merak ettim baktım onlide olmuşsunuz bugun ama ne hiikmetse gecen sefer cayır cayır yazdınız şimdi sustunuz beni eleştirmeden önce kendinize bakın derim
pardon eski konularınıza baktım sizde eltinizle sorun yaşamışsınız sanırım sizde var kıskançlık sizle muhattap olup olmamak kvdenizin tercihi tabikiküçük gelini daha çok konuya sokacak ortama alışsın öğrensin diye sen büyük gelinsin diye sürekli ilgi mi olacak sandınız ??
yok efendim eltiniz robot almıs nispet yapmış bence benim için yazdıklarınızı kendinize çevirin size daha çok uyuyor
farkettim diğer başka günlerdede kayınvalidem eltim yokken benimle konuşuyor. yazmışsınız sanırım buda sizin işinize gelmişki bana sizinde işinize gelmiş yorumunu yapabiliyorsunuz insanın kendiyle çelişmesi ... iyi gecelerr
ama mune hanım bakarmısnız bana aşalayıcı sözler etmiş ama eski konularında beni aşşladığı herşeyi kendisi yapmış
uyarınız için saolun dikkat ederim
Cevabi SAAAAAK diye verdin ya canim o yuzden suspus olmustur
konumu iyi okuyamamışsın malesef. kayınvalidem robotu kaynımın aldığını söyledi eltimin aldığından haberi yokmuş.kayınvalidem yalan söylemiş aslında kaynımda almamış.nispet amaçlı dediği ortaya çıktı ben anneler gününde hediye almadım diye oda beni utandırmak için yalan söylemiş.yani benim inandığım tahmin doğru çıktı.tanıyorum bu kadını yaa.evet eltim varken benimle hiç konuşmuyor kv.dün bana oturmaya geldi akşama kadar oturdu eşimde vardı.gülmek sohbet kadın onun yanında yapmadığı şeyleri başbaşa kalınca yaptı.hiç eltimin yanında öyle yapmıyor.ben eltimi bu konuda suçlamamıştım.kayınvalidemi suçluyordum konumda dikkatli okudunsa kv beni dışladığını söyledim.ama nedense hep eltim olduğu zamanlar beni görmemezlikten geliyor.sende olsan benim durumumda merak etmezmisin.eltin varken kayınvaliden senle hiç konuşmasa ama o yokken konuşsa merak etmezmisin nedenini? soruyorum.benim durumumla senin durumun başka aynı kefeye sokma.benimde senin gibi düşününen bir eltim var.bende ilk gelin olarak sana yorumumu yaptım nereye çekersen çek.
Kimi bayramlığım gelsin der kimi alınanları begenmez kimi de benim gibi keşke nışanlımın babası annesi olsaydı da bana hiç bişey almasaydılar der. Ben de nışanlıyım. Seneye düğünüm var. Ne Ramazanbayramında ne Kurban bayramında çöp bile görmedim. Yolumuz uzak. Bunu göz önüne aldım. Ayrıca bayramları da geç bir nişan tepsimden birde parmağımdakı yüzüğümden başka birşeyim de yok. Yine de dert etmiyorum. Allahım önce sağlık sonra huzur versin. Gerisi fifi. Zaten kendim kazanıyorum kendim alıyorum. Nışanlım da kazanıyor eve mobilyaları alıcak (yatak odası dışında). Bana diyor ki, biz nışanlanmadan önce sen hep dünya malında asla gözüm yok derdin. Sanırdım ki, yalan dolan nışanlanana kadar böyle diceksin. Ama gerçekten gözün aç değilmiş. Dünya malı için huzurumuzu bozmaya değermi ? Vallah keşke kayın validem rahmete gitmemiş olsaydı da en azından anne diye bilseydim ona...
merhaba bayanlar
aslında beni yanlış anlamanızı istemem ama eşimin ailesinden bazı beklentilerim var yanı zaten hiç bir şeyim adet oldugu gibi gitmedi
herneyse
gecen gun kvdem aradı carsıya gidelim diye sandımkı bayram alışverişi gittik uyduruk bir yerden gunluk pantalon ve kazak aldık o kadar ..
sonra eşim ne aldınız dedi pantalon kazak dedim deden eve götüredin bayrama giymiycen mı dedi yok dedim gunluk seyler aldık dedim konu kapandı ama sinir oluyorum kayınvalıdeme anne bile demeyen kişiye çocuklarına kendine ayakkabıdan ıc camasırına kadar hersey alınıyor sankı yenı gelın o
kıskanmıyorum ama karsılastrma yapınca kendimi değersiz hıssediyorum
gecende eşimi aradım ben dısarı bayramlık almaya cıkıyorum dedim hııc oralı bıle olmadı sınır oldum ya tamam bılıyorum bu ay kı maasını alır almaz kurbana yatırdı ama kayın valıdem sankı dunyalar almıs gibi davranıyor
gecen arkadasımla konusuyorum kız nısanlı dugunede 2 yıl var ama kayın valıdesı neler almıs bı emeklı maasları olmasına ragmen bizimkilerimn durumuda gayet iyi ama... çöp yok
kına gecesını 10gun var daha ortada kına gecesı gıyeceklerim yok
dun eşime dedim kına gecesı ne gıycem diye
bana annem sana bak demiş git begen dedi ya hıc bır sey umurlarında değil
bız onlardan daha cok masraf yaptık ondan yüz buldular şimdi hiç bir şeye el atmıyorlar
senin konu başlıkların eltinle ilgili ama ben kvdemle ilgili açtım konuyu ayrıca zaol bazı sorularıma cevap verdin özllikle büyük eltimin benide kıskandıgını düşünüyordum sen direk açık ıspat oldun bana
ayrıca kayınvalıden istediğiyle konuşur sen varken senınle o gelince onula ne kadar adil davranmış kadın
eee bazı şeyleri yazarken ilk önce kendinizi tartın kimse aynı kefede değildir .. umarım fark etmişsinizdir
[ kayınvalidem nispet içinmi söyledi eltimmi aldığını inkar etti ] konu başlığımın sadece biri böyle.bu konuda özel eltim için değil kayınvalidemmi yoksa eltimi doğru söylemiş olabilir diye soru sordum.çünkü ortada bir kişi yalan söylüyordu.diğer konularımın başlıklarımda eltimle ilgili başlık yok uydurma şimdi... kv beni dışlıyor diye bir konu açtım.oda kayınvalidemle ilgiliydi eltimi orda suçlayıcı birşey demedim.kayınvalideme o konuda kızdım.bana farklı davranan oydu çünkü.diğer konularımda eltimin adı bile geçmiyor.. bence sen eltini, eltinin seni kıskandığından daha çok fazla kıskanıyorsun. bende konuna eltin tarafından yorum yapınca acı gerçekleri kabul etmek istemedin.sen kendi konunda benim konularımı konuşuyorsun gülüyorum sadece.benim konularımı eşeleyeceğine kendi açtığın konunun takibini yap..ayrıca kayınvaliden istediğinle konuşur yorumunada senin kayınvalidede ozaman istediği gelinine istediğini alır.torununa aldığına bile karışıyorsun ne diyim artık.daha evlenmeden eltinle sana alınanların hesabını yapıyorsun.yarında çocuğun oldumu çocuğunu yarıştırırsın eltinin çocuğunla. ben kendimi tarttımda ölçüp biçtimde çok sık gidip gelmiyorum o fırsatıda onların eline vermemeye çalışıyorum.evimde ailemle kafam daha rahat ohh çok rahatım.kayınvalidem fazla gelip gitmediğimiz için yaptığı hatayı mı anladı yoksa o gün eltim yoktu fırsat bulup mu geldi anlamadım ama gitmek bilmedi.eltimde kayınvalideme gelmiş onu bulamayınca evine dönmüş.deliye dönmüştür herhalde kıskançlığındançünkü beni ona kötüleyip bize geldimi sinirleniyor. madem seni bana kötülüyor sana neden geliyor diyor.yaniiiii madem seni kötülüyor hepten kötü olsun senlen diyor aramasın sormasın,sizden gelmeyin demek istiyor.umarım sende anlattıklarımdan birşey anlamışındır
bence siz okumayı öğrenın ben yazdım tabiki torununa alacak diye ayrıca gayet yüksek maaşım var ben bir şeye muhtaç değilim ki bu arada ben gene belirtmiştim bir daha belrteyim ben ince düşünmelerini istedim
ayrıca ben karişmiyorum sadece değer biçtim buraya derdimi açtım ama yarana basmışım anlaşılan ve sana şu kadarını söyluyum eltim bende 15 yaş büyük hiç bir şey yol iz bilmez görgü bilmez eğitim yok sonadan görme diyebilirim
pardon ama ben iyi eğtim aldım iyi yerlerdeyim hangisni kıskanayım söylermisin ??
ben sadece o sevmediklerne onu yapıp banada değer vermemelerine kırıldım ki
siz demişsiniz ya hani tanı eltini sana kesince seninde işine geldi diye
sanırım bu söze şu yakışır
kişi kendinden bilir işi...
tartışma konusuna da çevirme konumu senınle tartışcak değilim
benı sen yargılayamazsın
birde bana aşağılayıcı konuşma diyorsun önce sen yazdığına bak ben okumayı biliyorumda acaba sen yazmayı biliyonmu.bende senin gibi ince düşünmelerini bekledim.kıçını bana dönüp beni tamamen unutan bir kayınvalidem var bende artık sık gitmemeye çalışıyorum.anlatmak istediğim bu işte senin nasıl bazı beklentilerin ince düşündüğün noktalar varsa emin ol eltininde vardır.o yüzden kv eltini sevmediğini söylesede itimat etme.demek istediğim bu.. eltinde eğitim yok ,görgü yok bunu düşündüğüne göre senin kafada kaf dağında.herşeyi ben bilirim ben daha üstünüm havalarındasın.evlen zamanı gelince anlarsın herşeyi eltiyide anlarsın kayınvalideyide.en iyisi ikisindende uzak olmak.
ben zaten eşimle konuştum oda zamanla mesafe koyacagız dedi
burnum kaf dagıda değil yoklukta çektim
ayrıca ben sana üztünüm derken zaten kıskanacagım biri değil anlamında açıklama yaptım yanı kendi akranım olsa kıskanıyorsun desen bi nebze anlarım
eltin kayınvalidenle yakınmı oturuyor?
evet yakınlar apartmanlar yan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?