- 3 Eylül 2012
- 21.890
- 57.775
- 798
Akşam umarım fırsat bulabilirimde şu şifreyi alırım...
Arkadaşım belki bilmiyorsundur,şifre istemek şifreyi girmek bişey değil,sen nette onun dökümanlarına bakarken
sürekli telefona mesaj geliyor ,şuan da online hizmettesiniz veya online işlem yapıyorsunuz diye operatör devamlı güvenlik açısından mesaj gönderiyor.O yüzden uyurken veya banyodayken ne bilim uzun süre telin yanında olmayacak şekilde bak derim.
Ben de fırsat kolluyorum o yüzden şifreyi alıp bişey yapamıyorum(((((((((
Daha önce başıma gelmediği için bilmiyordum söylemen iyi oldu.Şifre 5 dakikada alınır ama bakmak önemli olan.Eşimde telini hiç yanından ayırmazki nasıl olacak şimdi?Evdede internet yok.sadece işyerinden bakabilirim.O saatlerdede eşimin teli yanında olur.
Peki şifreyi aldıktan sonra online hareketlere bakmak içinbelli bir süresi varmı acaba?Şifreyi akşam alsam ertesi gün hareketlere baksam mesela?Yoksa hemen şifreyi alıp internetemi girmek gerekiyor?Öyleyse işim çok zor.
sen girdikten sonra öğrense de bir şey olmaz diyorsan şifreyi alır iş yerinden girersin ama evet online işlem yapıyorsunuz diye msj geliyor..
bir de şifreyi almadan önce teli sessize al da msj sesi olmasın..bütün ayrıntıları düşünelim
Yanlız haftasonu çalışmıyorum.Ancak pazartesi günü girebilirim nete.Pazar günü bir şekilde şifreyi alırım.Bugünden alsam olmaz heralde en iyisi pazar alıp pazartesi bakmak.Mesaj gelipte beni ararsa eğer,önce inkar ederim uzatırsada söylerim.Açıklasaydı o zaman.Neler yapacağımı bu işin peşini bırakmadığımı anlamış olur.O yönden korkum yok.O korksun benden.eğer bişey varsa ne olacak?Kim kime hesap soracak o zaman göreceğiz.
Yanlız haftasonu çalışmıyorum.Ancak pazartesi günü girebilirim nete.Pazar günü bir şekilde şifreyi alırım.Bugünden alsam olmaz heralde en iyisi pazar alıp pazartesi bakmak.Mesaj gelipte beni ararsa eğer,önce inkar ederim uzatırsada söylerim.Açıklasaydı o zaman.Neler yapacağımı bu işin peşini bırakmadığımı anlamış olur.O yönden korkum yok.O korksun benden.eğer bişey varsa ne olacak?Kim kime hesap soracak o zaman göreceğiz.
canım ben şimdi girdim çok kolay hemen tele numarası ve şifre giriyosun hemen önüne cıkıyo zaten bende meraktan kendımınkıne baktımda dakıka dakıka kımle konusmussun görüyosunO zaman haftasonu şifreyi alıp pazarrtesi döküme bakıyorum..Allah razı olsun hepinizden.Vakit ayırdığınız ilgilendiğiniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?