sanırım aldatılıyorum ((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yapma böyle üzülme ama böyle yaparak kendini bebeğini yıpratıyorsun gelirken cicek almiş diyosun ne guzel hatasinin farkinda en azindan yapmaması gerektığni kedniside biliyodu giderken haber vermesi gerektiğinin kedniside farkındaydı ama yaptı bi kere tabi kalbin kırıktır cunku sen ona kendini cok baglamişsin onsz bişey yapmak istemiyorsun ailenden uzaktasin o sana sen ona desteksiniz birbirinize git eşinin yanina konusalimmi biraz da bana bole yapmani istemiyorum dişari cikaraken biraz daha dikkatli ol beni haberdar et de güzel güzel konus cay için karşilikli ona guzelce anlat herseyi bebeğiniz için hayel kurun ailenin mutlulugu için yap canim aile ev hemen kurulur ama yikmasi zordur o evde birlikte yemek yemenin verdiği tadi baska sey vermez belki sacma gelir ama ben bunu dusunuyorum cok sorun yaşadim canim 2 senelik evliyim belki yaşim senden küçüktür ama toparlandim mutlulugumuzu bulmaya caliştik

demek ki neymiş, anlamadan, dinlemeden ,emin olmadan buraya " sanırım aldatılıyorum" diye konu açmamak gerekiyormuş.

cnmm eşinin geldiğine sevndm eşin yokken iyiki annenlerin evine gitmemişsin bak geldi eşin ne kadar güzel hamilesin allahımm aban da nasip eder inş..bide bak gzel güzel çiçek almışş ne güzell hiç bişe için takma kafana gülmm tmmı bebişini düşünnn

Desturrr, erkek var, vışşş

Bence emin olmadan kendinizi yıpratmayın, yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.Şayet şüpheleriniz gerçekse eninde sonunda çıkar.

Siz şimdi kendiniz ve bebeğiniz için yaşamaya bakın, mutlu edin kendinizi.Ayrıca çocuğun ilerdeki kişiliğinde sizin şu andaki ruh halinizin etkisi vardır, daha karnınızdayken bile onun geleceğini etkiliyorsunuz.

derken yorum yapan erkekmi yaninerden anladiniz

Bakınız:üyenin bütün yorumları.

Tüm yorumlar alaycı ve kayıtsız,dalga geçiyor besbelli.Diyeceksiniz ki kadın olamaz mı? Bence olamaz çünkü hiç bir kadın bu kadar kayıtsız kalamaz, 37 yorumundan birinde bile mi konuya ilgi duymamış, yardım etmek ya da düzgünce fikir belirtmek içinden gelmemiş?

vay hayran kaldim sizeben pek anlamiyorum hatta hiç desek daha iii tabiki cok sağolun bende o yorumu okuyunca pek anlam verememiştim

vay hayran kaldim sizeben pek anlamiyorum hatta hiç desek daha iii tabiki cok sağolun bende o yorumu okuyunca pek anlam verememiştim

Estağfurullah, ama aralık girişliymişsiniz, ben en aşağı bir senedir bu forumu okuyorum.Siz de zamanla ben ve diğer bir çok eski üye gibi paranoyaklaşıp irdelemeye başlarsınız

Son düzenleme:
evde yanlız kalma korkunuz olmasına rağmen açıklama yapmadan çıkmış olması kabul edilemez. telefonunun kapalı olması zaten kabul edilemez. ben olsam herkesi ayağa kaldırırdım , hastalandım diye.sonra da hamile halimle bıraktın diye vicdan yaptırırdım. bak bakalım bir daha çekip gidebiliyor mu? ha bir de tabii dakika dakika nerede olduğunu anlatması ve söylediklerini kanıtlaması gerekirdi. kendi ailesi ile ilgili acil bir durum olmadığı sürece (ki açıklama yapması gerekirdi) burnundan fitil fitil getirin derim.

Estağfurullah, ama aralık girişliymişsiniz, ben en aşağı bir senedir bu forumu okuyorum.Siz de zamanla ben ve diğer bir çok eski üye gibi paronayaklaşıp irdelemeye başlarsınız

valla hani zamnda girdim unuttum daha öncede girmiştim ama her seferinde adimi unutuyordum ama simdi surekli takip ediyorum dedğiniz gibiilerde bende sizin gibi olabilirm

madem olayı kapatmayı tercih ettiniz en azından bebek doğduğunda bu tip sorumsuzca hareketleri yapamayacağını anlatın ona. ne demek taa boluya arkadaş almaya gitmek. allah korusun yolda başına birşey gelse ya da o yokken size birşey olsa. önceliğinin ne olduğunu bir an önce idrak etmesini sağlamalısınız.

İyide bu adam giderken sana neden soylemiyorda gelince arkadasin arabasi bozuldu diyor bunu anlamadim cokmu zordu bunu size soylemek bilseydiniz gondermezmiydiniz

canım suan hamıle oldugunuz ıcın ,hormonların etkısınden herseye asırı tepkı verebılırsınız .
hatta asırı ılgı de bekeyebılırsınız kı cok haklısınız .
hormonların etkısı yapacak bırsey yok
ama canım elınden geldıgınce kontrol etmeye calıs ,hamıleyken bu durum emınım daha cok zordur ,
ama bılmeden anlamadan kesın net konusup kararlar alırsanız ,hem kendınıze hem esınıze hem de
dogacak o mınıcık bebege zarar vermış olursunuz .
Allah korusun o mınıgı tum zararlardan.
fakat tepkınız de cok haklısınız ,esınızın haersız bır sekıl de saatlerce ortalardan kaybolması hıc hos degıl .
ustelık hamıle ıken..
arabanın bozuk olugu haberı de aksam mı verılır cnm ,
senı neden panıkletıyor kı ,onu alın karsınıza guzelce konusun .
sıze ve bebegınıze karsı sorumluluklarını bılsın sızı uzecek davranıslar da bulunmasın .
karsı cıns hamılelık duygusunu pek anlayamayabılır ,sız o'na bu surecın cok hassas bır surec oldugunu guzelce ıfade edın .

demek ki neymiş, anlamadan, dinlemeden ,emin olmadan buraya " sanırım aldatılıyorum" diye konu açmamak gerekiyormuş.
demek ki neymiş yot,rum yapıp konuyu okumak zorunda degılmıssınız

sen konunu açarsın bizde yorum yaparız veya yapmayız bu bize kalmış. yani buraya konu açan her türlü yoruma da açık olmalı.ondan burdayız dimi? yani delil yok hemen aldatılıyorum yazmışsınız.

Son düzenleme:
sen konunu açarsın bizde yorum yaparız veya yapmayız bu bize kalmış. yani buraya konu açan her türlü yoruma da açık olmalı.ondan burdayız dimi? yani delil yok hemen aldatılıyorum yazmışsınız.

mumkunse ıyı okuyun aldatılıyorum demedım ben hıc ayrıca sızı de ılgılendırmez benden baska kullanıcaya yorum yapın o zaman. bana yorum yapanlar yetıyor.. negatıflıklerle ugrasamıcam hanımefendı.. sıze kalmış olabılır ama SİZ yorum yapmayın bu konu uzarsa hıc hos yerlere gıtmez soylıyım..

Peki neden sanaBolu ya gittiğini söyleme gerği duymamış beyefendi.

Sorsaydın sakin bir tavırla.

Bİr daha da böyle sorumsuzca davranmasına izin verme.

Burayı okuyunca çoğu zaman eşimden yana çok şanslı olduğumu düşünüyorum

3 nazar boncuğu az gelmiş bence :)) daha çok koyun eşinizib de kıymetini bilin benceee bizimkiler genel de hep böyledir nasıl olsa alışık oldugumuz ıcın konu acıp yardım istedik

3 nazar boncuğu az gelmiş bence :)) daha çok koyun eşinizib de kıymetini bilin benceee bizimkiler genel de hep böyledir nasıl olsa alışık oldugumuz ıcın konu acıp yardım istedik

Tatlım eşini alıştırman lazım.
Senden habersiz evden çıkmaması lazım.
Sana nereye gittiğini söylemesi lazım.
Bebeğin doğmadan bu sorunu aşmalısınız.
Bebek doğduğunda da çıkıp çıkıp giderse olmaz yani.
Sen nereye gidiyorsun diye sordukça o da söylemeyi öğrenir.
Sakın başıboş bırakma eşini erkekleri tabiri caizse biraz gütmek lazım

Yorumununu sonunu anlayamadım.
Bana laf mı dokundurdun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…