o dert benım basım da da var mesela bı sevgılısı varmıs benden once kız resmen sızofren nasıl bı sevgıdır anlamadım kı hastalık gıbı hala sevıyor esımı hatta face de sayfa acmıs esıme daır sıırler yazıyor bende ayse adından nefret ederım ama daha evlenmedı hala da esımı bulmaya calısıyor belkı de bu yuzden bu kadar kıskanc oldum cunku sevgılıyken cok ugrastı bızımle o kadar cok ugrastı kı hatta nısanım dan 1 hafta sonra nısanlından cocuk aldırdım dedı tabı bız esımle bırbırımıze gırdık. o da ayseyı buldu ıspatla dedı hngı hastane hangı doktor nasıl olsa cıkar dıye meger kız hıc hamıle kalmamıs sonra cıktı ortaya cok cektırdı bana o cadı
canım evet bıraz rahatladım esım polıs ben hep derım esıme kızlar sana ılgı duyuyorsa eger sen oldugun ıcın degıl ustunde kı unıforma ıcın dıye. aldatsa cok rahat aldatabılır haftanın 2 gunu evde olmjyor mesela bazen suphelenmıyo degılım ama telefonu hep acıktır uyurken bıle ortada bırakır aldatmıyor da dıyemem ama aldatması ıcın de bı bahanesı yok.. esımı normalde de cok sık arayan bı ınsan degılımdır genel de o arar vakıt buldukca bazen calısmayacagı gunler de bıle ıse gıttıgı oluyor ben bellı etmıyorum ama aradıgın da polıs telsızını duyunca rahatlıyorum :)) hamıleyım sımdı bu kıskanclık krızlerım daha cok artıcak sanırım kılo alıcam falan
sen ortada falan kalmadın .. ben senın actıgın konuyu okumustumm .. ve aglamıştım bılıyor musun bende bes aylık hamıleyımm .. su an kocam cok afedersin s...tir olup gitsin asla ortada kaldım dıye düşünmem .. evladının yüzünü ölene kadar göstermem ne hali varsa görsün derimm .. bbek bi aileyı bırbırıne baglamaz unutun bunu .. eger koca gaddarsa evladına karsı sempatısi sevgisi yoksa her türlü gider...
bak canımm o karnındaki kan pırtısı kadar seyy varya .. ona öyle sarıl kii.. ne koca sevgisi ne anne sevgisi .. hepsi yalan .. bak benım cocugum yok .. hamıleyımm 5 aylık .. kocan seni aldatıyorsa dünyanın en aşagılık insanıdır .. sen kadınlık gorevlerını yerıne getırıyorum dıyorsun .. getırsende getırmesende kımsenın kımseye ıhanet etmeye hakkı yok .. cesareti varya ayrılsınn....
aniden evden çıktı diye hemen bu kanıya nasıl vardınız anlayamadım..başka bir işi çıkmıştır dünyanın binbirtürlü hali var
kendinizi yiyip bitirmeyin boş yere nasıl olsa eve gelecek ve size bi açıklama yapacak..eğer yapacağı açıklamaya inanmazsanız kafanızda hala soru işaretleri olursa irdelersiniz..
zaten işlerinden dolayı yeterince stresliler
daha çok yenisiniz zaman..
evet bak ne guzel kendin demişsin eşine kizlar sana ilgi dyuyorsa senin üstundeki üniforma için senin şüpelenmenin tek şeyi eşinin daha önceki ilişkilerini bilmen aklinda hep o var eşin tlfnu bile ortadadir diyosun süpheyi bırak sanırım istanbulda yaşiyorsun bende istanbuldayim benim eşiminde nöbetleri oluyo bazen ust uste cok nöbet tttugu oluyo ama aklima hiç gelmiyo aklima ole seyler bazen eşime şaka bile takılırım bugun kimle caliştin diye cunku etrafındakiler hep bayan boye yapark kendini uzersin ilişkinizi yıpratırsın
evet ıstanbul da yasıyoruz sızın de esınız polıs sanırım belkı aynı yerdelerdır dıcem ıstanbul da bırcok sube var :)
Başkasına yapan sana da yapar kesin aldatıyor.
Bu güne kadar yapmasa bile fırsatını bulunca yapar çünkü öncesinde yapmış hemde çok yapmış, bir kere yaptıysa yine yapar... Çok acil şehir dışına çıkacak ne işi varmış acaba çok merak ettim? Sen şu hamile halinle canının derdindeyken o neyin derdinde hayret doğrusu. Sen yinede eşine hürmette kusur etme yemeğini önüne koy erkek sonuçta.
Zaten çocuk olunca bakarsın yuvasına bağlanır, hemen boşanma sabret biraz.
berine ne oldu kocan geldi mi
Başkasına yapan sana da yapar kesin aldatıyor.
Bu güne kadar yapmasa bile fırsatını bulunca yapar çünkü öncesinde yapmış hemde çok yapmış, bir kere yaptıysa yine yapar... Çok acil şehir dışına çıkacak ne işi varmış acaba çok merak ettim? Sen şu hamile halinle canının derdindeyken o neyin derdinde hayret doğrusu. Sen yinede eşine hürmette kusur etme yemeğini önüne koy erkek sonuçta.
Zaten çocuk olunca bakarsın yuvasına bağlanır, hemen boşanma sabret biraz.
geldı canım arkadasının arabası bozulmus bolu da onu almaya gıtmıs bunu soyledı bende hıcbısey demedım ıyı dedım kavga falan cıkarmadım yanı hıcbısey olmamıs gıbı davrandım umursmamıs gıbı yaptım. cunku kavga etseydım bebegım zarra gorucektı onun ıcın sustum canım
arkadaşım sen numunemisin?
hamile kadına böle yorum yaplırmı ?
yaş kaç 12-13 ?
töbee töbee?
2 dir görüyoruminsanların konularaına saçma saçma yorumlar yapiosun?
amacını anlamadım ?
bu yorumu yaptında noldu?
için rahatmı canim gelmiş eşin gözun aydin
ah canım sanki aldatan erkek karısını ona karşı görevini yapmadğı içinmi yapar içinde varsa zaten yapar yemekle işle değilki sibelcan giibi kadınlarda aldatılır yani güzellikte önemli değil hatta karşıdaki kadın bazen dünyanın en çirkin pasaklı kadını olsa bile erkelerin gözünde dünya güzeli olur yani içinde varsa erkeğin sen ne yaparsaan yap yapar
canım arkadasın yaptıgı yorumu gorene kadar kendımı ıyı motıve etmıstım ama sagolsun suratımı asmayı basardı kendılerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?