Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

canım zayıflaman durduysa vucudu şaşırt..
yeme şeklini değştir muhakkak..
birde mutlaka spor yap..hihoyyyt

nası değiştircez bu yeme şeklini bide ben anlasam.benimde durdu kilo vermem.79.5 başlamıştım.şu an 76.9 um.başlayalı da 16 gün oldu.sporda yapıyorum ben tabi.kendi çapımda

nası değiştircez bu yeme şeklini bide ben anlasam.benimde durdu kilo vermem.79.5 başlamıştım.şu an 76.9 um.başlayalı da 16 gün oldu.sporda yapıyorum ben tabi.kendi çapımda

canım önecelikle kendi yaptığım sporu tavsiye ederim sana ben hergün zevkle yapıyorum..
leslie ...2 mil yürümüş kadar yağ yaktıryor..
tabi daha yüksekleride var 4 mil gibi..
yeme şeklini şöğle değiştirebilirsin..
hergün yediğin monotonluğun dışında bişiler ye..
mesela sabahları yarım simit ye
öğlen salata yerine tavuk ye veya evinde ne pişiyosa ayarla
ama muhakkak şuan yediklerini değiştir...
yeşil çay iç ...

değiştirsemde ne kadar değiştircem ki sabah yenen şeyler hemen hemen aynı.yumurta. kepek ekmeği ile yapılmış tost zeytin peynir. ee akşam da çok farklı değil.3-5 sebze var veya et yemeği öğlen zaten yemiyorum bişi.bide öğlen yesem artık nolurdu bilmiyom

silme bir tatlı kaşığı sabah ve akşam yemekten yarım saat önce bir bardak elma sirkeli su ile

kızlar ben yazacağımda tartılmadım çarşamba başladım sakıza sirkeye tartılınca yazarım ama ben yemeği pek kesmedim siporumu yapıyorum çayımıda içiyorum bakalım vermişimmi

kızlar iki haftadır elma sirkesi kullanıyorum. içim bayıldı artık :(((( delircem ya bu kilo belasına yok greyfurt yok lahana yok sirke. bu gidişle mide spazmından gidicem ben :(

79,5 tum ayın 10 da şimdi 76,5 ğum.sadece sandaloz içmiyorum ama ben sporda yapıyorum hergün.bide sarımsak çayına başladım.bakalım o nası olcak

canlarım hiç bi işe yaramıyor bu sandoloz sakızı sakın inanmayın kesinlikle tuzak eşim için aldık 1 gram bile veremedi .... :kızgın:

canlarım hiç bi işe yaramıyor bu sandoloz sakızı sakın inanmayın kesinlikle tuzak eşim için aldık 1 gram bile veremedi .... :kızgın:

merhaba arkadaşım,
ben bu kürü uygulayamadım açıkçası almıştım ilk okuduğumda fakat tadından dolayı yapamadım. Ama bu tarifi yazan arkadaşım yerine bişey söylemem lazım, çünkü yorumundan rahatsız oldum. Bu herhangi bir marka değil ki biri övsün de işe yaramasın, tuzak olsun. Neyin tuzağı yani? Sandoloz sakızının reklamını mı yapmışlar da size tuzak kurmuşlar? 50-60 TL ye alınan bir ürün mü bu, hayır... öyleyse ne tuzağı?
Yoksa kilo vereceksiniz diye kandırıp genetiğimizi bozmaya mı çalışıyorlar, kesin mossad'ın işidir bu kaydirigubbakcemile3
tövbe tövbeeeeeeee

merhaba arkadaşım,
ben bu kürü uygulayamadım açıkçası almıştım ilk okuduğumda fakat tadından dolayı yapamadım. Ama bu tarifi yazan arkadaşım yerine bişey söylemem lazım, çünkü yorumundan rahatsız oldum. Bu herhangi bir marka değil ki biri övsün de işe yaramasın, tuzak olsun. Neyin tuzağı yani? Sandoloz sakızının reklamını mı yapmışlar da size tuzak kurmuşlar? 50-60 TL ye alınan bir ürün mü bu, hayır... öyleyse ne tuzağı?
Yoksa kilo vereceksiniz diye kandırıp genetiğimizi bozmaya mı çalışıyorlar, kesin mossad'ın işidir bu kaydirigubbakcemile3
tövbe tövbeeeeeeee

çok haklısın.tamam işe yaramamış olabilir ama böle de yorum olmaz ki demi.ben denedim işe yaramadı de yetera.s

Back
X