- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Tamam ama içinizde şüphe varsa ve bu şüphe çok gücluyse bununla yaşamakta zor.iyi de böyle bi iş yapıldıktan sonra ortada güven kalmaz ki. hmmm vatsap yazışmalarımı mı okudun, ama bak aldatmıyo muşum seni, hadi devam. böyle bi dünya yok yani. bu işlemi yapıp da yakalanmayan da yoktur bence.
Tabi bu arada eften püften sebeplerle eşini kıskananları tenzih ediyorum. .gerçekten bir şeyler varsa diyorum.iyi de böyle bi iş yapıldıktan sonra ortada güven kalmaz ki. hmmm vatsap yazışmalarımı mı okudun, ama bak aldatmıyo muşum seni, hadi devam. böyle bi dünya yok yani. bu işlemi yapıp da yakalanmayan da yoktur bence.
Tabi bu arada eften püften sebeplerle eşini kıskananları tenzih ediyorum. .gerçekten bir şeyler varsa diyorum.
Evet çok haklısın. Tabiki böyle olmalı. Haklıyken haksız duruma düşmek gerçekten çok kötü olur.İşte on altı yıllık eşinin birden değişmesini anlamışsın ne oluyor bu adama diye.. telefon kurcalanması bu durumda bana da olabilir gibi geliyor, zaten böyle bir durumda telefona mesaj geldiğini gördüm desen hiçbir hakim de ceza vermez sanıyorum. Hakim isterse kayıtları kendi istetir.
Ama hani şu takip programları, yazışma dökümlerini çıkartma vs var ya onlar suç oluyor, adam dese ki yazışmalarımı çıkarmış, bana gösterdi, özel hayatıma saldırdı diye, kadının bunu yaptığı ispatlanırsa delil varsa bir de kadın ceza alıyor... Hani başta mesajlar şöyle bir kurcalanıp bir şey bulamayınca çoğunlukla da o programlara başvuruyormuş kadınlar, ben de burada duydum. O noktada ne yapmak lazım, biraz sıkıntılı. O andan sonrasında şüphe giderilmemişse sanki gizli değil de aleni adımlar atmak gerekiyor gibi geliyor.
Belki adamın üzerine gidilip benim içime şüphe düştü bu kişiyle konuşma sıklığını görmek istiyorum, yazışma içeriğini sormuyorum ne sıklıkla konuşuyorsunuz onu merak ediyorum, kayıtları göster denebilir, adam kavgalar çıkarır benim özel hayatım karışma ne haddine falan derse, herhalde en doğrusu boşanma davası. bir arkadaş da demişti, mahkemede çıkıyor meydana zaten aldatmış mı aldatmamış mı.
Ama hakime ben kocamı affedip affedemeyeceğimi düşünmek istiyorum dediğinde kadın, hakim de süre veriyor.. adam zaten gerçekten başkasına aşık falan olmadıysa canına minnet, boşanmak istemiyor..
Evet çok haklısın. Tabiki böyle olmalı. Haklıyken haksız duruma düşmek gerçekten çok kötü olur.
Takip programları yada yazışma dökumlerini çıkartmak doğru değil elbette.iş oraya varmadan ya konuşarak yada dediğin gibi telefon dokumlerine bakarak bir işaret bulmak en doğrusu. Zaten bende öyle yaptım. Tesadüfen mesaj gördüm. Çok uzun süre tavırlarını kontrol ettim.dokumlerine istedim vermek istemedi.nedeni malum.dokumler iş yerine geliyordu. Birgun o yokken oraya gidip gizlice baktım. Ve telefonda görüştüğünü söyledi. İtiraf etti işte mecburen. Sadece tel görüşmesi dedi..yersen..
Neyse isteseydim daha çok bilgi edinebilirdim ama o zaman onunla evli kalmazdım. Bazı şeyleri bilip kabullenmek gurur kırıcı olurdu benim için. En azından şimdi ona inanmış gibi yapıyorum. Oda artık sözünde duracağını söylüyor..
Belkide doğrudur söylediği yani emin değilim. Emin olmamayı şu durumda göze aldım. .
Ama dediğine katılıyorum. Hukuki yollarla çözmek en doğrusu. .
İnşallah canım çok sağol. Allah hiçkimseye bunu yaşatmasın. İnsanin kalbinin bir köşesi yaralı kalıyor. Zamanla geçecek inşallah.İnşallah önünüzdeki süreçte eşin bu şansını çok iyi kullanır, iyi ki affetmişim dedirtir sana ve zamanla da için iyice soğur.. Zor konular gerçekten, kimse sınanmasa keşke bunlarla
bunu öğrenmek için hergün telefonunu ,mailini ,bilgisayar geçmişini ,telde internet geçmişini kısacası herşeyini didik didk ederdim ,bişey varsa mukakkak arkasında çöp bırakıyolarkızlar çok üzgünüm 1 haftadır içim içimi yiyor 1 hafta önce eşimle arabada giderken telefonu çaldı ama isim yok sadece numara bu cevap verdi verdikten sonra yan tuştan sesi kıstı sürekli alo alo dedi kapattı kapattıktan sonra sesi komple kapattı fakat o numara tekrar aradı açtı bu yine alo dedi alo diyorum dıymuyosun dedi ne var dedi bende yok onun numarası dedi kapattı ama çok telaş yaptı ve ben şüphelendim kimdi o dedim bir arkadaş dedi aradan yarım saat geçti ben onun telinden numarayı aldım aradım bir kadın çıktı kapattım sonra ona sordum kimdi o kadın dedim beril diye bi arkadaşım dedi ee neden düzgğn konuşmadın dedim çok samimi konuşuyor yanlış anlarsın diye dedi kimdi o dedim sinem dedi berilin arkadaşı dedi ertesi gün aradım açmadı başka başka numaralardan aradım açmadı mesaj yazdım cevap vermedi tam 4,5 gün aradım onu ne yaparsam yapıyım açmadı oglumun teli eşiminkiye aynı sadece baştaki numaraları degişik o telden aradım açtııı kimsiniz dedim siz kimi aradınız dedi sinemi dedim burda öyle biri yok dedi peki eşimin ismini verdim onu nerden tanıyosunuz dedim ben tanımıyorum dedi kapattı konu bu kızlar oratda şüphe yalan herşey var eşim açıklama olarak sadece yok öyle bişey diyor çekiliyor ne yapmalıyım evliligim ve ben çok zarar gördük
geç kalmışım pardonbunu öğrenmek için hergün telefonunu ,mailini ,bilgisayar geçmişini ,telde internet geçmişini kısacası herşeyini didik didk ederdim ,bişey varsa mukakkak arkasında çöp bırakıyolar
ben kendi telefonumdan yaptım kendime arkadaslarımla ne konustuydasam barkodu okutunca gecmişi silmedigim gruplar bile cıktı gruplarım duruyor yani eski konusmalar siliniyor ildiklerim ama gruplarımın hepini grebildm ne tehlikeli bisey bu ya:))
Canim yanlışlık oldu sanırım benim esimin öyle bi olayı yok ben anlatılanı ogreneyim diye kendi whatsapim için yapip baktim ama eşime gerek yok o whatsapa girmez bile zaten şüphelenecek hiçbişey yok maşallah deyimTelefondan sildigin her konusma aninda laptoptanda siliniyor canim. Yani eger koca uyaniksa ve hemen silerse; suc ustu yapmak gerek. Tel onun elindeyken hemen yan odaya gecip laptopu acicaksin.
Asamalari takip edebildinmi?
Sorun ciktimi bi yerde canim?
Masaallah size canim, Allah bozmasin.Canim yanlışlık oldu sanırım benim esimin öyle bi olayı yok ben anlatılanı ogreneyim diye kendi whatsapim için yapip baktim ama eşime gerek yok o whatsapa girmez bile zaten şüphelenecek hiçbişey yok maşallah deyim
Son durum nedir çözüldümü.sorun.Kızlar dökümü aldım yakaladıgım akşam o numaraya msj çekmiş heralde arama etme diye
tamm canımMasaallah size canim, Allah bozmasin.
Ben " kzim sana soyluyorum gelinim sen anla" yaptim biraz :)
Arkdaslarin olasi gelebilicek sorularini sen konuya deginmisken bu sekilde cevapliyim dedim. Diger konularda ozel mesaj olarak cok yardim istendi ve bu konudada, o yuzden toplu bilgilendirme olarak say
konu sahibi hala telefona ulaşmaya çalışıyodurkonu sahibi nerede ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?