evet canım geldı ıcım rahat mı bılemıyorum. anlattı bende dınledım gelırken de cıcek almıs cok gereklı sankı hıc mutlu olmadım cunku kalbım kırık hala ılgılenmıyorum bıle valla o suan tv ızlıyor ben sızınle konusuyorum daha ıyı gelıyor sızınle konusmak :)
Başkasına yapan sana da yapar kesin aldatıyor.
Bu güne kadar yapmasa bile fırsatını bulunca yapar çünkü öncesinde yapmış hemde çok yapmış, bir kere yaptıysa yine yapar... Çok acil şehir dışına çıkacak ne işi varmış acaba çok merak ettim? Sen şu hamile halinle canının derdindeyken o neyin derdinde hayret doğrusu. Sen yinede eşine hürmette kusur etme yemeğini önüne koy erkek sonuçta.
Zaten çocuk olunca bakarsın yuvasına bağlanır, hemen boşanma sabret biraz.
Desturrr, erkek var, vışşş
derken yorum yapan erkekmi yaninerden anladiniz
Bakınız:üyenin bütün yorumları.
Tüm yorumlar alaycı ve kayıtsız,dalga geçiyor besbelli.Diyeceksiniz ki kadın olamaz mı? Bence olamaz çünkü hiç bir kadın bu kadar kayıtsız kalamaz, 37 yorumundan birinde bile mi konuya ilgi duymamış, yardım etmek ya da düzgünce fikir belirtmek içinden gelmemiş?
vay hayran kaldim sizeben pek anlamiyorum hatta hiç desek daha iii tabiki cok sağolun bende o yorumu okuyunca pek anlam verememiştim
Estağfurullah, ama aralık girişliymişsiniz, ben en aşağı bir senedir bu forumu okuyorum.Siz de zamanla ben ve diğer bir çok eski üye gibi paronayaklaşıp irdelemeye başlarsınız
geldı canım arkadasının arabası bozulmus bolu da onu almaya gıtmıs bunu soyledı bende hıcbısey demedım ıyı dedım kavga falan cıkarmadım yanı hıcbısey olmamıs gıbı davrandım umursmamıs gıbı yaptım. cunku kavga etseydım bebegım zarra gorucektı onun ıcın sustum canım
demek ki neymiş yot,rum yapıp konuyu okumak zorunda degılmıssınızdemek ki neymiş, anlamadan, dinlemeden ,emin olmadan buraya " sanırım aldatılıyorum" diye konu açmamak gerekiyormuş.
sen konunu açarsın bizde yorum yaparız veya yapmayız bu bize kalmış. yani buraya konu açan her türlü yoruma da açık olmalı.ondan burdayız dimi? yani delil yok hemen aldatılıyorum yazmışsınız.
Peki neden sanaBolu ya gittiğini söyleme gerği duymamış beyefendi.
Sorsaydın sakin bir tavırla.
Bİr daha da böyle sorumsuzca davranmasına izin verme.
Burayı okuyunca çoğu zaman eşimden yana çok şanslı olduğumu düşünüyorum
3 nazar boncuğu az gelmiş bence :)) daha çok koyun eşinizib de kıymetini bilin benceee bizimkiler genel de hep böyledir nasıl olsa alışık oldugumuz ıcın konu acıp yardım istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?