- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Uds anladim ama sen zaten en bastan kvdenin nasil bir tavir takinacagini biliyormussun.
O zaman neden yasananlara sasiriyorsun ki?
Ve neden boyle durumlar yasanacagi halde alisverise cikiyorsun?
Biz nisanlimla hallederiz diyip onunla bayramligini alman gerekiyordu...
ya bakın onada alsın tabi torunlarına da alsın ama bana tutuk eltimin arkasından atıpta sonra bunları yapıp bana değer vermemesi zoruma gidiyorBenim kv görümceme maaşını veriyor oturup ağlıyayımmı
Görümceye yada eltiye alması da size almaması da kv nizin kendi seçimidir
Engel olabilir misiniz? Olamazsınız...
O zaman mantıklı olanı yapıp umursamayın ve kendi hayatınıza bakın
Yoksa bunları düşünerek, bu şekilde düşünerek mutlu da olamazsınız
ya bakın onada alsın tabi torunlarına da alsın ama bana tutuk eltimin arkasından atıpta sonra bunları yapıp bana değer vermemesi zoruma gidiyor
Kendi bayramlığınızı kendiniz alamıyor musunuz? Neden beklenti icindesiniz? Almış işte. Çarşıya cıktığınızda sececeginiz kıyafet bayrama uygun olsaydı madem. Ne bekliyordunuz ki? Abiye mi? Altın varaklı kazak mı?
Kimi bulamıyo kimi de kıymet bilemiyor işte.
Bak sana abla tavsiyesi o zaman
Gitmesin işte zoruna
Umurunda olmasın hatta
Daha yolun başındasın bugün bunlar zoruna giderek başlarsan bu evliliğe, o insanlarla bir aile olduğunda işler senin için çok daha zor bir hale gelir. Eşin ailesine laf söyletmediğinde daha zor hale gelir. Görümcenin, eltinin çocuğuna alınıp senin çocuğuna alınmadığında daha da zor hale gelir vs vs
Sen eşine bak, mutlu olmaya bak...
Hayatı zorlaştırma kendine
Bu kadar beklenti icine girmezseniz sorun kalmaz. Artik nikahin olmus, evlenmissin etmissin , niye baskasi sizin bayramliginizi birseyinizi alsin ki... Evli olmasan da ben bu kadar beklentiye karsiyim. Anne bana onu al, sunu al diyen kucuk cocuklara benzetiyorum ben sizin gibi insanlari kusura bakmayin. Insanlar tabii ki kendine alacak, ic camasirina kadar kendine alisveris yaparken size soracak degil, onun onceligi siz olmak zorunda degilsiniz. Evlenmissiniz, ne giyersiniz bayrama siz dusunun kari-koca. Kadin oglunu evlendirmis, artik oglunun karisi ne giyer ne icer onu ilgilendirmez. Millete bu kadar yuk olmaya gerek yok. Beklentilerinizi azami duzeye indirin.
ya aslında para değil onemi olan dusunce ya bı cop bıle olsa dusunulupte alınması ya haklısın ıncelık beklemek yanlış
ben annecım babacım dedikce bana laf saydılar benı ezdırmeye calıştılar hemde o hiç sevmıyoruz samımı olma dedikleri eltime şimdi bu durum canımı sıkıyor dıyorum ya bi çöp ya dusunupte alsalar gam yemıycem
Ya arkadaşım almışlar işte bi çöp bi çöp diye belirttiğin şeyin içine kazak ve pantolon girmiyorsa ne giriyor ?
Demekki maddi durumları ona elvermiş,onu almışlar
Haa beğenmedim diyorsan,alışveriş yapılırken aklın nerdeydi
Sonuçta sen de gittin o olmaz bunu istiyorum deseyddin
Valla kusura bakma da bayramları hiç bişey görmeyen de var sen yine görmüşsün
Beklentilerinizi düşürmeden mutlu olamazsınız, artık hiçbir şey eskisi gibi değil.
Düğünüme bir ay kaldı, daha tek bir hediye görmedim, ayrıca "Ne yapılacak, bir ihtiyaç var mı?" diye ailemi-beni arayan, nişanlıma soran yok.
Bu kadar ilgisiz de olabilirlerdi
Beklentiye girmeyin, böyle şeylerle de üzülmeyin.
Aldiysan kendi evine aldin, oyle bi anlatiyosunki sanki kaynanana ev döşedin..
Kendi şaninizdanmiş, bilmemneymiş. Mallamulkle mi şan yuruyo? Mali mulku olmayanlar ölsünmü şansizliktan?
1000 yil onceki kafalarla devam edin hala, bayramlikmis, yatakodasiymis.. Tey allahim yaa....
arkadaşım sıkma sen canını. bendede var bu modelden birtane. ben bayram alışverişini falanı filanı geçtim. hiç birşeye yardımcı olmadılar. ha beklenim mobilya beyaz eşya .... vs değil eşimin annesi ev hanımı evleneli 6 ay oldu 1 iğne dahi almadılar. abartmıyorum beklidiğim şey şu mesela insan iki havlu alır kenarını oyalar derki bunuda ellerimle kullandıkça beni hatırlarsınız yarım elma gönül alma... ama yok işte fakat bu insanların unuttuğu birsey var insan ne yaparsa kendine yapıyor.ben anne baba bile demiyorum gerek yok.2 aydır aramadımda . eşim geçenlede hiç aramıyosun ailemi dedi bende hiçbirsey ekmeden birsey biçilmiyor dedim...velhasıl insan değer görmek istiyor size değer vermeyene sizde vermeyin olsun bitsin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?