Tatlım eşini alıştırman lazım.
Senden habersiz evden çıkmaması lazım.
Sana nereye gittiğini söylemesi lazım.
Bebeğin doğmadan bu sorunu aşmalısınız.
Bebek doğduğunda da çıkıp çıkıp giderse olmaz yani.
Sen nereye gidiyorsun diye sordukça o da söylemeyi öğrenir.
Sakın başıboş bırakma eşini erkekleri tabiri caizse biraz gütmek lazım
Yorumununu sonunu anlayamadım.
Bana laf mı dokundurdun?
Peki neden sanaBolu ya gittiğini söyleme gerği duymamış beyefendi.
Sorsaydın sakin bir tavırla.
Bİr daha da böyle sorumsuzca davranmasına izin verme.
Burayı okuyunca çoğu zaman eşimden yana çok şanslı olduğumu düşünüyorum
4 aylık evlıyım esımle 3 yıldır tanısıyoruz.. dun hamıle oldugumu orendım esım aldırma taraftarıydı ama sonra sorun cıkarmadan kabul ettı.. benım esıme karsı bı guvensızlıgım yok ama benden oncekı kız arkadaslarını hep aldatmıs bı ınsan belkı sevgılıyken benı de aldattı ama bugune kadar evlılıgım suresınce hıssetmemıstım.. bugun durduk yere ben sehır dısına cıkıyorum dedı ve 2 saattır haber de yok.. esımın baska kadınlara yonelmesını gerktıren bı sebep d yok aslında calısan bı bayanım ama evımı de cekıp cevırır kadınlıgımı da yapar her zaman bakımlı da olurum.. temızlık ypsam bıle hıc bır zaman esımı pıjamayla ya da temızlık yaptıgım kıyafetlerle karsılamam.. ısten gelecegı zaman hep yemegı ve kahvaltısı hazır olmustur ama. sımdı durduk yere bu nerden cıktı anlam veremedım ısle alakalı da degıl onu cok ıyı bılıyorum ne yapacagım kızlar
mumkunse ıyı okuyun aldatılıyorum demedım ben hıc ayrıca sızı de ılgılendırmez benden baska kullanıcaya yorum yapın o zaman. bana yorum yapanlar yetıyor.. negatıflıklerle ugrasamıcam hanımefendı.. sıze kalmış olabılır ama SİZ yorum yapmayın bu konu uzarsa hıc hos yerlere gıtmez soylıyım..
Eşinize 'nereye gidiyorsun' bile diyemeyen kadınlar burada kalkar ona yardım etmeye kalkanlara çemkirip sinirlenir.
Bence sinirleneceğiniz insanlar buradakiler değil, bir problem varsa ki, eşinizle var, kalkar ona sinirlenip horozluk taslarsınız.
Burası ağlama duvarı sonrası çemkirme sahnesi değil.
Yorum yazan arkadaşlara yazdığınız cümleler hiç hoş değil...
Tabii ki düşüncelerini yazacaklar 'sen yaz, hayır hayır sen yazma, sen defol, sen sus şimdi' gibilerinden konuşup ukalalık taslayamazsınız...
O güzelim sözde kurallarınızı eşinize kabul ettirin önce.
Eşinize 'nereye gidiyorsun' bile diyemeyen kadınlar burada kalkar ona yardım etmeye kalkanlara çemkirip sinirlenir.
Bence sinirleneceğiniz insanlar buradakiler değil, bir problem varsa ki, eşinizle var, kalkar ona sinirlenip horozluk taslarsınız.
Burası ağlama duvarı sonrası çemkirme sahnesi değil.
Yorum yazan arkadaşlara yazdığınız cümleler hiç hoş değil...
Tabii ki düşüncelerini yazacaklar 'sen yaz, hayır hayır sen yazma, sen defol, sen sus şimdi' gibilerinden konuşup ukalalık taslayamazsınız...
O güzelim sözde kurallarınızı eşinize kabul ettirin önce.
Kesinlikle katılıyorum.
Konu sahibi fazla asabi.
Kendini hamilelik psikolojisine fazla kaptırmş
sen konunu açarsın bizde yorum yaparız veya yapmayız bu bize kalmış. yani buraya konu açan her türlü yoruma da açık olmalı.ondan burdayız dimi? yani delil yok hemen aldatılıyorum yazmışsınız.
Bakınız:üyenin bütün yorumları.
Tüm yorumlar alaycı ve kayıtsız,dalga geçiyor besbelli.Diyeceksiniz ki kadın olamaz mı? Bence olamaz çünkü hiç bir kadın bu kadar kayıtsız kalamaz, 37 yorumundan birinde bile mi konuya ilgi duymamış, yardım etmek ya da düzgünce fikir belirtmek içinden gelmemiş?
Aradaki boşlukları okudum çok mantıklı yazmışın...
Zaten konu sahibi de çiçeği kapmış demekki eşi onu aldatmamış.
Bakınız:üyenin bütün yorumları.
Tüm yorumlar alaycı ve kayıtsız,dalga geçiyor besbelli.Diyeceksiniz ki kadın olamaz mı? Bence olamaz çünkü hiç bir kadın bu kadar kayıtsız kalamaz, 37 yorumundan birinde bile mi konuya ilgi duymamış, yardım etmek ya da düzgünce fikir belirtmek içinden gelmemiş?
Arkadaş "konuyu beğenmemezlik" ettiğinizi zannederek tepki göstermiş sanırım.
Ayrıca mahkeme salonunda değiliz ki kanıt aransın, şüphelenip içini dökebilir buraya bir üye.
bazı arkadaslara cok sert tepkı vermıs olabılırım kusura bakmayın.. kalp kırmayı sevmem asla kımsenın de canını sıkmak ıstemem.. ben buraya bı konu actım ve sızınle paylastım ancak bı uyenın kesın aldatılıyorsun dıye bı yorum yapması canımı sıkmaktan zıyade yaktı.. her neyse kalbını kırdıgım arkadaslardan ozur dılıyorum.. yalnız su da var dogru ve ısabet bı evlılık yapmısım dıye de bı yorum okudum kı bunu yapan burda konustugum bı arkadastı.. kımse yanlış bı evlılık yapmamıstır burda eşleri kıyaslamak cok sacma geldı.. sızın esınız sıze haber vermıs olabılır benım kı vermıyor demedım sadece ılk kez oldugu ıcın moralım bozuldu dedım.. hepınıze tesekkurler elestırenlere de destek olanlara da..
evet canım sadece ıcımı dokmek ıcın acmıstım konuyu hepsı bu elestırılıp saygısız sevıyesız oldugumu soyleyen arkadaslara da saygı duyuyorum sadece...
canım arkadaşım amacım senin evliliğine laf dokundurmak değildi zaten öyle bi hakkım da yok bu konuyla ilgili okuduğum yorumlardan sonra bu kanaati getirmedim yani isabet bi evlilik yaptığım kararına bu forumda okuduğum yorumlardan sonra dedim yani senin konunla alakası yok senin kocanın zaten birsey yaptığı yok altı üstü bi kere haber vermeden çıktı o kadar bunu sen bile uzatmamışsın ben hiç birsey diyemem. Başka başlıklarla açılmış konularda yapılmıs yorumları okudukça isabet bi evlilik yaptığımı anladım. Bazı kadınlar o kadar çekiyor ki seninki sadece haber vermeden çıkmıştı yani... yine de yanlış anladınsa özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?