Sanırım aldatılıyorum

Kesinlikle gözlemle.
Elmayra'nın dediği şekilde şifreyi al internetten tüm görüşmelerini incele.
Bu şekilde bir arkadaşın öğrenmiştik malesef, yıkılmıştı kadın.
O günü hiç unutamam..

Arkadaşım belki bilmiyorsundur,şifre istemek şifreyi girmek bişey değil,sen nette onun dökümanlarına bakarken
sürekli telefona mesaj geliyor ,şuan da online hizmettesiniz veya online işlem yapıyorsunuz diye operatör devamlı güvenlik açısından mesaj gönderiyor.O yüzden uyurken veya banyodayken ne bilim uzun süre telin yanında olmayacak şekilde bak derim.
Ben de fırsat kolluyorum o yüzden şifreyi alıp bişey yapamıyorum (((((((((

Eşim birde öfkeli lafta söyletmiyor.hayret ya nasıl sinirliyim şu an ama sakin olmam gerek haklısınız..Açıklamada yapamıyor.Ona göre konu akşam kapandı.

Arkadaşım ne kadar saklamaya çalışırsa çalışsın bu tür şeyler er yada geç ortaya çıkıyor maalesef. Gözünü aç telefonunun arkadaşların dediği gibi bir şekilde ele geçirip numaraya bak online hizmetlerden ama eğer düşündüğün gibi değilse numaradaki kadın iş ile ilgili çıkarsa budefa yaşayacağınız tartışma daha şiddetli olur. Numarayı aldığında kadının kim olduğunu öğrnmeye çalışırken bile kendini açık etme sakın eğer düşündüğün gibi değilse zor duruma düşersin düşündüğün gibiyse mantıklı ve düşünerek hareket ederek müdahale etmelisin. Öfkeyle kalkan zarar ile oturumuş haklıyken haksız duruma düşmeni istemem. Ayrıca bu erkeklerden iyice nefret etmeye başladım. En yapmaz dediğimizin bile neleri neleri çıkıyor ortaya :/

Daha önce başıma gelmediği için bilmiyordum söylemen iyi oldu.Şifre 5 dakikada alınır ama bakmak önemli olan.Eşimde telini hiç yanından ayırmazki nasıl olacak şimdi?Evdede internet yok.sadece işyerinden bakabilirim.O saatlerdede eşimin teli yanında olur.

Peki şifreyi aldıktan sonra online hareketlere bakmak içinbelli bir süresi varmı acaba?Şifreyi akşam alsam ertesi gün hareketlere baksam mesela?Yoksa hemen şifreyi alıp internetemi girmek gerekiyor?Öyleyse işim çok zor.

Çakarsa daha kötü olur ..bir yolunu bulman lazım ..acaba şifreyi aldıktan sonra operatör mesajlarına kısıtlama gibi durum varmıdır ,onu araştır derim..varsa böyle birşey şifreyi alınca operatör mesajlarına ayarlardan kapatırsın.ertesi gün açarsın..
bunu daha önce duymuştum,bir araştır bakalım.

sen girdikten sonra öğrense de bir şey olmaz diyorsan şifreyi alır iş yerinden girersin ama evet online işlem yapıyorsunuz diye msj geliyor..

bir de şifreyi almadan önce teli sessize al da msj sesi olmasın..bütün ayrıntıları düşünelim

Farketmiyor canım,sen ne zaman girersen o zaman online işlemlerdesiniz şu an sistemdesiniz diye mesaj geliyor.Güvenlik açısından..
Deneme yap istersen,sen kendi telinin dökümanlarına bak bakalım,ben her ay fatura analizimi yapmak için girerim hep mesaj gelir.

Yanlız haftasonu çalışmıyorum.Ancak pazartesi günü girebilirim nete.Pazar günü bir şekilde şifreyi alırım.Bugünden alsam olmaz heralde en iyisi pazar alıp pazartesi bakmak.Mesaj gelipte beni ararsa eğer,önce inkar ederim uzatırsada söylerim.Açıklasaydı o zaman.Neler yapacağımı bu işin peşini bırakmadığımı anlamış olur.O yönden korkum yok.O korksun benden.eğer bişey varsa ne olacak?Kim kime hesap soracak o zaman göreceğiz.

Hücre mesajlarını iptal edilebilirmiş,netten bakıyorum bende..mesaj ayarları kısmında oluyor,telefonun özelliklerini bilmiyorum.
Birde mesaj operatörden mesaj gelmemesi için mesela türkcelde şifre filan girip gönderiyormuşsun,gelmiyormuş..Vodofone da varmı ara sor derim.

Vodafoneda o mesaj gelmiyor merak etme.

Önemli değil,haftasonu fırsatını bulduğun anda al..ne bileyim duştayken,uyurken falan... Şifreyi alınca msji silersin sonra da eLmayRa_'nın dediği gibi telle ilgili tepkilerini takip edersin...

Ne zaman istersen o zaman girersin öğrense de artık iş işten geçmiş olacak...

numarayı silmesi şüphe uyandırıcı
elmayra tecrübeli bak mesaj gelmiyor diyor
öyle ise işin kolay
bakarsın o saatte kimi aramış
o numarayı daha önce aramış mı mesaj çekmiş mi
sonrasına bakarız artık

Ya kızlar bilmeyenler yanlış anlamasın ben de aldatılma uzmanı prof dr gibi konuşuyorum ama turkcellde geliyor vodafoneda gelmiyor

O zaman haftasonu şifreyi alıp pazarrtesi döküme bakıyorum..Allah razı olsun hepinizden.Vakit ayırdığınız ilgilendiğiniz için.

Yanlız şu an aldatılmış biri olarak görüyorum kendimi.Daha önce hiç böyle hissetmemiştim.Şu an böyle hissediyorum.Hemen yakıştırdım yani kendime..

O zaman haftasonu şifreyi alıp pazarrtesi döküme bakıyorum..Allah razı olsun hepinizden.Vakit ayırdığınız ilgilendiğiniz için.
canım ben şimdi girdim çok kolay hemen tele numarası ve şifre giriyosun hemen önüne cıkıyo zaten bende meraktan kendımınkıne baktımda dakıka dakıka kımle konusmussun görüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…