arzuhancım teşekkür ederim moral için bu arada adet döneminde kullanıyomuyuz
Ben bu kiloyu 1 yıl içerisinde verdim. Vücudumu deneme tahtasına çevirdim. Destek ürün hiç kullanmadım. Açlık diyeti yaptım. Sadece sirke sandoloz ya da sabahları aç karnına limon gibi şeyler yaptım ama demek istediğim şey bu kadar kiloyu vermek benden sağlığımı götürdü. Siz siz olun bu tip yöntemlere pek kapılmayın.
kadriyecim ne kadar fazlan var bilmiyorum ama benim yolum biraz uzunve vazgeçmeye niyetim yok
bir sene falan devam etmek istiyorum başlıcaksan sanada kolay gelsin
kızzzlarrrrrrrr ay ben şaşırmışım :)ilk gün verdiğim 300 gramı saymayı unutmuşum toplamda 900 gram verdim 4 günde :) :CüvCüv:hihoyyyt
arkadaslar kendi yontemlerimiz bi yere kadar.oncelikle saglik cok onemli bu yuzden sizlere tavsiyem oncelikle bi hekime gidip butun tahlillerinizi yaptirmaniz ,ozellikle hormon tahliliyle triod bezlerinizin calisip calismaadigini anlarsiniz ve hekimin yonlendirmesiyle diet ve birazcik sporla birlikte kilolar gidicektir,bagzi arkadslar kilo verdikelrini bagzilari ise kilo vermedikelrini yazmislar,tamamen metobolizma ile ilgili o yuzden mutlaka bilincli bi sekilde tahlileriniz yaptirmanizi oneririm.sirke acikcasi pek mantikli gelmiyor cunku sirke en asidik maddedir ve ph' i 3,3 tur ,kilolar gidicek diye sagliginizdan olmayin benden sadece nacizane tavsiye bunlar.
aynen alarahan bende cerrahi uygulama gecirdim troid yuzunden faakt su anda bendede hasimato troidi var ve ilac kullaniyorum 3 4 kg fazlaligi bile veremiyorumztn ictigimiz ilaclar hormon oldugu icin habire kilo aldiro istedigin kadar spor diyet yap hic bi ise yaramiyo son care bide akpunkturumu denesek ama deidigin gibi herkeste faydali olan bendede nedense hic bi etki gostermiyor bi cok arastirmada akapunkturun troid bezlerini calistirdigini okudum ve bizzat doktorlarla yuzyuze gorustum ama nedense onada guvenemiyorum,artik yasasin balik etli olmak demekten baska carem yok umarim sende en kisa zmnda sagligina kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?