- Konu Sahibi MissBiricik
-
ayyyy aynı duurmdayım wallla sandıksız gelin olmazmıss ama ben zaten tayıncıyım napcamm onuualsanaalsanasmile hadi sandık neyse bide yun yatak konusu war yaa istemıom ama zorla gottrcek yaaklava:
ayy yatakmı sakın alma canım sandık neysede o yataklar tam bir bela oluyo:umursamaz:ayyyy aynı duurmdayım wallla sandıksız gelin olmazmıss ama ben zaten tayıncıyım napcamm onuualsanaalsanasmile hadi sandık neyse bide yun yatak konusu war yaa istemıom ama zorla gottrcek yaaklava:
gerçekten hoşmuş canım hem modern duruyo eski sandıklar gibi değilkaydirigubbakcemile5
ilk defa sandık isteyen biri çıktıohaoldumsmile..
sandiksiz olmaz, ben sandik istiyorum :umursamaz:
ahh kii ne ahhhhhhhhhhhhhhhhhh :gitme:korkuuunçççç.akannehir.nereye konacak o yün yatak..ah anneler ah..
walla cnmmm almamak için ugrascam gotrmm deyıncede sorun oluoo sen biizi istemıon ondan yatak gotrmuon dıolarr eyvahedigeldismile kanepeler ne gune duruosaa tabii... ama bu sandıkalr cok hos ya beyazı filann..bizde sandıgı erkek tarafı alıo we benmknii de nişandan sonra almıslardı aldıgı yerde onlar yoktuu o zman olsaydı onlardan alırdık ama gecti artık..zaten bi ewleniyim gidiiym sonra sandıgı geri getirrmm burayaakaydirigubbakcemile3ayy yatakmı sakın alma canım sandık neysede o yataklar tam bir bela oluyo:umursamaz:
olur olur bal gibi olur...
benimde yok eksikliğini hiç hissetmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?