Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar bu sandaloz sakızının tadı nasıl birde benim midem de sorun var elma sirkesi içersem mahvolurum heralde sadece suyla içsek olar mı ki ?

arkadaşım eğer sandalozu sakız halinde alırsan ne tadı var ne tuzu..ama benim yediğim bi karışım var içinde sadece sandaloz yok bi sürü bitki ayyy tadı çok iğrenc sabah sabah yediğin de öğğğ yanii bu yüzden ben yoğurtla yiyorum sonra bi tatlı kaşığı kadar sirkeyi kocaman bir bardağa döküp bide üstüne suyla seyreltip içiyorum..öyle daha iyi oluyo tadını anlamıyorum bile.benim reflü var sürekli mide aağrılarım asidik bi sorunum oluyor.ilk baş hafif sıkıntı olmuyo değil çünkü sonuçta sirke ..ama şimdi rahatım 3 gün oldu daha 1.3 kg vermişim :D ilk defa bu kadar hızlı gidiyorum:lepi: :teytey:..hadi hayırlısı inş hedef ilk önce 15 kg :Dkaydirigubbakcemile4

arkadaşım eğer sandalozu sakız halinde alırsan ne tadı var ne tuzu..ama benim yediğim bi karışım var içinde sadece sandaloz yok bi sürü bitki ayyy tadı çok iğrenc sabah sabah yediğin de öğğğ yanii bu yüzden ben yoğurtla yiyorum sonra bi tatlı kaşığı kadar sirkeyi kocaman bir bardağa döküp bide üstüne suyla seyreltip içiyorum..öyle daha iyi oluyo tadını anlamıyorum bile.benim reflü var sürekli mide aağrılarım asidik bi sorunum oluyor.ilk baş hafif sıkıntı olmuyo değil çünkü sonuçta sirke ..ama şimdi rahatım 3 gün oldu daha 1.3 kg vermişim :D ilk defa bu kadar hızlı gidiyorum:lepi: :teytey:..hadi hayırlısı inş hedef ilk önce 15 kg :Dkaydirigubbakcemile4

öyle karışımları yiyemiyorum canım ben yaa midem çok bulanıyo ama sandalozun tadı yoksa onu yiyebilirim sirkeyi de bi deneyim bakayım nsl olcak birde spor yaparsam süper olur :teytey: sositososito

sl kızlar bende başladım sandoloz sakızıyla diyete ama sizin söylediğiniz gibi ağızda dağlan bişe değil resimde koyduğunuzun aynısı ama ben sakız gibi çiyniyorum.acaba yanlışmı verdiler.

sakız gibi de çiğneyebilirsin ama aynı taş çiğniyo gibi olursun zor olur.ben robotta çektim rahat oluyo

Slm arkadaslar..
Bu sandoloz sakizi ve elma sirkesini tvda duymustum ismini hatirlamiyorum kadinin ama Hersey Dahil programinda cikmisti 11 kilo vermisti yanlisim yoksa.
Bende elma sirkesi aldimm ama bu sandoloz sakizini bulamiyorum daha dogrusu Hollandaca ismini bilmedigim icin gittigim yerlerde hepsi malmal bakiyo yuzume bu ne diyo diye:D LUUTFFEEENNNNN bilen varsa yazsin cok istiyorum almayi fazla kilomda yok aslinda ama yinede uc dort kilo versem guzel olur.

sl kızlar bende başladım sandoloz sakızıyla diyete ama sizin söylediğiniz gibi ağızda dağlan bişe değil resimde koyduğunuzun aynısı ama ben sakız gibi çiyniyorum.acaba yanlışmı verdiler.

sakız gibi de çiğneyebilirsin ama aynı taş çiğniyo gibi olursun zor olur.ben robotta çektim rahat oluyo

valla seda arkadaşım benm aldığımda birsamınki gibi sanırım.yani ağzıma atınca hiçte sakız gibi değil.ben ağzıma atıp un ufak olnana kadar tabiri caizse dişliyorum ve elma sirkeli suyla hoop mideye.yani ağzımdayken yumuşayıp sakız kıvamına gelen bişey değil bu.

Slm arkadaslar..
Bu sandoloz sakizi ve elma sirkesini tvda duymustum ismini hatirlamiyorum kadinin ama Hersey Dahil programinda cikmisti 11 kilo vermisti yanlisim yoksa.
Bende elma sirkesi aldimm ama bu sandoloz sakizini bulamiyorum daha dogrusu Hollandaca ismini bilmedigim icin gittigim yerlerde hepsi malmal bakiyo yuzume bu ne diyo diye:D LUUTFFEEENNNNN bilen varsa yazsin cok istiyorum almayi fazla kilomda yok aslinda ama yinede uc dort kilo versem guzel olur.

canim almanyada sandarak diye geciyor ve tütsü yapiyorlar internette bulursun ebay de var. sandaraca sandarak falan diye ver cikar

kızlar tıpkı taş gibi.yumaşayack bişi değil.ben robotta toz haline getirdim çok kolay oluyo.ve beni inanılmaz tok tutuyo.

valla arada benim midemde yanma oluyorduama bunu kullanmaya başladığımdan beri hiçbir sorunum yok, dün doktor bir arkadaşımla konuştum, mide hastalrına öneriyormuş zellikle reflüü ve ülser hastalarına :))
içiniz rahat olsun yani... ama sirkeyi ılık suya bir yemek kaşığından fazla koymayın :)

merhabalar saizde sandaloz+elmasirkesi kullanıpta bağırsaktan yağ atımı oluyor mu cevaplarsanız sevinirim

arkadaslar evet kabızlık yapıyor da bi kere daha demiştim biberiyeli diye bir çay var ama içinde çeşit çeşit bitkiler var onu için (günde 2 büyük bardak) sorun halloluyor. biberiye, adaçayı, funda yaprağı, yeşil çay, mate yaprağı, sinemaki, rezene meyve, kekik, kuşburnu, papatya, ginseng kök.. içindekiler bunlar.

yazılanlara şöyle bir bakarken çoğunluğun kabızlıktan bahsettiğini farkettim bu durum bende de genel bir sorundur daha önce bu topiğe bir bakmıştım ben de sandaloz sakızı aldım ara ara kullandım son 8 gündür düzenli kullanıyorum ve sizin bahsettiğiniz çayı da aktardan kabızlık için tesadüfen aldım içiyorum ve kabızlıktan eser yok. tam ben bu çayı yazmayı düşünüyordum sizin yazınızı gördüm....evet bu çay sandaloz kullanırken bile işe yarıyor ben de tavsiye ederim

Kızlar merhabalar boyum 1 70 kılom 56 ıkı kılo vermek ıstıyorum yada uc de olabılır. bu sandoloz sakızı baslıgını bugun ılkdefa burada gordum şimdı bıkac sorum olcak kullanan ve faydasını goren arkadaslar fıkrlerınızı ıstıyorum okudum ama çok karısık geldı bı ozet yazan olursa lutfenn:ecrin_bebek: bu sakızı nerden alabılırım?? nasıl kulanmam gerek?? ne işe yarıyor?? nekadar surede etkısını gırdunuz ve en onemlı sorum kabız olduklarını yazmışlar ben basurdan korkuyorum yanı kabızlıgın sonunda basura gıdıyo bılıyosunuz boyle bı durum yaratıyormu bu sakız?

bir haftada hiç spor yapmadan aksine yatarak :D 1.5 kilo verdim bakalım ne olcak sonu biraz ağır gidiyorum iki gündür regl olduğumdan heralde..(hiç iyi bi örnek değilim aslında ama çok üşengecim yapamıyorum spor ne yapıyım..)

bıde oyle sert bı sakızsa yutamam kı ben bunu baska seklı tıpı varmı evet ???

çiğnemek istemiyorsan yani sert bi görünümü olabilir (hiç demedim sakızı).karışımı dene ben yoğurtla yiyiorum biraz tadi iğrenç yani bana öyle geliyor..istersen karışımı ye içinde sandaloz biberiye sinemaki bilmem bi sürü bişiy var iyi geliyo gib tokluk var aktarlar kendileri yapıyor bazı markalarda var..ama illa sakızı diyorsan çok pahalı değil miş bide yumuşaklarınıda piyasada bulabiliyormuşsun.

arkadaşlar bakın geçmiş sayfaları karıştırırken buldum.inşaallah kafanızdaki sorulara yanıt olur.

püsküüt kullanıcısından alıntı
SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

S: Formül tam olarak nedir?
C: sandaloz sakızı + elma sirkeli su + beşibiryerde zayıflama çayı

S: Sandaloz sakızını nereden bulabilirim?
C: Aktardan bulabilirsiniz. Dikkat edin; sandalozlu karışım değil, sadece sandaloz sakızı alacaksınız.

S: Görünümü nasıl?
C: Limon tuzuna ve/ya yeemklere katılan tablet halinde olmayan damlasakızına benziyor.

S: Ne miktarda satın almalıyım?
C: İlk ay için 100 gr. yeterli.

S: Fiyatı nedir?
C: Kilosu 25-100 YTL arasında değişiyor. Bulunduğunuz ile ve semte bağlı olarak.

S: Toz halinde mi yoksa çiğneyerek mi yutuluyor?
C: Çiğneyerek kullanıyoruz. Çiğnendiğinde, ağızda toz halinde dağılıyor.

S: Bazı aktarlar havanda dövülerek kullanabileceğini söylüyorlar. Ne diyorsunuz?
C: Eğer çiğnemekte zorlanıyorsanız, bir havanda dövüp, suyla beraber yutabilirsiniz. Ama çiğnemek daha faydalı.

S: Ne miktarda kullanmalıyım?
C: Sabah ve akşam aç karnına olmak üzere, günde 2 kez birer bilye büyüklüğünde yeterli. Arkasından mutlaka sıcakla ılık arası elma sirkeli su
içiyoruz. Yemeğimizi yarım saat geçtikten sonra yiyoruz.

S: Elma sirkesini nasıl kullanıyoruz?
C: Bir bardak sıcakla ılık arası suya, bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.

S: Bu formülle zayıfladıktan sonra, verdiğimiz kiloyu nasıl koruyabiliriz?
C: 3 ay boyunca her gün funda yaprağı içerek.

S: Beşibiryerde çayını içerken nelere dikkat etmeliyiz?
C: Bütün tatlılardan, hazır meyve sularından, kısaca şeker ve şeker ürünlerinden uzak durulması gerekiyor.
Şeker, çayın etkisini yok ediyor. Bu çayı, yağ parçalanmasını hızlandırdığı için mutlaka içmeliyiz.

S: Beşibiryerde çayını ne zaman içmeliyim?
C: Öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce, açlık hissetmeye başladığınızda için. Günde en fazla beş bardak tüketin.

s: Sandaloz sakızı mideme zarar verir mi?
C: Hayır, aksine mideyi rahatlatıyor. Ayrıca regl dönemi ağrılarının da azalmasına yardımcı oluyor.

S: Emzirenler kullanabiliyorlar mı?
C: Mutlaka doktora danışılmalı. süte geçebilir ve bebeğe zarar verebilir.

S: Bu formülün yanısıra diyet yapmak gerekiyor mu?
C: Uygun bir diyetle desteklenirse daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.

S: Bağırsak tembelliği, gaz yapma gibi yan etkileri var mı?
C: Bünyeden bünyeye değişiyor.

Açıklama : Yukarıdaki maddeler; ağırlıklı olarak topik sahibi sevgili pelincan arkadaşımızın verdiği cevaplardan derlenmiştir.

arkadaşlar sorularınızın cevapları bunlar.yazan arkadaşıma çok teşekkür ederim

ya bu 5 ı bıyerde cayın ne faydası olyor bu sakızla pekı?? bıd bu cay hepsı karısık bı paketemı atılıyo yoksa her bıtkıden kendımızmı alıp yapıyoruz?? bu sakızın bı markası varmı yoksa aktarın vrdıgı herhangı verdıgı sakızımı alcaz???

ya bu 5 ı bıyerde cayın ne faydası olyor bu sakızla pekı?? bıd bu cay hepsı karısık bı paketemı atılıyo yoksa her bıtkıden kendımızmı alıp yapıyoruz?? bu sakızın bı markası varmı yoksa aktarın vrdıgı herhangı verdıgı sakızımı alcaz???

çayın faydası sirkenin verdiği şişkinliği yok edip kabızlığı engellemesi ayrıca kilo vermeye yardımcı, hazır poşet çayları satılıyor ben önce hazır satıldığını bilmiyordum bitkileri kendim alıp hazırladım bazen insan ona üşeniyor bide miktarlarını ayarlayamadığım için iştahı artmıştı ..sandaloz sakızının bir markası yok açıktan kilo ile satılıyor..yine de önceki arkadaşlar da size cevap yazarlar çünkü ben düzenli kullanmamıştım son 10 gündür düzenli kullanıyorum , onlar daha deneyimli daha açıklayıcı bilgiler verebilirler

Back
X