Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanamıyorum ya :1shok: bu sandaloz sakızına aktar 53 tl demiş ve sadece 100 gr. için.
Kilosu 530 tl imiş. Erkek arkadaşım şu an bahartçıda mafoldumben arayıp söyledi. Çok üzüldüm :gitme: nasıl heveslenmiştim. Ya bu aktarlar iyice coştuarZengin ettik bunları şımardılar işte :1closedeyes:, İlk sayfalarda 100 gr. 2-5 tl arası yazıyordu :umursamaz: , şimdi olsun 10 tl , o bile fazla yasakkelime. Aldırmadım bu kadar pahalı olduğu için senağlama
ya malatyada ve adanada bulamıyorum akıl verin![]()
slm herkese. kasım 2008 de 97 kiloydum. şimdi elma sirkesi sayesinde 78 oldum. ve bugün sandaloz elma sirkesi karışımına başladım. hedefim 65. sonuçları bildireceğim. ama hergün 50 mekik ve yeşil çayımdan içeye devam ediyorum. giden kilolarımı verirken sarkma olmamasının sebebi bu bence. ayrıca adanada sandaloz bulamayan arkadaşa bi tavsiyem var. 2 hafta önce adanadaydım. barajyolu adana kolji karşısındaki yolda malatya pazarı denen bi aktar var o ve hemen karşı caddesindeki aktarda bulabilir sandaloz sakızını. ben adanadan gelmeden önce ordan almıştım.
slm herkese. kasım 2008 de 97 kiloydum. şimdi elma sirkesi sayesinde 78 oldum. ve bugün sandaloz elma sirkesi karışımına başladım. hedefim 65. sonuçları bildireceğim. ama hergün 50 mekik ve yeşil çayımdan içeye devam ediyorum. giden kilolarımı verirken sarkma olmamasının sebebi bu bence. ayrıca adanada sandaloz bulamayan arkadaşa bi tavsiyem var. 2 hafta önce adanadaydım. barajyolu adana kolji karşısındaki yolda malatya pazarı denen bi aktar var o ve hemen karşı caddesindeki aktarda bulabilir sandaloz sakızını. ben adanadan gelmeden önce ordan almıştım.
malatyada varcanım nası bulamıyosun büyük baharatçıya gitorda var mısır çarçısının ordaki bütün aktarlarda var adanayı bilmiyorum ama ordada bulamaman ilginç CADIARZU
Büyük bahartaçı çok pahalı (sandalozun kilosu 530 tl diyen orasıydı)malatyada varcanım nası bulamıyosun büyük baharatçıya gitorda var mısır çarçısının ordaki bütün aktarlarda var adanayı bilmiyorum ama ordada bulamaman ilginç CADIARZU