Merhaba
Forumdaki yazıların çoğunluğunu okuyup sandaloz sakızını geçen gün aldım. Başka bir kaynaktan okuduğum bilgide sıcak suda bekletip kullanın yazıyordu. Bende o şekilde öğütülmş sandolozun kullanacağım kadarını ve üzerine gelinceye kadar sıcak su koydum önce eriyip sakız oldu sonra ilk halinden dahada sert olup taş gibi oldu. Böyle görünce korktum kullanmadım. yoksa bu kadar insan kandırılıyormu sağlığımızla mı oynuyorlar Midemize bize zarar veriyorsa böbrek taşı olursa diye düşündüm. Midemizde kaskatı kesilip yer tuttuomu tok tutuyor? Vücudtan atılımı nasıl oluyor veya atılabiliyormu?
Sadece elma sirkesi bal su karışımını kullansak, bitki çayları içip irademize sahip olsursak şişmanlatacak gıdalardan uzak durup araöğünlerde meyve yersek hergün 1 saat spor yaparsak zayıflarız.
Bitki çayları günde 3 fincandan fazla içilmemeli.
Bu yaz 3 ayda 12 kilo verdim. Vermem gereken 20 kilo daha var. Kilo verirken aburcuburdan uzak durdum tatlı yerine meyve yedim.Canım çok isterse haftada 1-2 tane ufak çikolata yedim. Beşi bir yerde çay içtim. Yürüyüş, pilates yaptım. Az ve sık yedim yani öğün aralarında meyve yedim.
Çok sıkı diyetler yapmayın. Bir ürünü kullanmadan evvel araştırın.
Ben şimdilik sandoloz sakızını kullanmanızı önermiyorum.
Sağlıkla mutlulukla istediğiniz ideal kilonuza ulaşmanızı diliyorum.
Kumdeniz,teşekkürler aynı konuya parmak basmış oluyoruz..bana da böbreklere zarar verirmiş gibi geliyor,aslında mazisi çok da eskilere dayanmıyor yani birkaç jenerasyon kullanmalı ki etkileri görülebilsin..aktarlara gelince onlar işin ticari boyutunu düşünüyor; ben 1 gün denedim ve geri bıraktım..korkuyorum açıkcası.uyarın için tekrar teşekkür ederim