Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Bu sandaloz sakızı kabızlık yaptı akannehir bi de bugün baya karnım şiş.. sanırım regl olacam ondan. inş regl günümden snr göbişim iner :sinifsinif:

Merhaba arkadaşlar!
Bende kilolarımı vermek istiyorum artık...
Bugün birazdan aktara gidip gerekenleri alacağım ve başlayacağım...
Vermem gereken 26 kilo fazlalığım var ve inşallah vereceğim...
Hepimize başarılar...

ya kızlar niye kimse bana cevap vermiyor???
sizede aktar kitreyle birliktemi verdi?
böyle dahamı faydalı acaba?
2 gun oldu kullanıyorm iştahımda bir fark olmadı
hatta uzun süredir iyi bir diyet uyguluyorum
o diyetinde dşına çıktım iştahım açıldı sanki anlamadım gitti
sizde durumlar nasıl

MRB

yorumların hepsini okuyamasanda birkaç sayfayı okudum genelde herkesde işe yaramış
bende almayı düşünüyorum sandolaz sakız karışımını aktarlardan mı alayım yoksa Elma & Sandaloz bitkisel tableti mi alayım tableti biraz pahalı tabletini kullana var mı acaba

sizde durumlar nasıl

Selam arkadaşım.. Aktar bana sandaloz sakızını sadece verdi kitre felan vermedi.. Ben burdaki yorumların çoğunu okudum kimse kitreden bahsetmemiş. Alınması gereken sandaloz ve elma sirkesi.. Kitre olmuş olsaydı ek olarak o da söylenirdi.. Bir de 5i bir yerde çay içmek gerekiyormuş. İnş yardıcı olmuşumdur.. İyi zayıflamalar arkadaşım kaydirigubbakcemile2

Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum, bu sakizi nasil, nereden bulabilirim ??? benneyaptımki Internette arastirdim, almanca ismini bile bulamadim :uhm:

Selam arkadaşım.. Aktar bana sandaloz sakızını sadece verdi kitre felan vermedi.. Ben burdaki yorumların çoğunu okudum kimse kitreden bahsetmemiş. Alınması gereken sandaloz ve elma sirkesi.. Kitre olmuş olsaydı ek olarak o da söylenirdi.. Bir de 5i bir yerde çay içmek gerekiyormuş. İnş yardıcı olmuşumdur.. İyi zayıflamalar arkadaşım kaydirigubbakcemile2

yaaa aktarda çok bilmişçe bi adamdı :)))
kitre tok tutuyor dedi az önce biraz daha araştırdım zayıflama macunlarındada oluyormuş kitre
inşallah işe yarar hadi bakalım
cvp için tşkrler :)

sizde durumlar nasıl

bende aktardan aldım poşetin üstünde sandoloz-kitre yazıyordu ama toz şeklinde

tuvalete cıkma sıklıgım arttı ve bi tabak ekmeksiz ıspanak yemeğiyle okadar doydumki.
kahvaltıları aksatmıyorum ama hemen şişiyorum cok az bişey yiyorum.peynir bi dilim kepek ekmek falan sanki azıcık kilo verdim gibi ama yılbasına kadar tartılmıcam.1kg değil en az 5 kg görmek istiyorum tartıda :D

tuvalete cıkma sıklıgım arttı ve bi tabak ekmeksiz ıspanak yemeğiyle okadar doydumki.
kahvaltıları aksatmıyorum ama hemen şişiyorum cok az bişey yiyorum.peynir bi dilim kepek ekmek falan sanki azıcık kilo verdim gibi ama yılbasına kadar tartılmıcam.1kg değil en az 5 kg görmek istiyorum tartıda :D

İnşallah verirsin arkadaşım sende kiloları opuyorumnanaktan
Aslında güzel fikir yılbaşına kadar bende tartılmıyorum o zaman. Bakalım tartıda ne gibi bi değişiklik olacak 1 ocak 2010 da :lepi:

08.12.2009 tarihi Kilom : 86.1

01.01.2010 tarihi Kilom : ? ( hedef 80) kaydirigubbakcemile5

kizlar böyle seylerle ugrascaginiza dogal yollari neden tercih etmiyorsunuz?mesela ben lahana suyuyla 3ayda tam 12kilo verdim 75ten 63e düstüm bes aydirda kilo almiyordum iki gün önce tekrar basladim iki gün icindede tam 1kilo100gram vermisim 63düm 61.9 olmusum

kizlar böyle seylerle ugrascaginiza dogal yollari neden tercih etmiyorsunuz?mesela ben lahana suyuyla 3ayda tam 12kilo verdim 75ten 63e düstüm bes aydirda kilo almiyordum iki gün önce tekrar basladim iki gün icindede tam 1kilo100gram vermisim 63düm 61.9 olmusum

Tebrik ediyorum hasret seni alkisalkisalkis Lahana suyunu bende bir zaman kullanmistim, hic bir faydasini görmedim :umursamaz: Belkide ben yanlis uyguladim, bilemiyecegim... Yapmis oldugun uygulamayi bana özelden yazarsan memnun olurum...

Sandaloz sakizi da bence dogal bir ürün oldugu icin hic bir zararini göremiyorum.Deneyemedim daha malesef ama sakizi bulur bulmaz istiyorum a.s

Selam arkadaşlar bende aldım sandaloz sakızı sirkeyle içiyorum. bugün tartıldım haftaya bişeyler değişirse bende paylaşmak isterim...inşallah hepimiz için bişeyler değişir ........

Merhaba arkadaşlar

Bende sandoloz ve elma sırkesıne baslamak ıstıyorum ama aktara sandoloz sakızını sordum kılosu 35 ytl dedi şok oldum. Burda bır arkadaş ucuza aldıgını soylemıstı. acaba nerden aldı yazabılırmı lutfen ??

lahana suyu?? bildigimiz lahanayi haslayip kalan suyu mu yoksa su internette satilan lahana sularindan mi?

slm arkdşlar ben bu sandaloz sakızlıve elma sirkeli ilacı sormak istiyorum kullanan varmı acaba söyleyebilirmisiniz

Back
X