Aslında ben çok acele ettim.Bayan sesi duyduğumu söylemesem ısrar etmesem,o numara silinmeyecekti.Sabah numaraya bakıp arayınca herşey ortaya çıkacaktı.
Elmayra, ilk fırsatta dediğini yapacağım.
Aslında şimdiye kadar eşime hep güven duydum ne kadar tartışsakta.Ve zaman zaman bu tip konular açıldığında ne kadar hassas olduğumu eğer bişeyler sezersem kesinlikle peşini bırakmayacağımı ve sonuçlarına katlanacağını hep bildirdim.Hiç bir kadın aldatmayı kabul edemez.Düşüncesi bile kötü.Ben bu konuda çok ama çok hassasım.Büyük konuşmayayım ama asla affetmem bilemiyorum şimdi böyle düşünüyorum.Bunları bildiğinden eşim,gelen aramayı rahatlıkla cevapladı normal biriymiş gibi konuştu bence.Dikkat çekmemek için.Benim bayan sesini duyduğumu bilmiyor tabi bu kadar soracağımıda...Sorup ısrar edince işler değişti.
Sabah baktığımda ise numara falan yoktu silinmiş...???
Aslında ben çok acele ettim.Bayan sesi duyduğumu söylemesem ısrar etmesem,o numara silinmeyecekti.Sabah numaraya bakıp arayınca herşey ortaya çıkacaktı.
Hayır hicbirşey ortaya cıkmayacaktı, sadece elinde telefon numarası olacaktı. Zaten kim kondurabilir ki eşine, sen gayet doğal bir soru sormuşsun.
Bir süre gözlemle ama sakınnnn ona birşey belli etme, mutlaka hata yapacaktır bir halt yiyorsa.
Nasıl gözlemleyeceğim ne yapacağım?Şimdi daha dikkatli olacaktır.Ama gerçekten hislerim beni yanıltmıyorsa içime hiç iyi şeyler doğmuyor.
bir şüphe kıvılcımı insanı nasıl yerle bir ediyor.
umarım şüphelerin boş çıkar
Şüphelerim boş çıksada emin olun ki güvenim sarsıldı.Çünkü benden bişeyler saklıyor belli.Benim onunla ilgili herşeyi bilmem gerekmez mi?Başka bir konu olsa neyse diyeceğim işle ilgili yada borç harç vs.Ama bayan sesi teldeki silinen numara söylenmek istenmeyen,açıklama yapamadı işte var bişeyler...
Senin arama ihtimaline karşı silmiştir belki ?
Yani normalde birşey yoktur ama şimdi bu arar karşı taraftaki insana mahcup olurum falan diye silmiştir. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?