sanırım aldatılıyorum .

asıl onlar yapıyor canım .öğrenci değil çok genç değil zaten 30 lu yaşlarda .çalışan biri evet ama doktor değil .

Sizinle alakalı değil erkeklerin hormonlarıyla alakalı.
Erkekler bayanlara nazaran daha zayıftır, zayıf bir anına rastlamıştır.
kadınlar bu konuda daha güçlüdür her zaman.
Sizin bir yavrunuz var ve eminim harika bir eş harika bir annesiniz.
Allah bazen bizi sınavdan geçiriyor. Kırgın olmakta üzgün olmakta yerden göğe kadar
haklısınız. Ama geçecek konuşacaksınız ve bu durum
açıklağa kavuşacak. Bir arkadaşında yazdığı gibi açık ve net konuşmalısınız,
soğukkanlılıkla ve bir tercih yapmasını mutlaka isteyin.
Güçlüsünüz, eğer bir kadın bir çocuk doğurduysa bu dünyada yapamayacağı
çok az şey vardır. Erkekler çocuk doğuracak olsalarmış bu acıya dayanamaz,
ölürlermiş. Bunu bilim adamları söylüyor.
Siz güçlüsünüz emin olun içinizde sizin bile farketmediğiniz bir güç var.

zaten iyiki bebeğim var diyorum aslında gücümü ondan alıyorum .normalde çok kırılgan bir tipimdir .konuşacağım açık açık bir hafta var gelmesine daha .

zaten iyiki bebeğim var diyorum aslında gücümü ondan alıyorum .normalde çok kırılgan bir tipimdir .konuşacağım açık açık bir hafta var gelmesine daha .

o halde hemen yarın bir psikologa gidin, ona anlatın.
Mutlaka size yardım edecektir, çünkü profesyönel biri sizi
çok daha iyi anlar ve doğru yönlendirir.
Hem bebeğinizin size şuan çok ihtiyacı var.
Eğer aklına ve bilgisine güvendiğiniz size destek olacak
ağzı sıkı biri varsa çevrenizde onu yanınıza çağırın size destek olsun.
Lütfen uyumaya çalışın, kendinizi hırpalamayın.

bildiğim bir terapist yok ki.budakilere gitsem de olmaz haberi olur .evet var biliyorum .onun için hala şu evdeyim kendi başıma olursam vurup çıkmıştım kapıyı gerçi halada düşünüyorum ama sizin dediklerinizi dinliyorum .sakin olmamı söylüyorusnuz .

eger duramıyorum dersen bence esın aradıgında soguk ol ve senınle gelınce cok onemlı seyler konusucaz de.. zaten yasamadım bılmıyorum ama tahmınımce tedırgın olacaktır aldatan erkek.. soyle falan derse telefonda konusulamayacak kadar onemlı bır konu de..tabı kkdakı bayanlardanda fıkır al bu konuda.. ben tahmın edemıyorum su an ne yapman gerektıgını

zaeten soğuk konuştum hemen anladı espiri falan yapıyor aklı sıra sırnaşıyor hep böle yapar .ben sinirlndiğimde kırıldığımda bana böyle yaklaşır ama kendisi sinirlendiğinde asla yanına yaklaştırmaz .söz söyletmez yani.cevap bile vermez .öyle dersem bu seferde sürekli msj atar ne oldu diye biliyorum hatasını kabul etmez asla ama ben kopyaladım msjları zaten .kaçarı yok .gerçi ispatlayınca ne olucak onuda bilmiyorum da neyse.

ıspatlayınca sana kuruntu yapıyormus muamelesı yapamayacak..tamam bır hafta boyle ıdare et.. off 1 haftada cok uzun hayatım yaa

1 Kendimi tanıyorum-2 Algılama Empati TRT OKUL - YouTube

Aile ve Evlilik Terapisti (MFT)
Ebru Tuay Üzümcü

ben proğramlarını hiç kaçırmam ve bir kitabını okumuştum.
kendisine ve eğitime çok güveniyorum.

Son düzenleme:
Merak ettiğim şimdiye kadar şüpheleniyorsunuz, neden şimdi kırdınız şifreyi ? Daha önce hiç araştırma yapmadınız mı ?
Şifreyi kırdıysanız eşiniz giremiyordur artık, farketmedi mi ?

bu 1 hafta belki doğru kararı alabilmen için bir şans. hem yalnız da değilsin bak, senin yanında olan bir sürü kişi var...

iyiki varsınız canım zaten şuraya yazmasam çatlayacaktım .annemi aradım sakin ol diyor .anlamıyor beni başka bir arkadaşımada anlatmak istemedim .

Merak ettiğim şimdiye kadar şüpheleniyorsunuz, neden şimdi kırdınız şifreyi ? Daha önce hiç araştırma yapmadınız mı ?
Şifreyi kırdıysanız eşiniz giremiyordur artık, farketmedi mi ?

eşim facebooka girmemiştir sanmam ama girincede anlamaz hata verir sadece kırdığımı anlayacağını sanmıyorum .şüphelenmiyordum öle ciddi değildim şüphelerimde ama yinede bakmak istedim bir arkadaşım kocasının facebookuna girmiş o demişti sende gir .bende şifre denedim bir iki benim tahmin etttiğim şifreyi kullanmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…