Sanırım aldatılıyorum :(

Aboo araştırmacı gazeteci maşallah

favorilere ekledim bu mesajı teşekürler umarım gerek kalmaz tabi

Eşler arasinda ozel hayatin gizliliği ilkesi gecerli değildir.

emin misiniz? geçen bi haber vardı, kadın böyle bi yöntem izleyip boşanmıştı ama kocası tazminat davası açmıştı. mahkemede kadını haksız bulmuştu. yani ben öyle biliyorum.

favorilere ekledim bu mesajı teşekürler umarım gerek kalmaz tabi
ben kendi telefonumdan yaptım kendime arkadaslarımla ne konustuydasam barkodu okutunca gecmişi silmedigim gruplar bile cıktı gruplarım duruyor yani eski konusmalar siliniyor ildiklerim ama gruplarımın hepini grebildm ne tehlikeli bisey bu ya:))

emin misiniz? geçen bi haber vardı, kadın böyle bi yöntem izleyip boşanmıştı ama kocası tazminat davası açmıştı. mahkemede kadını haksız bulmuştu. yani ben öyle biliyorum.
aynen yle gayet gecerli bu insan hakkı

1.hissediliyo doğrudur. kadınlar hisseder gerçekten
2.telefonu vermem (bana güvenmen için) deyip tuvalete dahi telle gidiyosa var bişeyler
araştırmaya devam et işin peşini bırakma. bide bişey çıkarsa yaz buraya meraklandım

özel hayatın gizliliği :/ kanunen suç yanş bu yapılan şey.
Ben de bu kadar kurcalayamam gibi geliyor..
Mesela bir arkadaşım kocası biriyle mesajlaşıp konuşurken şahit oldu. tartışmışlar ver teli bakcam demiş, adam vermemiş, kapıyı çekip gitmiş döndüğünde teli yokmuş adamın sormuş kırdım attım demiş sinirden. Kız çok işgillenmiş kavgalar sürmüş kız o hafta evi terketti sonra boşanma davası açtı. Çoluk çocuk yoktu. Hakim evlilikte güven ilkesinin sarsılması gibi birşeyler söylemiş, adama da eşin sorunca göstermeliydin teli de yok etmemeliydin demiş. Hep böyle midir hakim böyle mi yaklaştı bilmem ama kız da kararından dönmedi biraz sürse de boşanmayı başardı.
Ben de öyle tek bir aramaya şahit olup kurcalamazdım tel falan gibi geliyor, ama vıcık vıcık biriyle konuştuğuna şahit olsam tam duymasam da benim bu arkadaş gibi yapardım. Ancak büyük bir şüphe olursa... arkadan tel kurcalamak falan psijoloji bırakmaz bende herşeyden kıllanırım. Kendimi biliyorum. O kısırdöngü benim için girmemeye çalışırdım. Ama çok zor işler bunlar.. büyük de konuşamıyorum

Kadınlar bazen yanlış hissediyor olabiliyor sanki ama ikinci seçenek kesinlikle şüpheli. Ortada bırakacak açık alacak, neden kurcalıyorsun diye kızsın gerekirse ama saklamak şüpheli

başına gelmeyen bilemiyor sanırım. ama bende hayatımın bi döneminde bu kadar kurcalayacağımı sanmıyorum.

Kadınlar bazen yanlış hissediyor olabiliyor sanki ama ikinci seçenek kesinlikle şüpheli. Ortada bırakacak açık alacak, neden kurcalıyorsun diye kızsın gerekirse ama saklamak şüpheli
yani eğer telefonda bişey olmasa "iyi al bak bakalım tele utan bana güvenmediğin için" derdi. ama beyfendi güven deyip telefona yapışık geziyor. bişeyler var.

Acikcasi eminim. Ozel hayatin gizliligi ilkesi esler arasinda ortadan kalkar. Benim esim de senelerce beni dinleme cihaziyla dinledi. Belki de haala dinliyor.

Acikcasi eminim. Ozel hayatin gizliligi ilkesi esler arasinda ortadan kalkar. Benim esim de senelerce beni dinleme cihaziyla dinledi. Belki de haala dinliyor.
Dinleme cihazı zaten kesinlikle suç neden şikayet etmiyorsunuz ya da ettiniz mi? ama geçmişe yönelik döküm vs bakmakta sakınca yok diye biliyorum. Ama konuşma içeriğini böyle takip etmek dediğiniz gibi suç biliyorum ben de.

Daha simdi actim okudum. Eslerin kendi eb ortamlarini sinlemesi suc sayılmıyor diyor. Yasingirgin.av.tr den okudum

başına gelmeyen bilemiyor sanırım. ama bende hayatımın bi döneminde bu kadar kurcalayacağımı sanmıyorum.
Mesaja girişimi de değiştirdim sonradan sanırım dedim de, sonunda da öyle yazdım ki kimse beni yanlış anlamasın. Aynen sizin gibi de düşünüyorum. Başımıza gelse ben böyle yaptım yapmadım dediğimizde ancak anlayacağız ne yaparmışız...

Daha simdi actim okudum. Eslerin kendi eb ortamlarini sinlemesi suc sayılmıyor diyor. Yasingirgin.av.tr den okudum
Aa çok ilginç.. şüphe gerekiyor vs diyor mu? Yoksa psikopat gibi kocalar ortada yokken birşey de bizi dinlese şikayet edemiyor muyuz. Tuhafmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…