• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar size tavsiyem sakın ama sakın elma sirkesini azda olsa sıcak suyla içmeyin.ben yanlışlıkla biraz sıcak yapmışım suyu. midem bulandı ve boğazım acayip yandı. sizinle paylaşayım dedim. hiç tavsiye etmem..

Merhaba
Bende bu sakızı kullanmak istiyorum.Yanlız anlamadığm bırsey var bu sakız gıbı çiğnenen bırsey mı yoksa yoğurda katacagımız toz şeklinde mı.Aktardan ne şekilde alıcaz

sandaloz sakızı beyaz sert çiğnendiğinde toz olan tatsız,tutsuz bişey.sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce bilye büyüklüğünde alıyosun ağzında çiğneyip sirkeli ılık su içiyosun üzerine.(bir bardak ılık su+1 yemek kaşığı elma sirkesi)

sandaloz sakızı beyaz sert çiğnendiğinde toz olan tatsız,tutsuz bişey.sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce bilye büyüklüğünde alıyosun ağzında çiğneyip sirkeli ılık su içiyosun üzerine.(bir bardak ılık su+1 yemek kaşığı elma sirkesi)

Cok teşekkur ederim en kısa zamanda başlıcam şu an 73 kiloyum umarım etkili olur

kızlar herkese slm ben bundan 2ay önce sandalossakızına basladım hatta guzel sonuc aldım 1hafta yapmama ragmen ama sonra motivasyonum bozuldum tekrar yemeye basladım havaların soguk olması ve sureklı işten eve gelip gıtmek dısarı cıksamda hep abur cubur yemek beni 70kıloya kadar cıkardı ıcımdekı yeme duygusu hıc körelmıyo hep bıseyler atıstırmak ıstıyorum bide sevgılım yasadıgımz yerde ısınden dolayı tanınmıs oldugu ıcın hep arkadaslarının sevgılılerı zayıf cok kıskanıyorum hep imrenıyorum ama güzellıklerı degıl fızıklerını allaha sukur allah guzllık vermıs:) aynaya bakıyorum yandan sarkan yaglar göbek o biçim sonucta suan kız mont gıyıyoruz ama yazın daha kotu bnde baktım yemenın sonu yok kendım son vermeye karar verdım ılk işim gıttım fitness salonuna kayıt oldum sıkı bır dıyetteyım ayrıca sandaloz sakızı cıgnıyorum vesonucu gorunce ben bıle sasırıyorum 15gun olmasına ragmen 4kılo verdım kızlar ısteyınce oluyo ben 56kadar cabalıcam ıstemıyorum artık kılo problemı yasamak ama rejım yaparken sızı destekleyen bırılerı olursa ınsan daha cok gaza gelıyo sevgılım arkadasalrım hatta hastalar bile hemsıre hanım nekadar zayıflamıssınz dıyor yanı okadar mutluyumkı hersey kafada bıtıyor agzımıza fermuar cekersek guzel sonuclar goruruz.bide spora gıderken yarım saat once carnitinı dıye bır hap var yagların cabuk yakılmasını saglıyo yuzde yuz dogal bunu fıtness hocam önerdı arastırdım ogrendım faydalı yani 3saatte yakılan yaglar bununla 1saatte yakılıyor ama cardio calısmak sart işte kızlarbenım hılayemde bu ıns herkes ıstedıgı kıloya inerr.. ayrıca sporda bır bayanla tanıstım 3ayda 85den 65 ınmıs neguzel dımı eskı fotolarını gosterdı ınanamadım yanı ımkanınz ve vaktınz varsa su kıs gunlerınde en guzel yapılacak sey spor salonuna gtmekkkkkk gelısmelerı yazıcammm herkesı optumm...

:nazar:nursee tatlım paylaşımların için çok teşekküeler.önemli olan ben bu illetten kurtulucam demek kilo neki korksun bizden bende aslında uzun zamandır bıraktım iyide yiyorum kilo almıyorum diye sevinirken yavaş yavaş almaya başladım 58.59 derken bu sabah bi baktım 60 olmuşum hiç endişelenmedim önümüzdeki pazartesi geri başlıycam korksun yağlar benden. eskiden olsa kilo alınca çok korkardım ,moralim bozulurdu şimdi çok iyiyim pazartesiden itibaren tıkır tıkır kilo vermeye devam. hepinizin azmine hayranım. güzel paylaşımlarınızı bekliyorum

Merhaba
Bende bu sakızı kullanmak istiyorum.Yanlız anlamadığm bırsey var bu sakız gıbı çiğnenen bırsey mı yoksa yoğurda katacagımız toz şeklinde mı.Aktardan ne şekilde alıcaz

sandaloz katı bi madde aktardan öğütülmüş alma. ağzında çiğneyerek yut.misket büyüklüğünde:nazar:

slm kızlar bende bugün başladım sandoloz sakızı ve sirkeli suya bakalım ne olacak çok merak ediyorum.ya bu sandolozu sirkeli suda eritip içsek olmaz mı çok kötü oluyo ağızda çiğnemek.aynı şey değil mi cvp bekliyorum

slm kızlar bende bugün başladım sandoloz sakızı ve sirkeli suya bakalım ne olacak çok merak ediyorum.ya bu sandolozu sirkeli suda eritip içsek olmaz mı çok kötü oluyo ağızda çiğnemek.aynı şey değil mi cvp bekliyorum

cnm suda erimio sanırım ama onu ez öle iç bence

arkadaşlar dikkat edin o kahverengi çil gibi olan şeyler böcük olabilir. benimki öle çıktı.:1shok: hepsini attım. kırıp içlerine bakın. sanırım böcükler içindeyken kurumuş kafamçokkarıştı

aramıza hoşgeldin bugün senin zayıflamaya merhaba dediğin gündür tarihi not et bundan bir ay sonra
kilo vermiş olacaksın tabii tamamen kurallara uyarsan.sandalozunu çiğne sonra sirkeli ılıkla sıcak arası suyunu iç.:nazar:

Merhaba arkadaşlar pazartesi bende başladım sakız ve sirkeli suya bakalım ne olacak. 74 kiloyum marta kadar 62 olmak istiyorum sonrada hamiş tabiki. Tombiş bir anne olmak isteniyorum. Herkese iyi akşamlar.

Merhaba arkadaşlar pazartesi bende başladım sakız ve sirkeli suya bakalım ne olacak. 74 kiloyum marta kadar 62 olmak istiyorum sonrada hamiş tabiki. Tombiş bir anne olmak isteniyorum. Herkese iyi akşamlar.

selam kurallara uyarsan ayda en fazla 6 kilo verebilirsin. aramıza hoşgeldin. iyi haberlerini bekliyorum:nazar:

Back
X