Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar dün akşamda bugünde denedim olmuyo.Bu elma sirekeli suyu içemiyorum.Sandalozla beşi biyerde çayı içsem olurmu.Deneyen varsa lütfen yardım etsin.

cnm biz en azından ben bu şekilde içtiğimiz için diğer türlü denemediğimiz için olur veya olmaz diyemeyiz.ama kanımca sabah ve akşam sıksan kendini denesen.çünki elma sirkesini sadece tek başına içip faydasını gören bile var.beşi bir yerde çayını ben taze demleyip içiyorum.günde 2 büyük kupa felan.

Canım inan deniyorum.Ama boğazımı yakıyo.Burnumu kapatık içmeyi denedim.Çıkarıyodum nerdeyse.Acaba elma sirkesinin markasından olabilir mi

mrb.kızlar günaydın
ıtokorcum slm.birsam a sormuşsun ama o yok şuan sanırım görmüşken son soruna cvp.vereyim dedim
bence sirkenin markasından olabilir.ben fersan kullanıyorum,evet ben de çok zor içiyorum (çünkü normal yaşantıda ağzıma koymazdım sirkeyi hiçbir şekilde) ama mecbur kalınca içiliyo,yani okdar da kötü gelmemeye başlıyo artık bana,sadece midemi çok bulandırıyo ama idare işte napalım.

çikincim seni de tbrk.ediyorum tam gaz devam arkadaşım
ha gayret ben de peşinden geliyorum hemen arkandayım bak

Günaydın kızlar
Çok sık gelemiyorum ama okuyorum yazdıklarınızı yerimseniben
Bende 1 haziranda başladım sandaloz ve sirkeye
Toz haline getirmeye zaman bulamadım taş gibi kütür kütür zor oluyo ama içebiliyorum sandalozu, fersan sirkeyide oda sıcaklığında olan su ile içiyorum beklediğim kadar zor olmuyor, kilo veremedim gibi elimden geldiği kadar spor yapıyorum vücudumun sıkılaştığını hissediyorum,tek endişem sirkenin midemi alt üst etmesi, midemden çok çektim zamanında... 5'i biryerde çay içmiyorum, yeşil çay ve lipton yemek sonrası çay içiyorum, ama kesintisiz suya devam...
Sandalozum bitene kadar devam edicem bakalım etbek görürüm faydasını fisfisfis

alkisalkisalkiscanım arzuhancım evet tam da arkamdasın :)çok güzelgidioz hepimiz inşallah incecik taş kimin olcazzz kaydirigubbakcemile2ve ben size bir şey tavsiye etcem diyet dergisi aldım içinden tek denemelik form kayısılı çay çıktı kızlar bütün dergi kayısı kokmuş hemen yaptım içiyorum yani muhteşem :)içine bir dilim de limon attım harika yaniiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt

Arkadaşlar bende bu gün itibariyle başladım ama benim ki saf sandaloz değil int.ten aldım msr diye birşey içinde kilo vermeye yardımcı bitkilerde var. Bi de arkadaşlar şu kilo çizelgelerini nasıl yapıyorsunuz ??şutarafagitti

evet manken olcz çikinim mankeeennalkisalkisalkis
şu form çayını da denemek lazım,zaten ben wc sorunu için sürekli kullanıyorm ama sadesini
bidahaki sefere onu deneyim barii,afiyet olsun şekerim.

ipekdeniz seninki de hayırlı olsun,keşke önce böylesini deneseydin bi
olsun o da fayda eder inş.gelişmeleri bildirirsin olurmu
kilo çizelgemi ben burdan yaptım ,sırayla çıkan sayfaları takip ediyosun Weight Loss - Diet Ticker

böyle bi dene olmazsa sitede olcaktı kilo çizelgesi nasıl yapılır diye ordan buluruz.

hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri çikinim :)
bu arada ö.m attım sana baktınmı ?

ben de tartılıyorm hep1 kilodayım henüz,bakalım nasıl olck sonuç
diyete de devam,inş.bi 4-5 daha veririm :)

yoo ben devam ediyorum kullanmaya.sporada başladım.tartılma günüm gelsin yazıcam sonuçları

yoo ben devam ediyorum kullanmaya.sporada başladım.tartılma günüm gelsin yazıcam sonuçları

tamam Birsamcım bekliyorum dört gözle yarın benim tartı günüm aama bu hafta dondurmayı abarttım geçen cumadan ayın 9una 900 gr. vermiştim.bakalım 3 günde ne değişti.umarım fazla çıkmam :)

tamam Birsamcım bekliyorum dört gözle yarın benim tartı günüm aama bu hafta dondurmayı abarttım geçen cumadan ayın 9una 900 gr. vermiştim.bakalım 3 günde ne değişti.umarım fazla çıkmam :)

inşallah fazla çıkmazsın.yazında dondurma olmadan olmuyo dayanamıyo insan ama.bak bi tiyo sana eğer spor da yaparsan fazla bişi yiyemiyosun.diyosun ki o kadar koştum spor yaptım yoruldum yemeyim diyosun.ben bu aralar öyle diyorum.

Evet tatlım :) Spordan biraz sıkılıom klavaf offfffffffffffffffffffffffffffffff yemek istiyom ama yememeliyim kilo vercem taş olcam :)

Şu anki mutluluğumu anlatmaya kelimeler yetmez...Bütün hafta dondurma yedim nerdeyse ve sonuçta1kilo 900 gram verdim!İnanılmaz arkadaşlar şoktayım hihoyyyt İki yıldır 70 kilonun altına inemeyen ben haftaya inşallah 60lı kilolarda olacağım çok duygulandım şu an Sandaloz muhteşem bir şey sirke de aynen öle ... :)hihoyyyt:teytey:kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…