günaydın çikinim bu buluşamadık senle msnde(
kaç kilo oldun şimdi? 70 mi?
arkadaşlar bebeğim 4.5 aylık bende içebilirmiyim içien oldumu emzirirken lütfen bilgi versin bende çok zayıflamak istiyorum ama oğlumuda düşünüyorum lütfen bilen varsa cevap versin
Merhaba arkadaslar.
Danimarkada yasadigim icin Sandoloz Sakizi bulamiyorum. Fakat elma sirkesi aldim sizin oneriniz üzerine. Sandoloz sakizi olmadan elmali sirkeyi icsem de olur mu?
Tatlım bak şimdi dijital tartıda tartıldım 70 çıktım :)sabah gözlerime inanamadım :1shokkadar mutluyum ki evet cicim 70 oldummmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
canım ben fersan kullanıyorum marka bence önemlidir yani sonuçta kaliteli olan daha işlevlidir die düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum :kedi:
kizlar bu sandaloz bana kabizlik yapti baska boyle bir tecrube yasayan var mi?
Arkadaşlar, benim troid bezim neredeyse hiç çalışmıyor, haşimatoluyum. Benim gibi olupta sandalozla kilo verebilen var mı? Sizler ilk haftada kilo verebildiniz sanırım, ben veremedim.
merhaba arkadaşalr.ben bişey sormak istiyorum.bu elma sirkesinin belli bi markası var mı? bikaç yerde okumuştum bi marka olmazsa işe yaramıyormuş falan diye????
ben kemal kükre sirkesini içiyorum. en iyi marka zaten fersan ve kemal kükrerdir.
ama arkadaşlar ben sandoloz ve sirke içmeyi biraz aksatmaya ve kaytarmaya başlaıdm.
başta bir haftada 2 kilo vermiştim. ama daha veremem diye umutsuzluğa düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?