Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Bişi dicem, bu sakızın yoğunluğu normal sakız gibi mi? Öyleyse bence çok zararlı, benim ablamın sakız yutma alışkanlığı vardı. Daha sonra depresyondayken ilaç içerek intihar girişiminde bulundu, midesi yıkandı ve ŞOK, yuttuğu sakızlar midesinde taşlaşmış, hepsini çıkardılar.

yok canım normal sakız gibi değil.Görünüşü damla sakızına benziyor irili ufaklı boyutta ama ağıza alınıp çiğnendiğinde kum gibi dağılıyor.Bana göre yutması çok zor.Ben onun için tabletini aldım.En azından o kum gibi dağılan şeyi ağzıma atma zorluğunu çekmiyorum.

Maşallah..Nekadar güzel kilo vermişsin.Darısı başıma ben 73 kiloyum ben tozunu çiğneyip yutamadım o yüzden kapsülünü aldım.Sen diyet yaptın mı,sandalozu kullanırken şeker kullandınmı?bazı arkadaşlar şeker kesinlikle yasak demişler.Beni aydınlatırsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

ben sandaloza dün başladım. şekerle ilgili bişey duymadım. burdaki yorumları biliyorum sadece. diyettede özel bişey yapmadım. bilinen basit şeyler. dediğim gibi hergün yeşil çay içtim ve mekikçektim sadece. oldukça işe yaradı. darısı herkesin başına :nazar:

cnım daha geçen hafta büyük baharatçıya gittim adam ilk başta ilk defa duyuyomuş gibi davrandı sonra sadnaroz diye bana damla sakızı verdi (gösterilenden çok çok farklı yani ağızda da kum gibi dağılmıyordu) sen ne zaman gördün ki?
büyük baharatçıda olduğunu bi tanıdığımsölemişti ordan almış.yalan sölediyse bişi diyemem yani kaydirigubbakcemile3 ben mısır çarşısının orda bi baharatçıdan aldım 1 ay önce annemiçin. önceki defa 4 lirayaalmıştım 100gr bişeyi sanırım adı derman baharatçısıydı kilosu nekadardı hatırlamıyorum ama 100 gramdan fazla verdi 5liraydı
Büyük bahartaçı çok pahalı (sandalozun kilosu 530 tl diyen orasıydı)
yok canım arkadaşım 7 lira gibi bişeye almıştı 100 yada 150 gram malatyadan bahsediyorum ben tabi
ya işte o da zaten sandaloz değildi damla sakızıydı basbayağı :uhm:
tamamda damla sakızıydı diyosun ama ağzına aldınmı damla sakızından mercimek kadar atsan ağzına çiyneyemezsin onun inanılmaz yoğun bi aroması var acık at azına bak sengözlerimebaksanab hem malatya aktar dolu bulamamana gerçekten inanamıyorum ben iki kere aldım ikisindede yol üstüydü sordum var dedi verdiler CADIARZU

büyük baharatçıda olduğunu bi tanıdığımsölemişti ordan almış.yalan sölediyse bişi diyemem yani kaydirigubbakcemile3 ben mısır çarşısının orda bi baharatçıdan aldım 1 ay önce annemiçin. önceki defa 4 lirayaalmıştım 100gr bişeyi sanırım adı derman baharatçısıydı kilosu nekadardı hatırlamıyorum ama 100 gramdan fazla verdi 5liraydı

yok canım arkadaşım 7 lira gibi bişeye almıştı 100 yada 150 gram malatyadan bahsediyorum ben tabi

tamamda damla sakızıydı diyosun ama ağzına aldınmı damla sakızından mercimek kadar atsan ağzına çiyneyemezsin onun inanılmaz yoğun bi aroması var acık at azına bak sengözlerimebaksanab hem malatya aktar dolu bulamamana gerçekten inanamıyorum ben iki kere aldım ikisindede yol üstüydü sordum var dedi verdiler CADIARZU

canım benim madem biliosun yardımcı olur musun?

slm arkadaslar ben sandoloz sakizini arkadasimdan duydum ve ben kilo konusunda cok sorun yasadigim icin hemen beni aramis annem yapti sende dene 1 ayda diyet yapmadigi halde 5 kilo verdi dedi sonra ben yurtdsinda yasiyorum turkiyeye giden bur arkadasla ismarladim sordugu aktarci cok zararli hormonlari bozuyo demis ben cok yapmak istiyorum bunu zayiflamak istiyorumsenağlama zararini goren varmi tavsiye edermisiniz bana ltf yardimci olun senağlama

sandoloz sakızı ve elma sirkesine 2 gün oldum başlayalı şimdilik bi sonuç yok 10 kilo vermiştim başka yöntemlerle şimdi bi 10 daha vermem gerekli kilo vermem durdu ama bide 5i bir yerde çayına başladım bugün umarım işe yarar

sandoloz sakızı ve elma sirkesine 2 gün oldum başlayalı şimdilik bi sonuç yok 10 kilo vermiştim başka yöntemlerle şimdi bi 10 daha vermem gerekli kilo vermem durdu ama bide 5i bir yerde çayına başladım bugün umarım işe yarar

canımcım hangi yöntemle verdin o 10 kiloyu? kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim gülşahcım :)
rica ederim canım:)
canımcım hangi yöntemle verdin o 10 kiloyu? kaydirigubbakcemile2

canım ben soğan suyu içtim zencefilli ve bol limonlu dahası yeşil çay düzenli olarak içtim vede tabiki yediklerime dikkat ettim 2 ayda verdim 10 kiloyu ama bi 10 daha gitmesi gerek şimdide durdu o yüzden bu yöntemi denicem bakalım

rica ederim canım:)

canım ben soğan suyu içtim zencefilli ve bol limonlu dahası yeşil çay düzenli olarak içtim vede tabiki yediklerime dikkat ettim 2 ayda verdim 10 kiloyu ama bi 10 daha gitmesi gerek şimdide durdu o yüzden bu yöntemi denicem bakalım

allah allah aç karna soğan suyu nasıl olur ki? ben özeldn bi görüşeyim senle canım konuyu sabote etmiş olmadan :1hug:

kızlar bende birkaç gündür sandoloz sakızı macunu ve nar ekşisini karıştırarak günde 3 kere aç karnına içiyorum valla çok yardımcı oldu bana bende 1,5 ay gibi kısa bir sürede 10 kg verdim.Ama öncelikle çikolata yemeği bıraktım ekmeği bıraktım ve akşamları yemek yemiyorum..Bi 10 kg daha verebilirsem bende keyfilisi yok..

sandoloz sakızı macunun elma sirkesiyel tavsiye edende var arkadaşlar ama ben denemedim..

Son düzenleme:
sandoloz sakızını nerden bulabilirim arkadaşlar.bide elma sirkesini içemiyorum ben ne yapmalıyım yardım lütfen :çok üzgünüm:

canım sandoloz sakızı aktarlarda satılıyor.Fiyatı 50 tl civarı ama 100 gr yada 200 gr alabilirsin.Ayrıca macunu var benim kullandığım şuan macunu oda 200 gr mını 5 tl ye aldım aktardan. elma sirkesi yerine nar ekşisi kullan daha içilebilir..

Back
X