Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

benim soruma 2 gündür cevap veren olmamış üzgünüm ühü ühü ama cevabı buldum galiba biberiyeli çayla aynı zamanda sandaloz+elma sirkesi kullanınca bağırsaktan yağ atımı oluyor 2 gündür biberiyeli çay içmiyordum dediğim durum artık yok ..sizde de böyle oldumu..lütfen cevap:))))

benim soruma 2 gündür cevap veren olmamış üzgünüm ühü ühü ama cevabı buldum galiba biberiyeli çayla aynı zamanda sandaloz+elma sirkesi kullanınca bağırsaktan yağ atımı oluyor 2 gündür biberiyeli çay içmiyordum dediğim durum artık yok ..sizde de böyle oldumu..lütfen cevap:))))

ben biberiye çayı içmiyorum, ama beşi bir yerde içiyorum.
sonuçta içinde biberiye var, ama ben hiç öyle yağ çıktığını görmedim...

ben biberiye çayı içmiyorum, ama beşi bir yerde içiyorum.
sonuçta içinde biberiye var, ama ben hiç öyle yağ çıktığını görmedim...

cevap yazdığın için teşekkür ederim..sandalozu 2 aydır ama hep düzensiz kullanmıştım 10 gündür düzenli kullanıyorum önce ondan oldu sandım onun için sizlere sordum sonra benim dediğim çayın içinde 5in 1 çayına ilave 6 bitki daha var onuda kullanınca yağ atımı olduğunu farkettim 2 gündür biberiyeli çayı içmedim ve yağ atımı durdu ikisini beraber kullanınca bu etkiyi yaptığını anladım...isteyen herkes kullansın kurtulalım şu mendebur kilolardan:)))

arkadaşlar bakın geçmiş sayfaları karıştırırken buldum.inşaallah kafanızdaki sorulara yanıt olur.

püsküüt kullanıcısından alıntı
SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

S: Formül tam olarak nedir?
C: sandaloz sakızı + elma sirkeli su + beşibiryerde zayıflama çayı

S: Sandaloz sakızını nereden bulabilirim?
C: Aktardan bulabilirsiniz. Dikkat edin; sandalozlu karışım değil, sadece sandaloz sakızı alacaksınız.

S: Görünümü nasıl?
C: Limon tuzuna ve/ya yeemklere katılan tablet halinde olmayan damlasakızına benziyor.

S: Ne miktarda satın almalıyım?
C: İlk ay için 100 gr. yeterli.

S: Fiyatı nedir?
C: Kilosu 25-100 YTL arasında değişiyor. Bulunduğunuz ile ve semte bağlı olarak.

S: Toz halinde mi yoksa çiğneyerek mi yutuluyor?
C: Çiğneyerek kullanıyoruz. Çiğnendiğinde, ağızda toz halinde dağılıyor.

S: Bazı aktarlar havanda dövülerek kullanabileceğini söylüyorlar. Ne diyorsunuz?
C: Eğer çiğnemekte zorlanıyorsanız, bir havanda dövüp, suyla beraber yutabilirsiniz. Ama çiğnemek daha faydalı.

S: Ne miktarda kullanmalıyım?
C: Sabah ve akşam aç karnına olmak üzere, günde 2 kez birer bilye büyüklüğünde yeterli. Arkasından mutlaka sıcakla ılık arası elma sirkeli su
içiyoruz. Yemeğimizi yarım saat geçtikten sonra yiyoruz.

S: Elma sirkesini nasıl kullanıyoruz?
C: Bir bardak sıcakla ılık arası suya, bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.

S: Bu formülle zayıfladıktan sonra, verdiğimiz kiloyu nasıl koruyabiliriz?
C: 3 ay boyunca her gün funda yaprağı içerek.

S: Beşibiryerde çayını içerken nelere dikkat etmeliyiz?
C: Bütün tatlılardan, hazır meyve sularından, kısaca şeker ve şeker ürünlerinden uzak durulması gerekiyor.
Şeker, çayın etkisini yok ediyor. Bu çayı, yağ parçalanmasını hızlandırdığı için mutlaka içmeliyiz.

S: Beşibiryerde çayını ne zaman içmeliyim?
C: Öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce, açlık hissetmeye başladığınızda için. Günde en fazla beş bardak tüketin.

s: Sandaloz sakızı mideme zarar verir mi?
C: Hayır, aksine mideyi rahatlatıyor. Ayrıca regl dönemi ağrılarının da azalmasına yardımcı oluyor.

S: Emzirenler kullanabiliyorlar mı?
C: Mutlaka doktora danışılmalı. süte geçebilir ve bebeğe zarar verebilir.

S: Bu formülün yanısıra diyet yapmak gerekiyor mu?
C: Uygun bir diyetle desteklenirse daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.

S: Bağırsak tembelliği, gaz yapma gibi yan etkileri var mı?
C: Bünyeden bünyeye değişiyor.

Açıklama : Yukarıdaki maddeler; ağırlıklı olarak topik sahibi sevgili pelincan arkadaşımızın verdiği cevaplardan derlenmiştir.

arkadaşlar sorularınızın cevapları bunlar.yazan arkadaşıma çok teşekkür ederim

anlamadığım neden karışım önerilmemiş çok garip kafamçokkarıştı çay içmiyorum ben ama bu çayların içinde bulunan herşeyi bu karışımla yiyorum .bu açıdan bakarsam sandalozlu karışım yemem daha mantıklı olmuş..:lepi:

bu sandoloz denen sey ıstahmı kesıyo bumu etkısı?? ee ıstah kesıyosa tatlı nıye yasak zaten muhım olan bu tatlı ve yeme ıstegını kesmesı degılmı bu kılo verdıren urunlerın yıne ben canım ısteyıp yemıceksem hapın etkısı ne onu anlamadım sonra EKIM merci cvp için bende bu 5 i bıyerde denen ot bıtkılerden gecen yaz almıştım bı kasık bı kasık heryer ot olyo ya bunun hazır olanın markası yokmu yanı dogadan lıpton vs vs markaların uretıgı aynı bıtkılrın içeren karısık salama cay yokmu marketlerde. bıde şu sorularıma onceden kulananlar bı cvp versen cok sevıncemde maaleseff

bu sandoloz denen sey ıstahmı kesıyo bumu etkısı?? ee ıstah kesıyosa tatlı nıye yasak zaten muhım olan bu tatlı ve yeme ıstegını kesmesı degılmı bu kılo verdıren urunlerın yıne ben canım ısteyıp yemıceksem hapın etkısı ne onu anlamadım sonra EKIM merci cvp için bende bu 5 i bıyerde denen ot bıtkılerden gecen yaz almıştım bı kasık bı kasık heryer ot olyo ya bunun hazır olanın markası yokmu yanı dogadan lıpton vs vs markaların uretıgı aynı bıtkılrın içeren karısık salama cay yokmu marketlerde. bıde şu sorularıma onceden kulananlar bı cvp versen cok sevıncemde maaleseff

Mrb canım,bende bu formu uzun zamnadır takip ediyorum ve dün çıkıp aldım sakızı ve 5 i bi yerde çayı.Sandoloz sakızını aktardan 100gr.ını 6 tl'ye çayı da eczanede direk üstünde 5 i bir yerde yazan kutuda poşet çay olarak aldım.Onun fiyatı da 4 tl.Fakat bana aktar sakızı aldığım zaman birde bir poşetin içinde kendi hazırladığı demleme çay verdi dene mutlaka diye.Bende dün akşam sakız+sirkeli su ve aktarın verdiği çayı başladım kullanmaya 5i bir yerdeden içmedim daha.Bakalım sonucu ne olacak.

arkadaşlar bende daha 10 gündür kullanıyorum bu sandalozu.üstelik ben daha 5i bir yerde çayıda almış değilim.forumun geçmiş sayfalarını okursanız size faydası olur sanırım.bu topiği açan arkadaşada özel mesaj attım ama bana geri dönmedi.neyse artık.nettende araştırın.ben çok araştırdım.bi sürü faydası var.tatlının yasak olması bence çok mantıklı.bazı maddeler kullandığınız ürünün etkisini yok edebilir.şekerde sandalozu yok ediyor demek.ben sabah içince sandaloz ve elma sirkesini kahvaltı edesim gelmiyor.bayağı tok tutuıyor.kilo vermeek hiçte kolay değil.akllah yardımcımız olsun.

marka adı yazamıyoruz eczanelerde ve aktarlarda sallama poşet çayı var ben onu almadım 5in1 bitkilerine ilave 6 bitkinin daha olduğu karışım çayını aldım sana özelden adını yazarım

Merhaba arkadaslar;

bu sandaloz sakizindan almanyada varmi? Nerden alabilecegimi bilen varmi?
Bende almak istiyorum. Yardim ederseniz tesekkür ederim.

kızlar cümleten merhaba ben de yeni üyeyim sandaroz sakızını ararken üye olmaya karar verdim sayfalardır okuyorum kör olacağım artık :) aşağıdaki kilo kayıp çizelgelerine bakıyorum gerçekten ciddi kilo veren arkadaşlar var ben merak ediyorum bunun sayesinde mi verdiler yoksa başka birşeyle mi? bu arada ben 172 boyundayım ve 82 kiloyum hedefim 57 olmak. ama ilk hedef 62 kilo. henüz sandaroz sakızını almadım ve malatyada ya da adanada nerde bulunacağını da bilmiyorum. yardım lütfen.

ßen bu sandoloz sakızına daha önce basladım ama bi faydasını göremeyince bırakmıştım. açıkçası pek sıkı bi takipçisi de olmadım. ama şimdi yniden basladım. en azından bitene kadar kullanayım ziyan olmasın :kedi: inşaallah bende de size oldugu kadar işe yarar yaa .(

Back
X