Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Evet denedim,evet kilo verdim ama şuanda ülserle uğraşıyorum. Kulağınıza küpe olsun.

arzuhancım teşekkür ederim moral için bu arada adet döneminde kullanıyomuyuz

rica ederim canım benim ne demek

valla ben kullandm adet dönemimde hatta hala o dönemdeyim ama sandaloza devam
şimdi faydası olmasa bile en azından ara vermemiş olurum,adet bitiminde fark ettirir dedim

ipekdeniz başla cnm bekliyoruz güzel sonuçları senden de hadi bakalım

RiotGirl üm ülser sandalozdan mı oldu eminmisin?
çünkü sen baya ciddi kilolar vermişsin çizelgene baktığımızda
bunu vermek bi hayli diyet,takviye her bişey gerektirmiştir
öyle düşünüyorum,belki onların birikimi sonucu da oluşmuş olabilir,bu tip şeyler de desteklemiştir
ne dersin?

riotgirl, ne kadar çok kilo vermişsin. Tebrik ederim.

Bende sandaloz sakızı tozu kullanıyorum, bir haftadır ama henüz değişiklik yok.

arzuhan telepati sizi gördükçe yeniden başlıyayım diyorum
beni heveslendiriyorsunuz
ama hiç tatlı olmayacak ben bunu nasıl aşacağım
birde sanolozu toz haline getirsem etkisi değişirmi?

Ben bu kiloyu 1 yıl içerisinde verdim. Vücudumu deneme tahtasına çevirdim. Destek ürün hiç kullanmadım. Açlık diyeti yaptım. Sadece sirke sandoloz ya da sabahları aç karnına limon gibi şeyler yaptım ama demek istediğim şey bu kadar kiloyu vermek benden sağlığımı götürdü. Siz siz olun bu tip yöntemlere pek kapılmayın.

kadriyecim ne kadar fazlan var bilmiyorum ama benim yolum biraz uzunve vazgeçmeye niyetim yok
bir sene falan devam etmek istiyorum başlıcaksan sanada kolay gelsin

geçmş olsum canım bende çok kafaya takıyorum ve miydemde normal degil zaten normal ögünlerini yemedinmi yoksa sadece sandaloz mu dokundu yani senin rahatsızlıgına sebep nedir birazda açarmısın

kadriyecim devam etmeye çalış,inan ben de sirkeyi öyle güç bela içiyorm ama napiim (
ferçekten ben fark görüyorm kendimde

biraz dayan bence en azından bi kaç hafta idare edebilirsin

arkadaslar kendi yontemlerimiz bi yere kadar.oncelikle saglik cok onemli bu yuzden sizlere tavsiyem oncelikle bi hekime gidip butun tahlillerinizi yaptirmaniz ,ozellikle hormon tahliliyle triod bezlerinizin calisip calismaadigini anlarsiniz ve hekimin yonlendirmesiyle diet ve birazcik sporla birlikte kilolar gidicektir,bagzi arkadslar kilo verdikelrini bagzilari ise kilo vermedikelrini yazmislar,tamamen metobolizma ile ilgili o yuzden mutlaka bilincli bi sekilde tahlileriniz yaptirmanizi oneririm.sirke acikcasi pek mantikli gelmiyor cunku sirke en asidik maddedir ve ph' i 3,3 tur ,kilolar gidicek diye sagliginizdan olmayin benden sadece nacizane tavsiye bunlar.

kadriyecim ne kadar fazlan var bilmiyorum ama benim yolum biraz uzunve vazgeçmeye niyetim yok
bir sene falan devam etmek istiyorum başlıcaksan sanada kolay gelsin

teşekkürler telepati
benim 20 kilo fazlam var.1 senede aldım dahada veremiyorum
bitkisel tablet kullndım ama bir faydasını görmedim zararıda olmadı ama
zayıflayamadımda

of ya nasıl gitcek bu kilolar ( zaten fazlaydı kilom geçen babamlar geldi 10 günde 2-3 kilo aldım,gözüm döndü resmen doymak bilmedim,şimdide midem büyüdü galiba çok açlık hissediyorum sürekli.bebek emzirdiğim için almadım bu sakızı sirkeli su içiyorum.inşallah bi zararı olmuyordur sirkenin.sakızıda almayı düşünmüyor değilim açıkçası hele burda kilo verenleri okudukça gidip alasım geliyor.tatlı yenmesi tehlikelimi yoksa etkisinimi azaltıyor acaba.çünkü en dayanamadığım şey tatlıııııııııı (((( offff

kızzzlarrrrrrrr ay ben şaşırmışım :)ilk gün verdiğim 300 gramı saymayı unutmuşum toplamda 900 gram verdim 4 günde :) :CüvCüv:hihoyyyt

evet tatlım :)sandaloza ayın 5inde başladım 6sında 300 gram verdiğimi gördüm ve bugün 4.gün 71 kiloyum :)ama bugün biraz kaçırdım yani akşam tavuklu salata yedim yanında meyveli soda üstüne sade kahve ama yanında 1 adet minik mi minik lokum :) akşamada dondurma yicem :)eee hakkım ama dimi :)hihoyyyt

pınarcuk, benim troid bezim neredeyse hiç çalışmıyor. Haşimato troidi nedeniyle ileç kullanıyorum. Kilo vermekte inanılmaz zorlanıyorum. Bir haftadır sandaloza bende başladım, sporumu da yapıyorum ama şimdilik bir gelişme yok. Zaten herkese fayda eden bir sürü şey beni etkilemiyor bile.lmaz:

aynen alarahan bende cerrahi uygulama gecirdim troid yuzunden faakt su anda bendede hasimato troidi var ve ilac kullaniyorum 3 4 kg fazlaligi bile veremiyorum ztn ictigimiz ilaclar hormon oldugu icin habire kilo aldiro istedigin kadar spor diyet yap hic bi ise yaramiyoson care bide akpunkturumu denesek ama deidigin gibi herkeste faydali olan bendede nedense hic bi etki gostermiyor bi cok arastirmada akapunkturun troid bezlerini calistirdigini okudum ve bizzat doktorlarla yuzyuze gorustum ama nedense onada guvenemiyorum,artik yasasin balik etli olmak demekten baska carem yok umarim sende en kisa zmnda sagligina kavusursun

Kızlar dün akşamda bugünde denedim olmuyo.Bu elma sirekeli suyu içemiyorum.Sandalozla beşi biyerde çayı içsem olurmu.Deneyen varsa lütfen yardım etsin.

geçmiş olsun güzelim akupunktur demek istemişsin ben 2 yıl oldu yaptıralı (zayıflamak için)2 ay gittim geldim anca 2 kg verebildim ama bırakıncada fazlasını aldım paracıklarımıza yazık onnarda demeyolarki sende iyi olur kötü olur haftada iyne degişiyodu canının yandıgı ile kalıyosun hiçbir tahlil araştırma falands yapılmadı bi arkadaşımda gitti gecen yıl bir yılda verdigini 2 mislini almış yani demem oki okupunk turda çare degil geçici bişey oyüzden egerki gitmek istersen güzelce konuş tahlilleri yaptır ondansonra başla KOLAY GELSİNa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…