• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

figencim biberliden 2ay bende kullandım 11kilo verdim vee sonra geli aldım kıloları.
ama cok yan etkisi vardı öncelikle cok halsızlık yapıyordu bıdaha asla kullanmam.

simdi bende sandaloz sakızı aldım aksam başladım ama bi yandanda diyet yapıyorum tabii
inşallah vercez kiloları

arkadaşlar sandalozu böyle garip bi şekilde buldum ben. garip bi oluşum gibiydi kabar kabar kirli gibiydi hemde. almaya kullanmaya içim elvermedi.neyin nesidir falan diye.gerçi araştırdım bende ama mideye sorun yapmasa bari hiç eriyebilen yada çözünebilen bişeye benzetemedim.kullanan arkadaşlar siz ne tür bişey aldınız bunun toz olanı da var galiba sabah akşam aç karnına bir kaşık ama ne kaşığı kullancaz:))

benimde bugün 4. günüm midemde aşırı şişkinlik var...bir de mate çayı aldım günde 2 defa onu içeceğim...cumartesi tartılacağım...hedef en az 4 kiloooooo

canım bende toz haline getirilmiş sandoloz aldım...önce ılık bir bardak su 1 yemek kaşığı elma sirkesi hazırlıyorum...1 çay kaşığı toz sandoloz ve ardından sirkeli su

hanımlar selam, hafta sonu tartıya çıktığımda gördüğüm kilo sonrası kilo verme yöntemleri üzerine girdiğim araştırmada buldum bu topiği.(aslında ilk bakmam gereken yer kk idi ya neyse) bugün akşam bende alıp başlayacağım umarım işe yarar vermem gereken 7 kilom varda. gelişmelerden sizleride haberdar ederim. görüşmek üzere

slm hepinize.bız arkadasımla elma sandaloz sakızı tabletını yenı aldık.etkısı olucakmı çok merak edıyoruz.nasıl kullanmamız gerektiği hakkında bılgı verırsenız seviniriz:)

ben yılbaşında tartılcam çok merak ediyorum kaç kiloya düştüm acaba..? çünkü kilo veridğimi hissediyorum ama bi sorun var :kedi: regl oldum beeeeennnn ve göğeğim çok şişti :sinifsinif:
Bir sorum olacak acaba bu regl dönemim bittikten snr göbeğim iner mi.. ?mafoldumben

slm hepinize.bız arkadasımla elma sandaloz sakızı tabletını yenı aldık.etkısı olucakmı çok merak edıyoruz.nasıl kullanmamız gerektiği hakkında bılgı verırsenız seviniriz:)

Merhabalar lütfen uyarılara dikkat edelim...

Arkadaşlar, lütfen konunun başlığından sapmadan paylaşım yapmaya özen gösterelim, konu başlığımız sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanımı için açılmıştır, konu son günlerde sandaloz sakızının kapsül haline getirilip ticarete sunulmuş halini kapsamaktadır lütfen bu ürün hakkında değilde diğer aktardan alınan sandaloz için yorum yapalım.. Ticari olarak şekillenmiş ürünlerin paylaşımı forum kurallarına uymayabiliyor, kimyasal olmayan aktardan aldığınız sandaloz sakızı hakkında her türlü paylaşımınız serbesttir, iyi paylaşımlar dilerim...

arkadaşlar merhaba ben ben dün sitede okuduktan sonra sandoloz sakızı aldım sabah kullandım fakat sirkeli suyu içemiorum inanılmaz midem bulandı içerken sadece su içerek kullanan varmı yine etkili oldumu birde şeyi merak ediyorum aktar sadece sabahları kullan dedi fakat burda sabah akşam yazıyo hangisi daha doğru?

hamıle yada emzıren arkadaslarım normalde sırkenın ve sakınızın bı yan etkısı yok ancak ufacık bır rıskte olsa bunu dusunmenız bıle yanlıs sızı anlıyorum hemde cok ıyı bende 53 le hamıle kalıp 75 le doguma gırdımkızımı emzırırken aklımdan degıl urun kullanmak zayıflamak bıle gecmedı ne zamankı emmeyı bıraktı basladım rejıme ve kızım suanda 16 aylık ben 60 kıloyum cok degıl ama 15 kılo verdım hemde cok zorlanmadan sızde bosverın emzırme bıtınce sıkı sıkı baslarsınız

evet arkadaslar bugun benım 4.qunum dun regl oldum buqun rejımın 4.qunu reglımın 2.gunu :)bende dıyorumkı enden cnm bukadar cok cıkolata cekıyor sebebı bellı oldu ama ırademe sahıbım yemedım rejımıme devam edıyorum .bu halde bıle cok ıyı gıdıyor bır hafta sonunda tartılıcam sımdılık tartılmıyorum ama kocaman sezeryan gobegım baya gıttı dıyebılırım bu bıle bana yeterlı gelıyor

Evet Kalliste ama o tabletin sitesinde buradaki yorumlar var sanki o yorumlar sandoloz sakına değil de tablete yapılmış gibi. Bende ilk başta okudum sonra google dan arama yaptırdım mesajların birisini kk den çıktı mesaj :)

Evet Kalliste ama o tabletin sitesinde buradaki yorumlar var sanki o yorumlar sandoloz sakına değil de tablete yapılmış gibi. Bende ilk başta okudum sonra google dan arama yaptırdım mesajların birisini kk den çıktı mesaj :)

Site yönetimimiz bu konudan haberdar arkadaşlar, gereken yönetim tarafından yapılacaktır....a.s.

Ya arkadaşlar ben oğluma daha hazır bişiy vermedim heyşeyin doğlaını vereye çalışıyorum mamalrı kendim yapıyor yoğurdunu kendim mayalıluyorum ve daha bir sürü şey,
2 yaşına kadar emecek çok belli üstelik ilk 6 ay sütüm olsun diye vermek şöyle dursun 10 kilo aldım üstüne 85 kiloydum ne kadar daha gezebilirimki üstüme başıma bişiy alamıyor her alışverişe çıktığımda ağlayarak dönüyordum bünye meselesi kkimi hemen veriyor zorlanmadan ama ben veremedim,

8 aydan sonra sütle doymamaya başladı zamandan sonra ara ara kullanmaya başladım,
tabi yapmasam daha iyiydi belki yapında demiyorum ama lütfen yargılamayınmafoldumben

başlarda sirke içemediğim için sadece sandoloz içiyordum ama son 1 ayddır sirke ile içiyorum sanırım sirke ile içmek çok daha etkili, ve sadece sabahları oda sıcaklığında su ile bir çay kaşığı sandaloz sonra bir çorba kaşığı sirke içip üzerine büyük bir bardak sıcak su içiyorum
bu sabah 65,3 kg. dımkaydirigubbakcemile2

miray tbr ederım cnm ıyı vermıssın ama masallah dıyım bırde ben 50 ye dustugumu gorsem daha ne ısterımkı 60 kılo ıle basladım yarın 5.gunum gobek bolgemde baya ınme oldu kılo olarak verdıgımı sanmıyorum dıyet yabıyorum ama spor yapamıyorum mumkun oldugunca evde ıs yabmaya calısıyorum.suandada reglımın 3.gunu cnm tatlı seyler ıstıyor su regl bıtsede tatlı krızım gecse normalde aramam ama suanda cok arıyorum.

merabalar iki gün önce sanroz sakızı aldım benim aldığım toz halinde sakız gibi diil yani suyla birlikte içiyosun acaba beninkimi yanlış bilen varsa yazarsa sevinirim teşekkürler.

arkadaşlar sandolroz sakızı için aktar bana yemeklerden 30 dk önce suyla iç dedi yani üç öğün.tokluk hisside veriyor yan etkiside yokmuş sirkeyle içmek zorundada değilsin.ama aldığınızın sandoroz sakızı olduğundan emin olun sanduroz sakızı toz halinde karışımlı bitki yani sakız diil çiğnenmiyor.hepinize kolay gelsinzemuszemus

Back
X