sanırım aldatılıyorum ((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kızı bulsam yolacaktım evlendi çocuğu oldu hala uğrasıyordu bizimle

evet bak ne guzel kendin demişsin eşine kizlar sana ilgi dyuyorsa senin üstundeki üniforma için senin şüpelenmenin tek şeyi eşinin daha önceki ilişkilerini bilmen aklinda hep o var eşin tlfnu bile ortadadir diyosun süpheyi bırak sanırım istanbulda yaşiyorsun bende istanbuldayim benim eşiminde nöbetleri oluyo bazen ust uste cok nöbet tttugu oluyo ama aklima hiç gelmiyo aklima ole seyler bazen eşime şaka bile takılırım bugun kimle caliştin diye cunku etrafındakiler hep bayan boye yapark kendini uzersin ilişkinizi yıpratırsın

cocugum ıcın herseye katlanırım gıbı basıt seyler soylemıcem ne kadar da onsuz olamasam da cok sevsemde benı hamıleyken aldatıyorsa eger ben de onu benden ve yawrusundan mahrm ederım ona muhtac degılım cunku bı meslegım var kendı ayaklarım uzerınde durabılırım ben 1 kısıyı kaybederım ama o 2 kısıyı kendısı bılır ben onun kuklası degılım esımı sevıyorum ama sevgı de bır yere kadar

zaman herseyın ılacı ama fazlası da ıntıhara gırıyor ne yazık kı

evet ıstanbul da yasıyoruz sızın de esınız polıs sanırım belkı aynı yerdelerdır dıcem ıstanbul da bırcok sube var :)

evet ıstanbul da yasıyoruz sızın de esınız polıs sanırım belkı aynı yerdelerdır dıcem ıstanbul da bırcok sube var :)

benim eşim polis değil canım biraz daha rahatlama oldumu içinde brda okadar arkadas yorm yapiyo biraz birşeyler oturmustr yerine diye dusunuyorum çok şanlslısınki bir işin var moralini bozma bebeğinizde olcakmiş bebek berekettir derler mtluluktur derler bu bebekle hersey yoluna gircek eşinin işi cokzor insanlara laf anlatmak cok zordur eşin işinde kac kişiye laf anlatiyo emir aliyo birde sunu dusun senin sıkıntını paylaşack az da olsa içini rahatacak yerin var o içindeki sıkıktıyı kimseye anlatamiyo kafasi dolu seninle vakit gecirmek onun en byuk istegidir zamani var sabret ve yeni evlisiniz daha

yemegi hazir..kahvaltisi hazir..her isini yapiyosun..ama farkinda degilsin burdan kaybediyorsun.sen onum annesi degil karisisin.. boyle yaparak kusura bakmasin kimse erkeklere yaranilmiyor.

Konuyu bastan sona kadar okumadim ama arkadasin hamile olupta esinden suphelenip ayrilmak istedigini okuyunca dayanamadim ve yaziyorum.

Herkez kendince haklidir ve fikirlerine saygi duyarim.
Oncelikle zor bi durum eger gercekten aldatiliyorsan ama suda bi gercekki bu cocuk ikinizin ve cozum bulunmasi gerekirken kafaniza en kolayini yani ayrilirim deyip atip kesmeyin. Ne annenin nede babanin bebegini bu sevgiden mahrum birakmaya hakki yok. Basimiza gelmediginden nelerle karsilasacagimizi bilmiyoruz.
Beni yanlis anlamayin ama birseye karar vermeden once 10kere dusunup ailenle istisare etmelisin. Once esinle konusup medenice bunun aslini ogrenmelisin. Istegini began etmelisin bence.

Ne yazikki biz yani suanki nesil eskiler gibi olamiyoruz kizlar. Ben cevremde cogu kisiyi biliyorum esinin eve donmesini bekleyipte disariya belli etmeyenleri. Nicin yapmislar cocuklari icin ve iyikide yapmislar cunku hepside tipis tipis eslerine geri donduler ve suan coook mutlular. Sabir edip gercekten kahraman anne olmaliyiz. Kimi 1sene beklerken kimi 10sene bekledi ve iyiki beklemisim dedi. Arkanizda ya kayinvalide yada anneniz olmali bu surecte. Yok ben yaparim calisirim cok zor kizlar boyle dusunmeyin.

Rabbim hepimizin yuvasini mutlu edip bir omur boyuda hayirli etsin

Esinle konusmayi unutma kolay gelsin

Başkasına yapan sana da yapar kesin aldatıyor.

Bu güne kadar yapmasa bile fırsatını bulunca yapar çünkü öncesinde yapmış hemde çok yapmış, bir kere yaptıysa yine yapar... Çok acil şehir dışına çıkacak ne işi varmış acaba çok merak ettim? Sen şu hamile halinle canının derdindeyken o neyin derdinde hayret doğrusu. Sen yinede eşine hürmette kusur etme yemeğini önüne koy erkek sonuçta.

Zaten çocuk olunca bakarsın yuvasına bağlanır, hemen boşanma sabret biraz.

Tatlım eşini ara sor.Niye çıkmış şehir dışına öğren.
Hemen kendini eyrılık psikolojisine sokma.
Aslını öğren ondan sonra düşün gerisini.

arkadasım valla sagol yaa super oldu bu yorumun tesekkur ederım ayrıca ıyı moral oldu

berine ne oldu kocan geldi mi

geldı canım arkadasının arabası bozulmus bolu da onu almaya gıtmıs bunu soyledı bende hıcbısey demedım ıyı dedım kavga falan cıkarmadım yanı hıcbısey olmamıs gıbı davrandım umursmamıs gıbı yaptım. cunku kavga etseydım bebegım zarra gorucektı onun ıcın sustum canım

ah canım sanki aldatan erkek karısını ona karşı görevini yapmadğı içinmi yapar içinde varsa zaten yapar yemekle işle değilki sibelcan giibi kadınlarda aldatılır yani güzellikte önemli değil hatta karşıdaki kadın bazen dünyanın en çirkin pasaklı kadını olsa bile erkelerin gözünde dünya güzeli olur yani içinde varsa erkeğin sen ne yaparsaan yap yapar

arkadaşım sen numunemisin?
hamile kadına böle yorum yaplırmı ?

yaş kaç 12-13 ?
töbee töbee?

2 dir görüyoruminsanların konularaına saçma saçma yorumlar yapiosun?
amacını anlamadım ?
bu yorumu yaptında noldu?

için rahatmı canim gelmiş eşin gözun aydin

canım arkadasın yaptıgı yorumu gorene kadar kendımı ıyı motıve etmıstım ama sagolsun suratımı asmayı basardı kendılerı

için rahatmı canim gelmiş eşin gözun aydin

evet canım geldı ıcım rahat mı bılemıyorum. anlattı bende dınledım gelırken de cıcek almıs cok gereklı sankı hıc mutlu olmadım cunku kalbım kırık hala ılgılenmıyorum bıle valla o suan tv ızlıyor ben sızınle konusuyorum daha ıyı gelıyor sızınle konusmak :)

valla aldatsa bıle ınkar edıcektır emınım erkeklıgın %90 ı ınkar ne de olsa ben bebegımı dusunuyorum benden baska kadın da onu paklamaz zaten donup dolsacagı yer benım yanım yıne ne yaparsa yapsın

canım arkadasın yaptıgı yorumu gorene kadar kendımı ıyı motıve etmıstım ama sagolsun suratımı asmayı basardı kendılerı

cnm sen bakma böle negatif insanlara...

seviyesiz seviyesiz yorumlar yapiorlar ...inan ben burda sinir oldum..

eşinin gelmesine de sevindim..
herşey gönlünce olsun...öle hemen aldatılmayı düşünme yani..
pozitif olmak lazım... :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…