Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar bebeğim 4.5 aylık bende içebilirmiyim içien oldumu emzirirken lütfen bilgi versin bende çok zayıflamak istiyorum ama oğlumuda düşünüyorum lütfen bilen varsa cevap versin

arkadaşlar bebeğim 4.5 aylık bende içebilirmiyim içien oldumu emzirirken lütfen bilgi versin bende çok zayıflamak istiyorum ama oğlumuda düşünüyorum lütfen bilen varsa cevap versin

tatlım emzirme dönemindekiler kullanamıyor diye biliyorum ama yine de iyice araştır derim

Merhaba arkadaslar.

Danimarkada yasadigim icin Sandoloz Sakizi bulamiyorum. Fakat elma sirkesi aldim sizin oneriniz üzerine. Sandoloz sakizi olmadan elmali sirkeyi icsem de olur mu?

Merhaba arkadaslar.

Danimarkada yasadigim icin Sandoloz Sakizi bulamiyorum. Fakat elma sirkesi aldim sizin oneriniz üzerine. Sandoloz sakizi olmadan elmali sirkeyi icsem de olur mu?

sadece elema sirkesi içip faydasını gören de oldu tabi.ama sandaloz kadar etkili olur mu bilmem.sizde türkiyeye geldiğinizde alırsınız bol bol stok yaparsınızkaydirigubbakcemile3

Tatlım bak şimdi dijital tartıda tartıldım 70 çıktım :)sabah gözlerime inanamadım :1shok kadar mutluyum ki evet cicim 70 oldummmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

çok sevindim yaa süpersin arkadaşım
darısı benim ve diğer arkadaşların başına ben de dijital de bi 70 desem varyaa
daha 4,700 vermem gerek bunun için
ha gayret tam gaz yola devam:içelim:

merhabalar
sandoloz ve elma sirkesini çok ama çok seviyorummm, onların sayesinde bekarlık kg geri dönmeme tam tamına 5 kg kaldı.Bu kg da kesin verecem.herkese şiddetle tavsiye edilir :))))))

Son düzenleme:
Bir ara kullanıp 3 kilo vermiştim bir haftada :) tekrar buna da başlıcam üstelik sadece sandloz sakızı kullanıyordum. :)

merhaba arkadaşalr.ben bişey sormak istiyorum.bu elma sirkesinin belli bi markası var mı? bikaç yerde okumuştum bi marka olmazsa işe yaramıyormuş falan diye????

canım ben fersan kullanıyorum marka bence önemlidir yani sonuçta kaliteli olan daha işlevlidir die düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum :kedi:

Merhaba kızlar bugün itibariyle bende başladım. Aslında ben mayısın 6 sından bu yana diyetisyen kontorlünde diyet yapıyorum ama b u son hafta diyete uymama reğmen kilo veremedim bu durum biraz canımı sıktı.
Ve bügün bir küçük sandoloz ve üzerine bir çk. elma sirekesiyle suyumu üzerine içtim Ama şimdilik aklımda sadece sabah uygulamak var b u yöntemi yani günde bi kere.

Buarada buaralar yaptığım şeker ölçümlerinde şekerim oldukça düşük çıkıyor sanırım kilo veremememin sebebi de bu. ölçümler böyle devam ederse bir endokrin uzmanına görünmem gerekecek.
Herkese sağlıklı zayıflamalar
sık sık uğrayamasamda gelişmeleri sizlere bildiririm.

Arkadaşlar, benim troid bezim neredeyse hiç çalışmıyor, haşimatoluyum. Benim gibi olupta sandalozla kilo verebilen var mı? Sizler ilk haftada kilo verebildiniz sanırım, ben veremedim.

kizlar bu sandaloz bana kabizlik yapti baska boyle bir tecrube yasayan var mi?

ilk iki gün ben de çekmiştim aynı sıkıntıyı ki cok rhat tuvalete iki üç defa cıkan ibiriyimdir.Ama sonra elma sirkesi sanrm bunun için var etkileşimi iyi oluyor ve düzenleniyor :) a.s.

Arkadaşlar, benim troid bezim neredeyse hiç çalışmıyor, haşimatoluyum. Benim gibi olupta sandalozla kilo verebilen var mı? Sizler ilk haftada kilo verebildiniz sanırım, ben veremedim.

cnm ayni sorun bendede var ilacta kullaniyosundur sen simdi,2 hafta denedim ben bu formulu 1 kg bile veremdim diyet arti spor bile yaptim sonuc sifira sifir elde var sifir insa sende ise yarar ama cok zor:umursamaz:

bende de aynı sorun var kızlar haşimato ve çok moralim bozuldu sizin yorumlarınızı görünce.yani bendeki şu azim normal insanda olsa 30 kilo vermişt,bu son çare diye deneyecektim ama bu da işe yaramayacak o zaman. bu arada dereotu falan gibi tiroidi çalıştıran besinler yemeye çalışıyorum ben

merhaba arkadaşalr.ben bişey sormak istiyorum.bu elma sirkesinin belli bi markası var mı? bikaç yerde okumuştum bi marka olmazsa işe yaramıyormuş falan diye????

ben kemal kükre sirkesini içiyorum. en iyi marka zaten fersan ve kemal kükrerdir.

ama arkadaşlar ben sandoloz ve sirke içmeyi biraz aksatmaya ve kaytarmaya başlaıdm.
başta bir haftada 2 kilo vermiştim. ama daha veremem diye umutsuzluğa düştüm

vermeye başlıyosun ve bırakıyosun.bence aksatma devam et verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…