Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

İnanamıyorum ya :1shok: bu sandaloz sakızına aktar 53 tl demiş ve sadece 100 gr. için.
Kilosu 530 tl imiş. Erkek arkadaşım şu an bahartçıda mafoldumben arayıp söyledi. Çok üzüldüm :gitme: nasıl heveslenmiştim. Ya bu aktarlar iyice coştuar :kızgın: Zengin ettik bunları şımardılar işte :1closedeyes:, İlk sayfalarda 100 gr. 2-5 tl arası yazıyordu :umursamaz: , şimdi olsun 10 tl , o bile fazla yasakkelime. Aldırmadım bu kadar pahalı olduğu için senağlama

İnanamıyorum ya :1shok: bu sandaloz sakızına aktar 53 tl demiş ve sadece 100 gr. için.
Kilosu 530 tl imiş. Erkek arkadaşım şu an bahartçıda mafoldumben arayıp söyledi. Çok üzüldüm :gitme: nasıl heveslenmiştim. Ya bu aktarlar iyice coştuar :kızgın: Zengin ettik bunları şımardılar işte :1closedeyes:, İlk sayfalarda 100 gr. 2-5 tl arası yazıyordu :umursamaz: , şimdi olsun 10 tl , o bile fazla yasakkelime. Aldırmadım bu kadar pahalı olduğu için senağlama

o kadar olabileceğini sanmıyorum canım ya bi yanlışlık olmasın? :uhm:

Ben kendim gidicem vakit bulursam artık napalım, bu topik çok boş kalmış ya... devam edenler yazsınlar sonuçları kaydirigubbakcemile5
lotikacım sen malatyada buldun mu sandalozu?

canım sandalzun kilosu 50 tl genelde heryerdede aynı gibi ama o aktar düpedüz soyguncu başka birşey olamaz ben kullanmayı bıraktım 1 ay oluyor ama ben sandaloz vede elma sirkesiyle zayıfladım tavsiye ederim yani tokta tutuyor

Yazıp yazmamak arasında Direndim ama
10 Agustostan Bu sabah yani 21 agustos arasında
3.400gr verdim:))

Sandoloz sakızı elma sirkesi diyet ve spor ile
Yanlız elma sirkesini direk içtim
üstüne ılık su içtim:)

ben 7 Temmuz da başlamıştım sandaloz ve elma sirkesine.haftada 1-2 kilo arası verdim. bir ayda toplamda 4 kilo vermiş oldum(: :dance:

tabi beşi bi yerde çayım ve diyetimede devam ediyordum.arada kaçamaklarım oldu ama 1 kilo her hafta gitti sengözlerimebaksanab

elma sandaloz karışımının tabletleri çıkmış.Sandalozu çiğneyip yutamıyanlar için bence mükemmel.Ben bugün aldım.Sonucu size bildiririm.ınşallah faydasını görürüm.

slm herkese. kasım 2008 de 97 kiloydum. şimdi elma sirkesi sayesinde 78 oldum. ve bugün sandaloz elma sirkesi karışımına başladım. hedefim 65. sonuçları bildireceğim. ama hergün 50 mekik ve yeşil çayımdan içeye devam ediyorum. giden kilolarımı verirken sarkma olmamasının sebebi bu bence. ayrıca adanada sandaloz bulamayan arkadaşa bi tavsiyem var. 2 hafta önce adanadaydım. barajyolu adana kolji karşısındaki yolda malatya pazarı denen bi aktar var o ve hemen karşı caddesindeki aktarda bulabilir sandaloz sakızını. ben adanadan gelmeden önce ordan almıştım.

slm herkese. kasım 2008 de 97 kiloydum. şimdi elma sirkesi sayesinde 78 oldum. ve bugün sandaloz elma sirkesi karışımına başladım. hedefim 65. sonuçları bildireceğim. ama hergün 50 mekik ve yeşil çayımdan içeye devam ediyorum. giden kilolarımı verirken sarkma olmamasının sebebi bu bence. ayrıca adanada sandaloz bulamayan arkadaşa bi tavsiyem var. 2 hafta önce adanadaydım. barajyolu adana kolji karşısındaki yolda malatya pazarı denen bi aktar var o ve hemen karşı caddesindeki aktarda bulabilir sandaloz sakızını. ben adanadan gelmeden önce ordan almıştım.

Maşallah..Nekadar güzel kilo vermişsin.Darısı başıma ben 73 kiloyum ben tozunu çiğneyip yutamadım o yüzden kapsülünü aldım.Sen diyet yaptın mı,sandalozu kullanırken şeker kullandınmı?bazı arkadaşlar şeker kesinlikle yasak demişler.Beni aydınlatırsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

arkadaşım tebrikler valla bide ben verebilsem elma sirkesini bende yaptım ama korkup bıraktım miğdede hasar oluyor dediler ama seni duyunca tekrar başlayasım geldi sandozu denedim fayda etmedi
hebi bunun yanın da rejimde yaptın demi merak ettim

malatyada varcanım nası bulamıyosun büyük baharatçıya gitorda var mısır çarçısının ordaki bütün aktarlarda var adanayı bilmiyorum ama ordada bulamaman ilginç CADIARZU

cnım daha geçen hafta büyük baharatçıya gittim adam ilk başta ilk defa duyuyomuş gibi davrandı sonra sadnaroz diye bana damla sakızı verdi (gösterilenden çok çok farklı yani ağızda da kum gibi dağılmıyordu) sen ne zaman gördün ki?

merhaba arkadaslar uzun süre once uye olmustum buraya ama hic paylasimda bulunmamistim nette zayiflamayla ilgili yazilari okurken bu sayfaya geldim,bende 1 aydir kilo vermeye calisiyorum bir ayda 6 kilo verdim 65 kilodan 59 dustum hedefim 4-5 kilo daha verebilmek uzun lafin kisasi spor ve yediklerimize dikkat etmeden sirkeymis soganmis fayda etmiyor
yarin itibariyle bende sandaloz sakizina baslicam
yurtdisindan olan arkadaslar sandalozun almancasi (sandarac ) googleye bu sekilde yazip aratirsaniz geliyor netten satis sayfalari 100 gr.11,96 EUR turkiyeye oranla yurtdisinda bayagi pahaliymis

Bişi dicem, bu sakızın yoğunluğu normal sakız gibi mi? Öyleyse bence çok zararlı, benim ablamın sakız yutma alışkanlığı vardı. Daha sonra depresyondayken ilaç içerek intihar girişiminde bulundu, midesi yıkandı ve ŞOK, yuttuğu sakızlar midesinde taşlaşmış, hepsini çıkardılar.

Back
X