Sanıldığı kadar zor değil: Şık olmak için en kolay 7 ipucu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.103
30.987
1.123
61
Konya
Şık olmak sanıldığı kadar zor değil. Bir kaç ipucu sayesinde sizde çok uyumlu giyinebilirsiniz.

Öncelikle vücudunuzu tanımamız gerekmekte...

Herkesin vücudunda farklı kusurlar olabilir. Bazılarının basen sorunu, bazıları kısa boylu, kiminin göğüsleri çok küçük ya da büyük vs. Vücudunuzu tanıyıp giyinmeye başladığınızda daha güzel bir görüntü olur.

Yatmadan önce ertesi günün kombinini hazırlayın!

Sabah kalktığınızda eğer aceleniz varsa farkında olmadan yanlış giyinebilirsiniz. Bu yüzden kombinlerinizi akşamdan hazırlayın, üşenmeyin.

Çok pahalı kıyafetlere ihtiyacınız yok!

Düz beyaz t-shirt veya siyah t-shirtle bile şıklığı yakalayabilirsiniz. İkinci el kıyafet satışı yapan uygulamaları bol bol takip edin, çok beğendiğiniz bir şeyi çok ucuza bulabilirsiniz.

Aksesuarlar kadını en şık yapan detaylardır!

Küpe, kemer, kolye vs seçimine dikkat ederseniz, sade ve şık bir görüntü elde edersiniz.

Renk uyumuna dikkat edin!

Birbiriyle alakasız renkleri kullandığınızda şık olmanız çok zorlaşacaktır. Benzer renkleri seçerseniz uyumlu ve şık olabilirsiniz.

Topuklu ayakkabı vs Spor ayakkabı

Nerede topuklu, nerede spor ayakkabı giyeceğinizi doğru seçerseniz absürt bir durumla karşı karşıya kalmazsınız

Doğru çanta!

Kombininiz bittikten sonra en uygun çantayı seçmeniz gerekmektedir. Eğer çok çanta çeşidiniz yok ise, daha öncede belirttiğimiz gibi ikinci el uygulamaları takip edebilirsiniz.
posta.com.tr

Ama bunlar çok saçma bunları herkes biliyor zaten bunlar ipucu değil ki insan şu renklerle şu renkleri kombinleyebilirsiniz bu kıyafetlerle spor bu kıyafetlerle topuklu ayakkabi giyilebilir gibi spor şık nasıl olunur bunların ipucunu verir .

Merhabalar
Ya ben netten uzun kaşe kaban arıyorum tesettür ama kaliteli istiyorum tavsiyesi olan var mıdır kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…