Allah kimseye yaşatmasın canım ya. İnşallah düzelir araniz en az hasarla, inşallah düşündüğünüzden daha basit bir şeydir. Allah size güç versin, küçücük bebeğiniz var ya.
ya yuhh ohaa çüs ama yanii... ya ne denır artık buna... bu kadın ogrencı degılse fakulteden calısan bırıdır... ya senın esın kadar bılgılı gorguluu bır ınsanda yapıyorsa......
hayatım eger gelecegıne daır bır planın varsaa esınle konus ve ne ıstedıgını ne yapmak ıstedıgını esıne soyle...
bilmiyorum ki kendime okadar dikkat ettim layık biri olmaya çalışım birşeyi eksik etmedim hep sevdim sesimi çıkarmadım ama sonuç bu oldu .duygusal olmasada yinede onu bana tercih etti tek gecede olsa iki gecede olsa .ben yapsam yıkılırdı kesin ama o beni yıkmayı tercih etti bile bile .
Sizinle alakalı değil erkeklerin hormonlarıyla alakalı.
Erkekler bayanlara nazaran daha zayıftır, zayıf bir anına rastlamıştır.
kadınlar bu konuda daha güçlüdür her zaman.
Sizin bir yavrunuz var ve eminim harika bir eş harika bir annesiniz.
Allah bazen bizi sınavdan geçiriyor. Kırgın olmakta üzgün olmakta yerden göğe kadar
haklısınız. Ama geçecek konuşacaksınız ve bu durum
açıklağa kavuşacak. Bir arkadaşında yazdığı gibi açık ve net konuşmalısınız,
soğukkanlılıkla ve bir tercih yapmasını mutlaka isteyin.
Güçlüsünüz, eğer bir kadın bir çocuk doğurduysa bu dünyada yapamayacağı
çok az şey vardır. Erkekler çocuk doğuracak olsalarmış bu acıya dayanamaz,
ölürlermiş. Bunu bilim adamları söylüyor.
Siz güçlüsünüz emin olun içinizde sizin bile farketmediğiniz bir güç var.
canım tepkisi yanlış anlamışsın ,bana asıldı yüz vermedim paranoyak vs vs bir sürü şeyler uydurur .asla kabul edeceğini sanmam .öyle bir tip hatasını pek kabul etmez .her zaman kendi haklıdır .herşeyi o bilir .böyle bir tip benim kocam .[/QUOT
inkar ederse zaten hiç söyleme o zaman.çünkü daha çok şüphelenir ve hasta edersin sonunda kendini dediğim gibi sakin olsan bi süre çok iyi olur inşallah olmaz ama olursa en azından onu da biliyodum ama sana bişey söylemedim hatanı anlarsın diye dersin o zaman inkar da edemez mecburen hatasını kabul eder ama dediğim gibi inşallah olmazsürekli bunu da düşünme kendi kendini teselli et bitti artık yok öyle bişey diye sen herşeyden önce bi annesin ve onun için iyi olmak zorundasın o henüz çokk masum onu da üzme sana ihtiyacı var
zaten iyiki bebeğim var diyorum aslında gücümü ondan alıyorum .normalde çok kırılgan bir tipimdir .konuşacağım açık açık bir hafta var gelmesine daha .
canım tepkisi yanlış anlamışsın ,bana asıldı yüz vermedim paranoyak vs vs bir sürü şeyler uydurur .asla kabul edeceğini sanmam .öyle bir tip hatasını pek kabul etmez .her zaman kendi haklıdır .herşeyi o bilir .böyle bir tip benim kocam .[/QUOT
inkar ederse zaten hiç söyleme o zaman.çünkü daha çok şüphelenir ve hasta edersin sonunda kendini dediğim gibi sakin olsan bi süre çok iyi olur inşallah olmaz ama olursa en azından onu da biliyodum ama sana bişey söylemedim hatanı anlarsın diye dersin o zaman inkar da edemez mecburen hatasını kabul eder ama dediğim gibi inşallah olmazsürekli bunu da düşünme kendi kendini teselli et bitti artık yok öyle bişey diye sen herşeyden önce bi annesin ve onun için iyi olmak zorundasın o henüz çokk masum onu da üzme sana ihtiyacı var
evliliğimde zaten çok yalnızım .eşimin sürekli işi var .çok yoğun .başlarda eğlenceli oluyordu heyecanlı olurdu .ama bir süre sonra insan yoruluyor .bide bebek olunca her akşam kocasını yanında istiyor .dediğim gibi asla kaul etmez ama bende içimde tutamam konuşmam lazım .
o halde hemen yarın bir psikologa gidin, ona anlatın.
Mutlaka size yardım edecektir, çünkü profesyönel biri sizi
çok daha iyi anlar ve doğru yönlendirir.
Hem bebeğinizin size şuan çok ihtiyacı var.
Eğer aklına ve bilgisine güvendiğiniz size destek olacak
ağzı sıkı biri varsa çevrenizde onu yanınıza çağırın size destek olsun.
Lütfen uyumaya çalışın, kendinizi hırpalamayın.
evliliğimde zaten çok yalnızım .eşimin sürekli işi var .çok yoğun .başlarda eğlenceli oluyordu heyecanlı olurdu .ama bir süre sonra insan yoruluyor .bide bebek olunca her akşam kocasını yanında istiyor .dediğim gibi asla kaul etmez ama bende içimde tutamam konuşmam lazım .
Elbette sakinleştiğinizde konuşacak ve açığa kavuşturacaksınız.
İçinizde tutmanız ancak sizi yıpratır bu yuvayı ikiniz kurdunuz
akibetinede sizler karar vereceksiniz.
İnkar etmesi bir şeyi değiştirmez, ki beklendik bir davranış önce inkar edecek,
tepki gösterecek, önce sizi nasıl böyle düşündüğünüz konusunda suçlayacak,
size kendinizi suçlu hissettirmek isteyecek vs. bunlar beklediğimiz davranışlar.
Onun için hazırlıklı olmalısınız. Burada belirleyici olan sizin davranışlarınız,
sakin olun ve olayı yönlendirin.
Elbette sakinleştiğinizde konuşacak ve açığa kavuşturacaksınız.
İçinizde tutmanız ancak sizi yıpratır bu yuvayı ikiniz kurdunuz
akibetinede sizler karar vereceksiniz.
İnkar etmesi bir şeyi değiştirmez, ki beklendik bir davranış önce inkar edecek,
tepki gösterecek, önce sizi nasıl böyle düşündüğünüz konusunda suçlayacak,
size kendinizi suçlu hissettirmek isteyecek vs. bunlar beklediğimiz davranışlar.
Onun için hazırlıklı olmalısınız. Burada belirleyici olan sizin davranışlarınız,
sakin olun ve olayı yönlendirin.
evet heps aynı şeyleri yapıyor değil mi?sizin dediklerinizi yapacağım asla kadına msj vs atmıyorum sakinliğimi koruyorum .
bildiğim bir terapist yok ki.budakilere gitsem de olmaz haberi olur .evet var biliyorum .onun için hala şu evdeyim kendi başıma olursam vurup çıkmıştım kapıyı gerçi halada düşünüyorum ama sizin dediklerinizi dinliyorum .sakin olmamı söylüyorusnuz .
eger duramıyorum dersen bence esın aradıgında soguk ol ve senınle gelınce cok onemlı seyler konusucaz de.. zaten yasamadım bılmıyorum ama tahmınımce tedırgın olacaktır aldatan erkek.. soyle falan derse telefonda konusulamayacak kadar onemlı bır konu de..tabı kkdakı bayanlardanda fıkır al bu konuda.. ben tahmın edemıyorum su an ne yapman gerektıgını
zaeten soğuk konuştum hemen anladı espiri falan yapıyor aklı sıra sırnaşıyor hep böle yapar .ben sinirlndiğimde kırıldığımda bana böyle yaklaşır ama kendisi sinirlendiğinde asla yanına yaklaştırmaz .söz söyletmez yani.cevap bile vermez .öyle dersem bu seferde sürekli msj atar ne oldu diye biliyorum hatasını kabul etmez asla ama ben kopyaladım msjları zaten .kaçarı yok .gerçi ispatlayınca ne olucak onuda bilmiyorum da neyse.
ıspatlayınca sana kuruntu yapıyormus muamelesı yapamayacak..tamam bır hafta boyle ıdare et.. off 1 haftada cok uzun hayatım yaa
bildiğim bir terapist yok ki.budakilere gitsem de olmaz haberi olur .evet var biliyorum .onun için hala şu evdeyim kendi başıma olursam vurup çıkmıştım kapıyı gerçi halada düşünüyorum ama sizin dediklerinizi dinliyorum .sakin olmamı söylüyorusnuz .
1 Kendimi tanıyorum-2 Algılama Empati TRT OKUL - YouTube
Aile ve Evlilik Terapisti (MFT)
Ebru Tuay Üzümcü
Telefon:0 216 416 32 12
ben proğramlarını hiç kaçırmam ve bir kitabını okumuştum.
kendisine ve eğitime çok güveniyorum.
Mail: ebru@annneoluncaanladim.com
bu 1 hafta belki doğru kararı alabilmen için bir şans. hem yalnız da değilsin bak, senin yanında olan bir sürü kişi var...
aynen çok uzun .
Merak ettiğim şimdiye kadar şüpheleniyorsunuz, neden şimdi kırdınız şifreyi ? Daha önce hiç araştırma yapmadınız mı ?
Şifreyi kırdıysanız eşiniz giremiyordur artık, farketmedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?