Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kızlar hiç zayıflayan yokmu niçin yorum yazmıyosunuz benimki durdu zayıflayamıyorum
canım zayıflaman durduysa vucudu şaşırt..
yeme şeklini değştir muhakkak..
birde mutlaka spor yap..hihoyyyt
nası değiştircez bu yeme şeklini bide ben anlasam.benimde durdu kilo vermem.79.5 başlamıştım.şu an 76.9 um.başlayalı da 16 gün oldu.sporda yapıyorum ben tabi.kendi çapımda
[URL=http://img79.imageshack.us/i/ss850220zi3.jpg/][/URL]
sandaloz sakızının görünümü aynen bu ben robotta çekerek toz haline getiriyorum.daha kolay oluyo içimi
hadi kızlar hiç zayıflayan yokmu niçin yorum yazmıyosunuz benimki durdu zayıflayamıyorum
kızlar iki haftadır elma sirkesi kullanıyorum. içim bayıldı artık((( delircem ya bu kilo belasına yok greyfurt yok lahana yok sirke. bu gidişle mide spazmından gidicem ben
![]()
canlarım hiç bi işe yaramıyor bu sandoloz sakızı sakın inanmayın kesinlikle tuzak eşim için aldık 1 gram bile veremedi ....![]()
merhaba arkadaşım,
ben bu kürü uygulayamadım açıkçası almıştım ilk okuduğumda fakat tadından dolayı yapamadım. Ama bu tarifi yazan arkadaşım yerine bişey söylemem lazım, çünkü yorumundan rahatsız oldum. Bu herhangi bir marka değil ki biri övsün de işe yaramasın, tuzak olsun. Neyin tuzağı yani? Sandoloz sakızının reklamını mı yapmışlar da size tuzak kurmuşlar? 50-60 TL ye alınan bir ürün mü bu, hayır... öyleyse ne tuzağı?
Yoksa kilo vereceksiniz diye kandırıp genetiğimizi bozmaya mı çalışıyorlar, kesin mossad'ın işidir bu kaydirigubbakcemile3
tövbe tövbeeeeeeee