Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar niye kimse bana cevap vermiyor???
sizede aktar kitreyle birliktemi verdi?
böyle dahamı faydalı acaba?
2 gun oldu kullanıyorm iştahımda bir fark olmadı
hatta uzun süredir iyi bir diyet uyguluyorum
o diyetinde dşına çıktım iştahım açıldı sanki anlamadım gitti
sizde durumlar nasıl
Selam arkadaşım.. Aktar bana sandaloz sakızını sadece verdi kitre felan vermedi.. Ben burdaki yorumların çoğunu okudum kimse kitreden bahsetmemiş. Alınması gereken sandaloz ve elma sirkesi.. Kitre olmuş olsaydı ek olarak o da söylenirdi.. Bir de 5i bir yerde çay içmek gerekiyormuş. İnş yardıcı olmuşumdur.. İyi zayıflamalar arkadaşım kaydirigubbakcemile2
ya kızlar niye kimse bana cevap vermiyor???
sizede aktar kitreyle birliktemi verdi?
böyle dahamı faydalı acaba?
2 gun oldu kullanıyorm iştahımda bir fark olmadı
hatta uzun süredir iyi bir diyet uyguluyorum
o diyetinde dşına çıktım iştahım açıldı sanki anlamadım gitti
sizde durumlar nasıl
tuvalete cıkma sıklıgım arttı ve bi tabak ekmeksiz ıspanak yemeğiyle okadar doydumki.
kahvaltıları aksatmıyorum ama hemen şişiyorum cok az bişey yiyorum.peynir bi dilim kepek ekmek falan sanki azıcık kilo verdim gibi ama yılbasına kadar tartılmıcam.1kg değil en az 5 kg görmek istiyorum tartıda![]()
kizlar böyle seylerle ugrascaginiza dogal yollari neden tercih etmiyorsunuz?mesela ben lahana suyuyla 3ayda tam 12kilo verdim 75ten 63e düstüm bes aydirda kilo almiyordum iki gün önce tekrar basladim iki gün icindede tam 1kilo100gram vermisim 63düm 61.9 olmusum
kizlar böyle seylerle ugrascaginiza dogal yollari neden tercih etmiyorsunuz?mesela ben lahana suyuyla 3ayda tam 12kilo verdim 75ten 63e düstüm bes aydirda kilo almiyordum iki gün önce tekrar basladim iki gün icindede tam 1kilo100gram vermisim 63düm 61.9 olmusum