Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba

Forumdaki yazıların çoğunluğunu okuyup sandaloz sakızını geçen gün aldım. Başka bir kaynaktan okuduğum bilgide sıcak suda bekletip kullanın yazıyordu. Bende o şekilde öğütülmş sandolozun kullanacağım kadarını ve üzerine gelinceye kadar sıcak su koydum önce eriyip sakız oldu sonra ilk halinden dahada sert olup taş gibi oldu. Böyle görünce korktum kullanmadım. yoksa bu kadar insan kandırılıyormu sağlığımızla mı oynuyorlar Midemize bize zarar veriyorsa böbrek taşı olursa diye düşündüm. Midemizde kaskatı kesilip yer tuttuomu tok tutuyor? Vücudtan atılımı nasıl oluyor veya atılabiliyormu?
Sadece elma sirkesi bal su karışımını kullansak, bitki çayları içip irademize sahip olsursak şişmanlatacak gıdalardan uzak durup araöğünlerde meyve yersek hergün 1 saat spor yaparsak zayıflarız.
Bitki çayları günde 3 fincandan fazla içilmemeli.
Bu yaz 3 ayda 12 kilo verdim. Vermem gereken 20 kilo daha var. Kilo verirken aburcuburdan uzak durdum tatlı yerine meyve yedim.Canım çok isterse haftada 1-2 tane ufak çikolata yedim. Beşi bir yerde çay içtim. Yürüyüş, pilates yaptım. Az ve sık yedim yani öğün aralarında meyve yedim.
Çok sıkı diyetler yapmayın. Bir ürünü kullanmadan evvel araştırın.

Ben şimdilik sandoloz sakızını kullanmanızı önermiyorum.

Sağlıkla mutlulukla istediğiniz ideal kilonuza ulaşmanızı diliyorum.

Kumdeniz,teşekkürler aynı konuya parmak basmış oluyoruz..bana da böbreklere zarar verirmiş gibi geliyor,aslında mazisi çok da eskilere dayanmıyor yani birkaç jenerasyon kullanmalı ki etkileri görülebilsin..aktarlara gelince onlar işin ticari boyutunu düşünüyor; ben 1 gün denedim ve geri bıraktım..korkuyorum açıkcası.uyarın için tekrar teşekkür ederim (: çok haklısın..

Arkadaşlar benimde boyum 1.78 kilomda 86 . Boyum olduğu için kilom beklli etmiyor ama yinede ben farkındayım kilomun bu da bana yetiyor :sinifsinif: Bende 3 gün önce elma sirkesine başladım bakalım yazada düğünüm var formda olmam gerekiyor.. Gelinlğimin içinde güzel olmak ümidiyle yerimseniben

merhaba HAZAL IN 11 KİLO VERDİĞİ Nİ SÖYLEDİKLERİ ALMA SANDALOZ KARIŞIMI HAP SANIRIM KULLANAN VAR MI ARKADAŞLAR...

bende dün aldım sandaloz sakızını elma sirkesiyle kulanmaya başladım ..iki gündür kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak...81 kilo ile başladım..hedef en az 70..hayırlısı bakalım

meraba herkeseee
ben bugun sandaloz sakizi ve elma sirkesi karisimi bi ilac gordum hangisi daha iyi sizin kullandiginiz sekilde istedigiiniz olculere ulastiniz mi yoksa ilac daha mi etkili olur
tesekkurler simdiden

meraba herkeseee
ben bugun sandaloz sakizi ve elma sirkesi karisimi bi ilac gordum hangisi daha iyi sizin kullandiginiz sekilde istedigiiniz olculere ulastiniz mi yoksa ilac daha mi etkili olur
tesekkurler simdiden

ben bugün sabah gördüm hemen sipariş verdim iki saat sonra geldi.. bu akşam yemeğinden önce içmeye başlıycam.. şu an kilom 61 derdim 4 kilo vermek.. deneyimlerimi sizinle paylaşırım elma kromu denedim hiç bir işe yaramıyo.. şimdi spora ve rejimede başladım elma sandaloz ilacıda etkiliyse bu kez başarıcam. oturunca göbeğimin ve yanlarımın pörtlek görüntüsünden kurtulucam inşallah... ama aktardaki işe yarıyosa ilaca 1 kutuya 50 lira vermek anlamsız ben siparişten önce aktarda olduğunu bilmiyordum.. gerçi tadından kurtuluyoruz böylede.. neyse bakalım durum neyi gösterecek

Arkadaşlar bende bugün salkanozumu aldım.. Aralık 2 den beri elma sirkesi içiodum bi de akşam yemeklerini yemeyip salata ağırlıklı beslendim.. bugün tartıldım sadece 500 gr vermişim .. Ama moral bozmak yok.. salkanozumla bakalım ne kadar zmnda ne kadar kilo verecem zemuszemus

selam canlar. sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanırken mide rahatsızlıklarım geçmişti,cildim dahabi güzel olmuştu,iştahım dengelenmişti yeniden başlamayı düşünüyorum benim tek sorunum sabah akşam uygulamaktan çabuk sıkılıyorum .başladığım gün yine sizinle gelişmeleri paylaşırım

Kumdeniz,teşekkürler aynı konuya parmak basmış oluyoruz..bana da böbreklere zarar verirmiş gibi geliyor,aslında mazisi çok da eskilere dayanmıyor yani birkaç jenerasyon kullanmalı ki etkileri görülebilsin..aktarlara gelince onlar işin ticari boyutunu düşünüyor; ben 1 gün denedim ve geri bıraktım..korkuyorum açıkcası.uyarın için tekrar teşekkür ederim (: çok haklısın..

Merhaba

Teşekkür ederim Böcekilacı .

Artık gözlerimiz açalım bence. Hangi ürün tutarsa çokça para kazanmak için insanların sağlığını tehlikeye etıyorlar. Hemen şimdi sağlık sorunu olmayabilir ama ileride olursa ne olacak.Zayıflamak için sandoloz kullanımı bence yeni başlamış birşey zayıflamak için kullanıldığı yazıyor birkaç yerde. Zayıflatıyor olabilir o sakız midede yer kaplıyor sizde yemek yemek istemiyorsunuz. Açıkçası çok korktum o sakızın öyle taş gibi olduğunu görünce bu sakız MİDEDE UZUN ZAMAN SİNRİLMEDEN DURUYORSA SAKIZIN ÜSTÜNE SICAK GIDALAR YİYİP İÇİNCE O MİDEDE TAŞ GİBİ OLURSA ORGANLARIMIZA ZARAR VERİRSE NE OLACAK? O zaman kime gideceğiz araştırmadan sormadan doktora ona buna kullandın ilacı çek şimdi derdini.her duyduğumuzu yapmayalım.HAZAL reklam yapmıştır. Millet para kazanmak için biraz kar elde etmek için neler yapıyor.

İsteyen kullanabilir ama bilelim ne kullanıyoruz. İçinde karınca fosilleri ( Sandoloz sakızının içindeki siyahların karınca fosili olduğunu burada forumda okudum) olan bir kum içiyoruz.

İştah kapatan yiyecekler yada uzun zaman tok tutan lifli kepekli yiyekler açıkkınca biraz meyve yersek daha tok mutlu sağlıklı oluruz.

Sadece kullananları bilinçlendirmek için sağlık açısından yazmak istedim.

ben bugün sabah gördüm hemen sipariş verdim iki saat sonra geldi.. bu akşam yemeğinden önce içmeye başlıycam.. şu an kilom 61 derdim 4 kilo vermek.. deneyimlerimi sizinle paylaşırım elma kromu denedim hiç bir işe yaramıyo.. şimdi spora ve rejimede başladım elma sandaloz ilacıda etkiliyse bu kez başarıcam. oturunca göbeğimin ve yanlarımın pörtlek görüntüsünden kurtulucam inşallah... ama aktardaki işe yarıyosa ilaca 1 kutuya 50 lira vermek anlamsız ben siparişten önce aktarda olduğunu bilmiyordum.. gerçi tadından kurtuluyoruz böylede.. neyse bakalım durum neyi gösterecek

hayirli olsun umarim ise yarar.. reklamlarda cok iddalilar olmadi geri iade edersin sende...
urunlerine cok guveniyorlarmis ya hani :)
bende istiyorum almak ama karar veremedim

selam canlar. sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanırken mide rahatsızlıklarım geçmişti,cildim dahabi güzel olmuştu,iştahım dengelenmişti yeniden başlamayı düşünüyorum benim tek sorunum sabah akşam uygulamaktan çabuk sıkılıyorum .başladığım gün yine sizinle gelişmeleri paylaşırım

peki hangisi?? aktardan alinan mi internette satilan ilac mi?

benim bu topikteki yazılarımı bu formülü kapsül yapan bir site kendine reklam diye yayınnlamış

evet canım çalmışlar yaşadığım deneyimleri anlattığım yorumları,sanki kendi ürünlerini tanıtıyormuşum gibi yansıtıp koymu lar sitelerine.
telifimi istiyom..istiyommm

arkadaşlar bende dun aldım sandalozu
aktar bana 100 grm sandoloz 50 gramda kitre verdi kitresiz bir işe yaramaz dedi
sandolozu toz haline getirip kitreye karıştırıcakmışım her ymekten önce bir çay kaşıgı karışımı bir çorba kaşıgı elma sirkesine karıştırıp içicekmişim yoksa fayda görmezmişim bakalım henuz denemedim birazdan başlıycam inşallah sonuçları paylaşırım

Back
X