ederek yaptığımda haftada bir vermiştim.. eğer dikkat ediyosan da gene böyleyse o zaman dediğin gibi metabolizmayla ilgilidir ya da bi yerlerde yanlış yapıyosundur... fisfisfis mesela bende bugünden itibaren sandaloz sakızıyla başlıcm ve akşam 7den sonra meyve bile yemicm kendimi çok zor tutuyorum ama inat ettim vercm bu kiloları sende sana uygun bi diyet listesiyle dene bakalım ya da diyet yapıyorsan yaptığın diyeti bi haftalığına daha esnek bi diyetle değiştir tülin şahinin kitebında okumuştum o da belli bi miktar kiloyu verdikten sonra 1-2 hafta süreyle esnek yeme programı yapmış çünkü kilo vermesi durmuş ve böyle yapması işe yaramış... buyrunnnnnnnnn çok konuştum di mi.? ama umarım az da olsa faydam olmuştur... opuyorumnanaktan

kızlar benim de size bi sorum olck belki daha önceden de sorulmuştur ama lütfen kusura bakmayın... şimdi bu sandalozün şekerli gıdalarla tüketilmemesi gerekiyor ya kuru kayısı buna dahil mi, bi de şu k_flakeslerde dahil mi olur acaba çünkü onlarda da tatlandırıcı var da, eğer yiyebileceksek ondan da almak istiyorum da... :CüvCüv:

Kıslar bende Geldimm...
Ya Bu Sirkeye Dayanamıyorum ama ben :çok üzgünüm:

canım birazcıcık dayan, bak ben sirkeden nefret ederdim salatalara falan bile koydurmazdım ama bi hafta sonra alışıyo insan bikini mevsimi geldi azıcık gayret içiyosun bitiyo 2 dk sonra tadı kalmıyo böyle düşün bence... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…