Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sandaloz sakızı beyaz sert çiğnendiğinde toz olan tatsız,tutsuz bişey.sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce bilye büyüklüğünde alıyosun ağzında çiğneyip sirkeli ılık su içiyosun üzerine.(bir bardak ılık su+1 yemek kaşığı elma sirkesi)
Merhaba
Bende bu sakızı kullanmak istiyorum.Yanlız anlamadığm bırsey var bu sakız gıbı çiğnenen bırsey mı yoksa yoğurda katacagımız toz şeklinde mı.Aktardan ne şekilde alıcaz
sandalozlarınızın rengi nasıl içinde kahverengi bişiler varmı arkadaşlar ?? yok hepsi berrak renkmi?
slm kızlar bende bugün başladım sandoloz sakızı ve sirkeli suya bakalım ne olacak çok merak ediyorum.ya bu sandolozu sirkeli suda eritip içsek olmaz mı çok kötü oluyo ağızda çiğnemek.aynı şey değil mi cvp bekliyorum
sandalozlarınızın rengi nasıl içinde kahverengi bişiler varmı arkadaşlar ?? yok hepsi berrak renkmi?
nursee seni ekledim ama pelincanı bulamadım
slm kızlar bende bugün başladım sandoloz sakızı ve sirkeli suya bakalım ne olacak çok merak ediyorum.ya bu sandolozu sirkeli suda eritip içsek olmaz mı çok kötü oluyo ağızda çiğnemek.aynı şey değil mi cvp bekliyorum
kuşumm güzellik konusunu abartmış olabilirimm.zuhaha.......pelin emre anthihoyyytpelin emre ant yaz orda çıkan ennenn güzel kadına tıkla işte o benimm.:lepi:
Merhaba arkadaşlar pazartesi bende başladım sakız ve sirkeli suya bakalım ne olacak. 74 kiloyum marta kadar 62 olmak istiyorum sonrada hamiş tabiki. Tombiş bir anne olmak isteniyorum. Herkese iyi akşamlar.