Sandıksız Gelin Olur mu?

Sandıksız Gelin Olur mu?

• olur

OY: 138 82,6%
  • olmaz

OY: 29 17,4%

• Ankete Katılan
    167
ayyyy aynı duurmdayım wallla sandıksız gelin olmazmıss ama ben zaten tayıncıyım napcamm onuualsanaalsanasmile hadi sandık neyse bide yun yatak konusu war yaa istemıom ama zorla gottrcek yaa klava:

korkuuunçççç.akannehir.nereye konacak o yün yatak..ah anneler ah..

bu hos degılmı kızlar hemde yatagın dıbıne kkoycaksınız kıyafet degstırmede fılan oturuak super olur

olur canım neden olmasın ama şu deri olana bayıldım valla bende..benim orta sehbam ve servis sehbalarım deri çünkü...

bence çok gereksiz ben almadım ihtiyaç da duymuyorum boshayallersmile

ayyyy aynı duurmdayım wallla sandıksız gelin olmazmıss ama ben zaten tayıncıyım napcamm onuualsanaalsanasmile hadi sandık neyse bide yun yatak konusu war yaa istemıom ama zorla gottrcek yaa klava:
ayy yatakmı sakın alma canım sandık neysede o yataklar tam bir bela oluyo:umursamaz:
aynı dert bende de var
başlıyolar başımı yemeye
alırsam da böyle bişi almayı düşünüyorum boshayallersmile

gerçekten hoşmuş canım hem modern duruyo eski sandıklar gibi değilkaydirigubbakcemile5
..

sandiksiz olmaz, ben sandik istiyorum :umursamaz:
ilk defa sandık isteyen biri çıktıohaoldumsmile
aferin sana yıldızımsempatiksalakcinni

korkuuunçççç.akannehir.nereye konacak o yün yatak..ah anneler ah..
ahh kii ne ahhhhhhhhhhhhhhhhhh :gitme:
ayy yatakmı sakın alma canım sandık neysede o yataklar tam bir bela oluyo:umursamaz:
walla cnmmm almamak için ugrascam gotrmm deyıncede sorun oluoo sen biizi istemıon ondan yatak gotrmuon dıolarr eyvahedigeldismile kanepeler ne gune duruosaa tabii... ama bu sandıkalr cok hos ya beyazı filann..bizde sandıgı erkek tarafı alıo we benmknii de nişandan sonra almıslardı aldıgı yerde onlar yoktuu o zman olsaydı onlardan alırdık ama gecti artık..zaten bi ewleniyim gidiiym sonra sandıgı geri getirrmm burayaakaydirigubbakcemile3

Kiracı ve Tayinci değilseniz alın derim içinizde uhde kalmasın ama bence çok gerekli değil şimdiki dolaplar da bazalarda zaten bir sürü eşya alıyor

Sandıkmı en son gördüğüm sandık teğzemin düğnündeydi. Hala sandık kaldımı ya. Bence çoktan demode oldu bunlar.. ohaoldumsmile

Nostaljiyi seviyorsanız ve evinizde otantik bir köşe kurmak,hani filmlerdeki gibi içine anıları doldurmak istiyorsanız sandık gerekli.Ceviz oyma bir sandık düşünüyorum ben ,üstüne el yapımı dantel bir örtü ve belki mumlar.Zevk meselesi işte

Son düzenleme:
sandık fazlalık artık evlerde.bizimkinin içinde abur cubur şeyler var hep.Yani onları orada yıllarca tutacağıma dağıtırım,paylaşırım daha ii.

Olaya bir nesne,aksesuar gözüyle bakarsanız haklısınız.Ben kanepe koltuk beyaz eşyadan çok,içinde anılarımı biriktireceğim ve çocuğuma bırakacağım özel ve gizemli bir dünya olarak görüyorum.Nereye koyacağım,ne işe yarar,baza dolapda yeter diyorsanız konuşmaya hacet yoktur.Keyif için alın eşyalarınızı zorunluluktan gelenekten değil,bence yani:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…