sanırım aldatılıyorum ((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

normalde eşimde cok bası bos takılan bı ınsan degıl ama hamılelıgım yuzunden olayları asırı buyutuyor olabılırım sanırım.. ılk defa boyle yaptıgı ıcın cok zoruma gıttı normalde guvenırım esıme

aynen bende bu forumdaki yorumları okuduktan sonra isabet bi evlilik yaptığımı ve çok şanslı olduğumu anladım aman nazar değmesin.. :)

Canımm hemen kalbini bozma .Bütün sevgililerini aldattı diye senide aldatıcak birşey yok.üzme kendini bide hamilesin bebişini düşün

bak canım beni bilen bilir kaç senelik üyeyim ben burada.öncelikle "hiç hoş yerlere gitmez" diyerek beni tehdit edemezsiniz ,ederseniz ceza alabilirsiniz.sanırım aldatılıyorum yazdınız , bu ne şimdi ? kime yorum yapacağıma ben karar veririm siz değil. siz bence şu hamilelik psikolojisine dikkat edin , herkes hamilelik geçiriyor çünkü. biraz daha site kurallarına göre davranın.

Eşinize 'nereye gidiyorsun' bile diyemeyen kadınlar burada kalkar ona yardım etmeye kalkanlara çemkirip sinirlenir.
Bence sinirleneceğiniz insanlar buradakiler değil, bir problem varsa ki, eşinizle var, kalkar ona sinirlenip horozluk taslarsınız.
Burası ağlama duvarı sonrası çemkirme sahnesi değil.
Yorum yazan arkadaşlara yazdığınız cümleler hiç hoş değil...
Tabii ki düşüncelerini yazacaklar 'sen yaz, hayır hayır sen yazma, sen defol, sen sus şimdi' gibilerinden konuşup ukalalık taslayamazsınız...
O güzelim sözde kurallarınızı eşinize kabul ettirin önce.

Tam ben yazacaktım ağzınıza sağlık

Kesinlikle katılıyorum.
Konu sahibi fazla asabi.

Kendini hamilelik psikolojisine fazla kaptırmş

Kesinlikle katılıyorum.
Konu sahibi fazla asabi.

Kendini hamilelik psikolojisine fazla kaptırmş

evet nasıl bir psikolojiye sahipse hamile olduğunu örendiği an ortaya çıkımış.hamileyim diye eşine naz yapmak istemiş ama eşi yememiş

5n1k kuralına göre yanlış yapmışsın arkadaşım....
nasıl basıp gider eşin.....

tum yorumları okuyamadım. ama icim sisti desem yeri. esime sunu yapıyorum bunu yapıyorum. yemegini soyle hazırlıyorum, boyle bakımlıyım vs.. amma da kendini paralamıssın bence. peki esin senin icin ne yapıyo?? haber vermeden sehir dısına gittigine gore fedakar olan sensin, yıpranan da

sen konunu açarsın bizde yorum yaparız veya yapmayız bu bize kalmış. yani buraya konu açan her türlü yoruma da açık olmalı.ondan burdayız dimi? yani delil yok hemen aldatılıyorum yazmışsınız.

Arkadaş "konuyu beğenmemezlik" ettiğinizi zannederek tepki göstermiş sanırım.

Ayrıca mahkeme salonunda değiliz ki kanıt aransın, şüphelenip içini dökebilir buraya bir üye.

Aradaki boşlukları okudum çok mantıklı yazmışın...

Zaten konu sahibi de çiçeği kapmış demekki eşi onu aldatmamış.

Aradaki boşlukları okudum çok mantıklı yazmışın...

Zaten konu sahibi de çiçeği kapmış demekki eşi onu aldatmamış.

Sağol:119:

Demek ki o aradaki boşluklar sayesinde kendini ele veren tek kişi sen değilmişsin

Artık yaşınla ilgili de bilgi sahibi olduk sayılır

Son düzenleme:

bizimle dalga geçiyor ya da öyle sanıyor yazık ,,ama gördüğü gibi burdan birçok bayan 6.his olarak bile anlıyor bu üyenin dolandırıcı olduğunu..ya da azıcık akıl gerekir..ama ne acıklı ki çok açık verdiği halde herkesin onu erkek olarak gördüğünü sanıyor..ben bu ALFREEY üyesine,kafasını çalıştırabileceği konulara yönelmesini ve aradan çıkmasını öneriyorum...zira kimse onu ciddiye almıyo,boşuna yorulup da yazıyo..araböceği gibi birşey ...

bazı arkadaslara cok sert tepkı vermıs olabılırım kusura bakmayın.. kalp kırmayı sevmem asla kımsenın de canını sıkmak ıstemem.. ben buraya bı konu actım ve sızınle paylastım ancak bı uyenın kesın aldatılıyorsun dıye bı yorum yapması canımı sıkmaktan zıyade yaktı.. her neyse kalbını kırdıgım arkadaslardan ozur dılıyorum.. yalnız su da var dogru ve ısabet bı evlılık yapmısım dıye de bı yorum okudum kı bunu yapan burda konustugum bı arkadastı.. kımse yanlış bı evlılık yapmamıstır burda eşleri kıyaslamak cok sacma geldı.. sızın esınız sıze haber vermıs olabılır benım kı vermıyor demedım sadece ılk kez oldugu ıcın moralım bozuldu dedım.. hepınıze tesekkurler elestırenlere de destek olanlara da..

Arkadaş "konuyu beğenmemezlik" ettiğinizi zannederek tepki göstermiş sanırım.

Ayrıca mahkeme salonunda değiliz ki kanıt aransın, şüphelenip içini dökebilir buraya bir üye.

evet canım sadece ıcımı dokmek ıcın acmıstım konuyu hepsı bu elestırılıp saygısız sevıyesız oldugumu soyleyen arkadaslara da saygı duyuyorum sadece...

canım arkadaşım amacım senin evliliğine laf dokundurmak değildi zaten öyle bi hakkım da yok bu konuyla ilgili okuduğum yorumlardan sonra bu kanaati getirmedim yani isabet bi evlilik yaptığım kararına bu forumda okuduğum yorumlardan sonra dedim yani senin konunla alakası yok senin kocanın zaten birsey yaptığı yok altı üstü bi kere haber vermeden çıktı o kadar bunu sen bile uzatmamışsın ben hiç birsey diyemem. Başka başlıklarla açılmış konularda yapılmıs yorumları okudukça isabet bi evlilik yaptığımı anladım. Bazı kadınlar o kadar çekiyor ki seninki sadece haber vermeden çıkmıştı yani... yine de yanlış anladınsa özür dilerim.

evet canım sadece ıcımı dokmek ıcın acmıstım konuyu hepsı bu elestırılıp saygısız sevıyesız oldugumu soyleyen arkadaslara da saygı duyuyorum sadece...

geçmiş olsun canım umarım düşündüğün gibi bir sey çıkmaz..hamilelikte bizlerde çok duygusal oluyoruz bazen yanlış anladığımız durumlar oluyor.ben hamileyken de bu tarz düşüncelere kapıldığım cok oldu hayır yapmaz diyenlerede kızıyordum yapabilir haklısın diyenlerede..sonrasında anladım ne kadar hormonların etkisinde kaldığımı..şimdi sana bir iki tavsiye vermek istiyorum affına sığınarak..bence sen bu şüpheler yüzünden eşinin üzerine çok yoğunlaşmıssın..fazla ilgi erkeği malesef kaçırıyor bazı dönemler bende bu şekilde yaptım ve sanki inadına yapar gibi bi hal tavıra giriyorlar..şüphelendiğini bile bile daha da yapıyorlar.kıskanılmak hoşlarına gidiyor malesef biz veriyoruz bu kozu ellerine..kendindde sakın suç arama yapacak adam 4-4 lükte olsa yapar zaten sen kendine güven..eşini hayatının merkezinden cıkar ve bebeğine odaklan.bırakırsan sana sıkarsan dışarı gider.ben sonunda bunu yaptım ve işe yaradı.duygularını ve aldatılma tedirginliğini asla ona belli etme bu seni değerli yapar çok zor susmak biliyorm ama tek ilaç budur tecrübeyle sabit.Allah yardımcın olsun umarım düşüncelerin seni yanıltmıştır ve yuvan sarsılmaz..

biz kadınların içine doğra başka kadınmı var diye genelde doğru çıkıyor ben yaşadım çünkü içime doğmuştu

canım beniim yok kırılmadım estagfurullah bu aralar cok alıngan ve duygusalım dün bi film izledik ağlanıcak bi sahne yoktu ama ben hıçkıra hıçkıra ağladım eşim de panikliyor tabi ama ona hamilelikten dolayı olduğunu pek anlayamıyor hemen bişey mi oldu canını kim sıktı falan diyo ama benim elimde olan bişi değil ki.. biraz önce uyandım ve acayip karnım kasılıyor bugün doktor randevum var umarım kötü bişey çıkmaz bıtanem ya..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…