Sanırım aldatılıyorum

çokunuza belli etmeyin yanında tartışmayın çocuklar herşeyden çabuk etkilenir ve hiç birşeyi unutmazlar canım sen genede bolbol herzaman dua et allaha allah herşeyi duyan ve gözeltendir allah seni aydınlına çıkarsın

aldatilmis biri olararak konusyorum arkadasim

maalesef telefonlar hep ortada durur ama artik akilli telefonlarla hersey cok basit.bi arama silmek bi mesaj silmek
hele ki karsidaki kadin evli oldugunu biliyosa o saatlerde arama diye tembihler
benim basima geldi umarim senin basina gelmeez

Elmayra, ilk fırsatta dediğini yapacağım.

Aslında şimdiye kadar eşime hep güven duydum ne kadar tartışsakta.Ve zaman zaman bu tip konular açıldığında ne kadar hassas olduğumu eğer bişeyler sezersem kesinlikle peşini bırakmayacağımı ve sonuçlarına katlanacağını hep bildirdim.Hiç bir kadın aldatmayı kabul edemez.Düşüncesi bile kötü.Ben bu konuda çok ama çok hassasım.Büyük konuşmayayım ama asla affetmem bilemiyorum şimdi böyle düşünüyorum.Bunları bildiğinden eşim,gelen aramayı rahatlıkla cevapladı normal biriymiş gibi konuştu bence.Dikkat çekmemek için.Benim bayan sesini duyduğumu bilmiyor tabi bu kadar soracağımıda...Sorup ısrar edince işler değişti.
Sabah baktığımda ise numara falan yoktu silinmiş...???

Aslında ben çok acele ettim.Bayan sesi duyduğumu söylemesem ısrar etmesem,o numara silinmeyecekti.Sabah numaraya bakıp arayınca herşey ortaya çıkacaktı.

Aslında ben çok acele ettim.Bayan sesi duyduğumu söylemesem ısrar etmesem,o numara silinmeyecekti.Sabah numaraya bakıp arayınca herşey ortaya çıkacaktı.

inşallah düşündüğün gibi çıkmaz canım,ama sabah numarayı alıp arasaydında yine sen suçlu olurdun
eşin üste çıkardı daha beter kavga çıkartırdı.
hem kadına ne diyecektin sen kimsin,kocamla ne işin var, neden arıyorsun gibi şeylerde direk sorulmaz ki.
ne bileyim işte kötü olaylar,Allaha dua et eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

aldatma mı değil mi bilemem ama sanırım sizin de tanıdıgınız birisi ya da sizin hoşlanmadığınız birisi.. siz gereksiz yere çok ısrar etmişsiniz keşke sessiz kalsaydınız. bunun üzerine numarayı da silmiş... bu daha da şüphelendirici.

sakin olup eşinizi gözlemleyin derim:

Ya düşünüyorumda bayanda olsa normal işten yada dışardan bir arkadaş ,bişey olmasa saklamaz söyler.Dün akşam bal gibide sakladı işte benden.Kim diyorum o bayan,beni geçiştiriyor,arkadaş diyor.Adını söyle bende bileyim arkadaşını,Hem benden saklı nasıl arkadaşmış diyorum ses yok.Konuyu değiştiriyor bişey olmamış gibi yemeğe devam ediyor.
Ayrıca işle ilgili olsa şu an eve geldim ben sizi yarın arayayım işyerinde görüşelim falan denir.Gayet senli benli kısa bir konuşma oldu.Üstüne gidincede kızıyor birde.Suç bastıracak güya..

Allahım sen yardım et yarabbim

Hayır hicbirşey ortaya cıkmayacaktı, sadece elinde telefon numarası olacaktı. Zaten kim kondurabilir ki eşine, sen gayet doğal bir soru sormuşsun.

Bir süre gözlemle ama sakınnnn ona birşey belli etme, mutlaka hata yapacaktır bir halt yiyorsa.

kadınlar kesinlikle hissediyor ve araştırdıklarında hemen ortaya çıkarıyorlar
erkek milleti çok saf ya,ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar rezil herifler
biz kadınlarda çok fenayız

Eşim normalde akşamları eve 20.30-21.00 gibi gelir.Dün daha erken geldi saat 20.00 falandı.O bayanda evde olduğunu düşünemedi aradı heralde.Yani evde olmasaydı dışarda olsaydı belkide görüşeceklerdi bilemiyorum.

Yada bayan,başka bir numaradan aradı.Eşimde açtı telefonu.O olduğunu bilseydi açmazdı heralde.O kadar saf değildir..

Aklıma bin tane senaryoo

Nasıl gözlemleyeceğim ne yapacağım?Şimdi daha dikkatli olacaktır.Ama gerçekten hislerim beni yanıltmıyorsa içime hiç iyi şeyler doğmuyor.

telefon numarasını silmesi bence masum olmadığını gösterıyo. silmese tamam dıyeceğim arkadaşı belkı ..nıye uzatıyorsunuz dıyeceğim ama numarayı silmesi benımde mıdemı bulandırırdı doğrusu
arkadaşın dediğini yapın telefonu ortadayken eşiniz mutfakta,banyoda vs ıken şifre ısteyın

Nasıl gözlemleyeceğim ne yapacağım?Şimdi daha dikkatli olacaktır.Ama gerçekten hislerim beni yanıltmıyorsa içime hiç iyi şeyler doğmuyor.

Şifreyi al, hareketlerine bak, mesela akşam birini aramak icin telefonu eline al, gözlrine bak bakalım tırsıyor mu

bir şüphe kıvılcımı insanı nasıl yerle bir ediyor.
umarım şüphelerin boş çıkar

bir şüphe kıvılcımı insanı nasıl yerle bir ediyor.
umarım şüphelerin boş çıkar

Şüphelerim boş çıksada emin olun ki güvenim sarsıldı.Çünkü benden bişeyler saklıyor belli.Benim onunla ilgili herşeyi bilmem gerekmez mi?Başka bir konu olsa neyse diyeceğim işle ilgili yada borç harç vs.Ama bayan sesi teldeki silinen numara söylenmek istenmeyen,açıklama yapamadı işte var bişeyler...

Senin arama ihtimaline karşı silmiştir belki ?

Yani normalde birşey yoktur ama şimdi bu arar karşı taraftaki insana mahcup olurum falan diye silmiştir. :26:

katılıyorum size eşler arasında asla gizli saklı olmamalı, önce arkadaş olunabilmeli, aynı dili konuşabilmeli zaten.
bu olaydan sonra geriye dönüp düşündüğünüzde şüpheleneceğiniz bir şey var mıydı? şimdilik takipte kalmanız en doğrusu eşiniz şüphelerinizin farkında olmamalı çok iyi gözlemlemeli çok zor bir durum ama hafiyelik yapmalısınız.

Son düzenleme:
Senin arama ihtimaline karşı silmiştir belki ?

Yani normalde birşey yoktur ama şimdi bu arar karşı taraftaki insana mahcup olurum falan diye silmiştir. :26:

Normalde bişey yoksa, akşam sorduğumda kiminle konuştuğunu söyleyecekti o zaman.Hem söyleme,hem sil..Zaten az öncede kavga ettim telefonda hem suçlu hem güçlü.

Eşler arasında gizli şeyler olmamalı... İşte o "güven" denen şey bir kere hasar gördü mü telafisi çok zor oluyor..
Eşinizle daha fazla kavga edip de delilleri yok ettirmeyin..
Artık biraz sakinleşmeye çalışın biliyorum imkansız gibi bir şey bu ama sonuçta akşama kadar yapacak pek bir şey yok gibi.. varsa eşinizin facebook skype vs.. oralara bakılabilir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…