Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katılıyorum.............................daha öncede arkadaşlık sitesinde yakaladığını söylemişsin,iş arkadaşları bahanesine inanmamışsındır umarım,erkeklerin her zaman bir bahaneleri vardır zaten,üzgünüm ama bence aldatılıyosun.
iş arkadaaşlarıymış ben kızarım diye başka adres açmış inanılcak gibi bişe değil daha öncede arkadaş sitesine üyeyken yakalamıştım korkuyorum yine aynı şeylerin başıma gelmesinden senağlama :çok üzgünüm:
ya kızlar abartmayın. kim emin olabilirki benim kocam msn de başka kızlarla filan konuşmaz diye. hanginiz kendinizden çok eminsiniz. böyle bi durum için ilişki filan kesilmemeli. asla büyük konuşmayın herkes yaşayabilir hatta yaşıyordurda haberi yoktur. olası şeyler bunlar. yapıcı olun biraz.
ya kızlar abartmayın. kim emin olabilirki benim kocam msn de başka kızlarla filan konuşmaz diye. hanginiz kendinizden çok eminsiniz. böyle bi durum için ilişki filan kesilmemeli. asla büyük konuşmayın herkes yaşayabilir hatta yaşıyordurda haberi yoktur. olası şeyler bunlar. yapıcı olun biraz.