P Perimelis Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 3 0 0 Trabzon 23 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Perimelis #1 Kızlar Bu gün İhtibariyle Kalolri Hesabıyla Zayıflamak İsteyen Yol Arkadaşları Aramaktayım Hadi Hepberaber Kalori Hesabı Yapmaya Kahvaltımı ve Kalorisini Yazıyorum 1 Yemek Kaşığı Çilek Reçeli 75 Kalori 50 Gr Beyaz Peynir 125 Kalori 1 Dilim Beyaz Ekmek 50 kalori 1 adet Tadelle 30 g 156 Kalori kalori hesabını bılmeyen arkadaşlar buradan neyı ne kadar yediklerini yazarlarsa hesaplaya bılırım hoşçakalın
Kızlar Bu gün İhtibariyle Kalolri Hesabıyla Zayıflamak İsteyen Yol Arkadaşları Aramaktayım Hadi Hepberaber Kalori Hesabı Yapmaya Kahvaltımı ve Kalorisini Yazıyorum 1 Yemek Kaşığı Çilek Reçeli 75 Kalori 50 Gr Beyaz Peynir 125 Kalori 1 Dilim Beyaz Ekmek 50 kalori 1 adet Tadelle 30 g 156 Kalori kalori hesabını bılmeyen arkadaşlar buradan neyı ne kadar yediklerini yazarlarsa hesaplaya bılırım hoşçakalın
hmyrali Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2011 1.630 1 116 Kocaeli 23 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Perimelis #2 ayyy canım gramı gramına nasıl ayarlayıp hesaplıyorsun yaa ben hiç yapamıyorum bunu
P Perimelis Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 3 0 0 Trabzon 23 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Perimelis #3 hmyrali .!.: ayyy canım gramı gramına nasıl ayarlayıp hesaplıyorsun yaa ben hiç yapamıyorum bunu Genişletmek için tıkla... sen ne kadar yediğini ne yediğini yazarsan hesaplarım artı benım mutfak tartım var tartıyorum yedıklerımı 15 tl gıbı bı fıyata aldım kesınlıkle tavsıye ederım
hmyrali .!.: ayyy canım gramı gramına nasıl ayarlayıp hesaplıyorsun yaa ben hiç yapamıyorum bunu Genişletmek için tıkla... sen ne kadar yediğini ne yediğini yazarsan hesaplarım artı benım mutfak tartım var tartıyorum yedıklerımı 15 tl gıbı bı fıyata aldım kesınlıkle tavsıye ederım
QueenD 1 Ocak 2013 / 70 Kilo Kayıtlı Üye 4 Mart 2012 1.406 1 66 İstanbul 23 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Perimelis #4 Günlüğün hayırlısı olsun canım. Benimkine de beklerim. Her yediğinin kalorisini nereden öğreniyorsun?:44:
Günlüğün hayırlısı olsun canım. Benimkine de beklerim. Her yediğinin kalorisini nereden öğreniyorsun?:44: